Canısı biraz uzun olcak ama ben korunmayı bırakalı 1 sene oldu ve bende pko çıktı yani (polikistik över) birazda kilo var ben 3-4 ayda bir adet görüyodum tabi kendiliğimden bu bi sene içinde 2 kere filan gördüm sonrası ilaçla oldum şimdi 3 aydın duphaston diye bi ilaç ve folik asit kullanıyodum ve daha önceki testlerde hiçbirşekilde çizgi çıkmıyordu hatta çizgi olsun diye 5-6 damla idrar damlatıyodum :) yine çıkmıyordu ama bu böyle çıkınca şüpheye düştüm ve evet daha önceden de ağrılarım oluyodu ama adetime 1 hafta kala hafif hafif oluyodu göğüs ağrım hiç olmazdı ama bu ay 15 gün önceden göğüs hassasiyeti kasıkta ara ara batma ve ağrı özellikle belim çok ağrıyodu kuyruk sokumumda bazen sızlıyodu o şüpheye düşürdü beni ama bilemiyorum yinede kuzum ya (başını ağrıttım özür dilerim :/ )Sevin tatlım üzülme benim ilk yaptığımda bi saat sonra çıktı sana resmini attığım test 45 dk sonra çıktı olmasa çıkmazzzz. Bu ağrıların önceki aylarda oluyormuydu kasık yumurtalık ağrısı nefes kesmesi bacak ağrısı falanGenc_evli
Canım biliyorum sonradan çıkan çizgiler dikkate alınmamalı ama iki oldu test yapıyom ikisinde 2 saat sonra çıkıyo bilemedim ama bende olcam galiba ağrılarım var bakalım hayırlısı artıkTatlim gecen ay benimde öyle oldu sonradan cikti hep ikinci cizgi sonra da kirmizilar geldi ardından
Bide halsizliğim var sürekli sanki saatlerdir ayaktayım çalışmışım gibi hiçbirşey yapmıyorum ama çok halsizlik var oda şüpheye düşürdüTatlim gecen ay benimde öyle oldu sonradan cikti hep ikinci cizgi sonra da kirmizilar geldi ardından
Insallah canim seninki benimki gibi olmaz benim üç testte de sonradan silik cizgi ciktiCanım biliyorum sonradan çıkan çizgiler dikkate alınmamalı ama iki oldu test yapıyom ikisinde 2 saat sonra çıkıyo bilemedim ama bende olcam galiba ağrılarım var bakalım hayırlısı artık
Benim o ay kasik ağrım cok fazlaydi canim silik testi de görünce kesin hamileyim dedim psikolojik diyorlar ama ağrı psikolojik olmuyor ya bu ay belim cok agriyorBide halsizliğim var sürekli sanki saatlerdir ayaktayım çalışmışım gibi hiçbirşey yapmıyorum ama çok halsizlik var oda şüpheye düşürdü
Benimde iliskiden 3-4 gun sonra basladi da hala var özellikle sabahları cok fazla ağrım oluyorAmin saol canım inşallah 33 gün bir oluyorum bel ağrısı 12 gün önce başladı
Herşeye psikolojik derim de ağrılar nasıl psikolojik olabilir ya belimiz kasığımız ağrısın diye napcaz yani bu saçmada hayırlısı artık canım ikimizde müjdeli haberi alırız inşallahBenim o ay kasik ağrım cok fazlaydi canim silik testi de görünce kesin hamileyim dedim psikolojik diyorlar ama ağrı psikolojik olmuyor ya bu ay belim cok agriyor
Benimde yumurtlamadan beri devam ediyo canım belimdeki ağrıBenimde iliskiden 3-4 gun sonra basladi da hala var özellikle sabahları cok fazla ağrım oluyor
Amin insallah tatlim . Senin bat gününe kac gun kaldiHerşeye psikolojik derim de ağrılar nasıl psikolojik olabilir ya belimiz kasığımız ağrısın diye napcaz yani bu saçmada hayırlısı artık canım ikimizde müjdeli haberi alırız inşallah
Daha onceki aylarda bunu belirti olarak saymiyordum çünkü bu kadar sürmezdi bide adet donemine yakin olurdu ama bu seferki gitmedi bakalim sonuc ne cikacak merakla bu gunlerin gecmesini bekliyorumBenimde yumurtlamadan beri devam ediyo canım belimdeki ağrı
