Kuzum senin belirtilerin nelerdi burda konuşmuştuk ama unuttum :/Canım bence kan ver bi sen
Insallah insallah canim burda guzel haberler veririz birbirimizeAminnn canım yap bakalım inşallah olmuştur sağlıklı ve hayırlı olsun inşallah burayada haber verirsen sevinirim :)
Canım o zaman bekle inşallah meleğin seninledir. Canım çok hatırlamıyorum ama bel ağrım çoktu benim yumurtlamadan hemen sonra başlamıştı ondan çok şüphelenmiştim. Birde garip bi his vardı içimde hissediyodum yani hamile olduğumu. Birde adet olacak gibi kasik ağrım vardı.Kuzum senin belirtilerin nelerdi burda konuşmuştuk ama unuttum :/
Öyle oluyor tatlım dikkat et zorlama kendiniSultansusultansu kız sanki reglmin ilk günü kalkmışımda temizlik yapmışım gibi belim ikiye ayrılacak şimdi böyle bi baskı yok ya bişeyde yapmadım sadece süpürge tuttum yer sildim koltuk sildim o kadar
Ayy canim benimde oyle ya ama sabahlari cok şiddetli oluyor sonradan biraz hafifliyor sendeki ağrı gün boyunca miydiCanım o zaman bekle inşallah meleğin seninledir. Canım çok hatırlamıyorum ama bel ağrım çoktu benim yumurtlamadan hemen sonra başlamıştı ondan çok şüphelenmiştim. Birde garip bi his vardı içimde hissediyodum yani hamile olduğumu. Birde adet olacak gibi kasik ağrım vardı.
Bende de yorgunluk cok oluyor normalde hayatta gündüz uyumam ama bir iki gündür yorgun hep uyumak istiyorumSultansusultansu kız sanki reglmin ilk günü kalkmışımda temizlik yapmışım gibi belim ikiye ayrılacak şimdi böyle bi baskı yok ya bişeyde yapmadım sadece süpürge tuttum yer sildim koltuk sildim o kadar
Biri bana hamile kaldığında ne belirtin vardı dese gerçekten bunları sayarım kuzum nolur dua et bana sen hamilesin duan kabul olur bende 4 gün sonra güzel haberi alayım inşalaahhhhCanım o zaman bekle inşallah meleğin seninledir. Canım çok hatırlamıyorum ama bel ağrım çoktu benim yumurtlamadan hemen sonra başlamıştı ondan çok şüphelenmiştim. Birde garip bi his vardı içimde hissediyodum yani hamile olduğumu. Birde adet olacak gibi kasik ağrım vardı.
Tamam kuzumÖyle oluyor tatlım dikkat et zorlama kendini
Aynen öyle kuzum sıcaklardan oluyo desen bence değil ne sıcaklar oldu ben haldır haldır temizlik yaptım gün boyunca enerjim oluyodu şimdi sadece uzanıp uyumak istiyorumBende de yorgunluk cok oluyor normalde hayatta gündüz uyumam ama bir iki gündür yorgun hep uyumak istiyorum
Gün içinde oluyodu canım belli olmuyoduAyy canim benimde oyle ya ama sabahlari cok şiddetli oluyor sonradan biraz hafifliyor sendeki ağrı gün boyunca miydi
Inşallah canım emin ol Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın diyorum her aklıma geldikçeBiri bana hamile kaldığında ne belirtin vardı dese gerçekten bunları sayarım kuzum nolur dua et bana sen hamilesin duan kabul olur bende 4 gün sonra güzel haberi alayım inşalaahhhh
Sağol kuzum Allahım sanada hayırlı kolay doğumlar nasip etsin inşallahInşallah canım emin ol Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın diyorum her aklıma geldikçe
Hade insallah gebelik belirtimiz olur insallah bunlarAynen öyle kuzum sıcaklardan oluyo desen bence değil ne sıcaklar oldu ben haldır haldır temizlik yaptım gün boyunca enerjim oluyodu şimdi sadece uzanıp uyumak istiyorum
İnşallah kuzum inşallahhhHade insallah gebelik belirtimiz olur insallah bunlar
7 gün geçmiş neden test yapmadınız ? Hiç mi ihtimal vermiyorsunuz :) ben bile merak ettim şu anKızlar size birşey soracagım ya benim adetim 7 gün geçti ve bugün kahverengi akıntım geldi acaba hamilemiyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?