4 gün kaldı canım o yüzden bütün duyguları bi arada yaşıyorum bide bu ay kendimi tuhaf hissediyorum yani olmuş gibi ama olmadığını düşününce böyle içim acıyo tuhaf oluyorum ya rabbim gerçekten hakkımızda hayırlısını versinAmin insallah tatlim . Senin bat gününe kac gun kaldi
Evet canım ben mesela geçen ay bu kadar umutlu değildim çünkü adetime bi kaç gün kala ağrılarım başladı gelcek diyodum ama bu yumurtlamadan beri devam edince acaba diyorum bide kuzum benim yumurtlamadan 10 gün geçti idrarda çıkmaması normal mi ?Daha onceki aylarda bunu belirti olarak saymiyordum çünkü bu kadar sürmezdi bide adet donemine yakin olurdu ama bu seferki gitmedi bakalim sonuc ne cikacak merakla bu gunlerin gecmesini bekliyorum
10. Günden sonra daha yeni cikiyor aslinda idrarda oda herkeste cikamabilir tatlim bir iki gun daha bekle. Dayanamazsan da sabah yap bi testEvet canım ben mesela geçen ay bu kadar umutlu değildim çünkü adetime bi kaç gün kala ağrılarım başladı gelcek diyodum ama bu yumurtlamadan beri devam edince acaba diyorum bide kuzum benim yumurtlamadan 10 gün geçti idrarda çıkmaması normal mi ?
Şimdi takvime bakınca farkettim daha yeni 10 gün olmuş :) kuzum test yapmayayım diyorum artık negatif görünce üzülüyorum sonradan çizgi çıkıncada şaşırıyorum en azından adeti bekliyim gelmesse zaten bayramda giriyo araya bayramdan sonra hemen kan veririm diye düşündüm10. Günden sonra daha yeni cikiyor aslinda idrarda oda herkeste cikamabilir tatlim bir iki gun daha bekle. Dayanamazsan da sabah yap bi test
Evet sonraki cizgiler insanın moralini bozuyor bende test yapmak istemiyorum 10 günüm dolana kadar tabi kendimi tutabilirsem .Şimdi takvime bakınca farkettim daha yeni 10 gün olmuş :) kuzum test yapmayayım diyorum artık negatif görünce üzülüyorum sonradan çizgi çıkıncada şaşırıyorum en azından adeti bekliyim gelmesse zaten bayramda giriyo araya bayramdan sonra hemen kan veririm diye düşündüm
Tut kuzum valla insan çok etkileniyor sonra olursa ilk çocuğunmu olcak kuzum ?Evet sonraki cizgiler insanın moralini bozuyor bende test yapmak istemiyorum 10 günüm dolana kadar tabi kendimi tutabilirsem .
Evet canim ilk olacak yarin progeston testi yap dedi doktor yumurta catlamis mi die bakalim ins catlamistir ve spermlerle bulusmusturTut kuzum valla insan çok etkileniyor sonra olursa ilk çocuğunmu olcak kuzum ?
Aminnn canım yap bakalım inşallah olmuştur sağlıklı ve hayırlı olsun inşallah burayada haber verirsen sevinirim :)Evet canim ilk olacak yarin progeston testi yap dedi doktor yumurta catlamis mi die bakalim ins catlamistir ve spermlerle bulusmustur
Canım bence kan ver bi senYine 2 saat sonra çıkan silik 2. Çizgi gerçekten pes artık ya sevinemiyorum üzülemiyorum da napıcağımı şaşırdım kızlar @Sultansusultansu @Kurumus-MaskaraMatsiyah
Yok kuzum ya orda negatifi görmeye dayanamam zaten sabahtan beri saçma sapan ağlıyorum bu aydamı olmadı diye bak şu an mesela yumurtalık tarafımda inçe inçe sızı gibi bi ağrı var bi doluluk hissi var kafam karmakarışık eğer bayramda gelmesse bayramdan sonra kan vercem inşallah vardır diye dua ediyorum sağlıklı hayırlı olsun inşallahCanım bence kan ver bi sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?