İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Kuzum senin belirtilerin nelerdi burda konuşmuştuk ama unuttum :/
Canım o zaman bekle inşallah meleğin seninledir. Canım çok hatırlamıyorum ama bel ağrım çoktu benim yumurtlamadan hemen sonra başlamıştı ondan çok şüphelenmiştim. Birde garip bi his vardı içimde hissediyodum yani hamile olduğumu. Birde adet olacak gibi kasik ağrım vardı.

Ayy canim benimde oyle ya ama sabahlari cok şiddetli oluyor sonradan biraz hafifliyor sendeki ağrı gün boyunca miydi

Biri bana hamile kaldığında ne belirtin vardı dese gerçekten bunları sayarım kuzum nolur dua et bana sen hamilesin duan kabul olur bende 4 gün sonra güzel haberi alayım inşalaahhhh

Bende de yorgunluk cok oluyor normalde hayatta gündüz uyumam ama bir iki gündür yorgun hep uyumak istiyorum
Aynen öyle kuzum sıcaklardan oluyo desen bence değil ne sıcaklar oldu ben haldır haldır temizlik yaptım gün boyunca enerjim oluyodu şimdi sadece uzanıp uyumak istiyorum

Biri bana hamile kaldığında ne belirtin vardı dese gerçekten bunları sayarım kuzum nolur dua et bana sen hamilesin duan kabul olur bende 4 gün sonra güzel haberi alayım inşalaahhhh
Inşallah canım emin ol Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın diyorum her aklıma geldikçe

Kızlar size birşey soracagım ya benim adetim 7 gün geçti ve bugün kahverengi akıntım geldi acaba hamilemiyim?

Benim adetim gelmesi gereken gün pembe hafif şeffaf bir lekelenmem oldu ve bitti ayrıca evinizde tansiyon aletiniz varsa dikkat edin küçük tansiyonunuz kaç. Benim her zaman 7 buçuk gür bu ay 8 ve 8 buçuk du ayrıca nabzımda hızlanma dikkatimi çekmişti çok inçe bir ayrıntıydı benim için

Ya benimde bata 7 gün var 3-4 gündür sağ kasığımda bir ağrı var çok yorulunca artıyor dinlenince belirli bir ölçüde duruyor hatta ilk hissettiğimde koşuya çıktım hızımı arttırdıkça Ağrı çoğaldı ağrısından yürüyüş yapabildim böyle olan var mı ? Üşütmemi bu hiç böyle olmadım tuhaf geldi

Kızlar ilişki olduğu gün çok akıntım vardı kesin yumurtluyorm dedm ertesi gün yok oldu ilişkiden sonra normalde adet olmadan bi kaç gün önce kesilirdi akıntım bide adete 10 gün kapa göğüslerim dolgunlaşırdı gene aynı şekilde oldu kasık ağrısı bir iki kere oldu sonra gene yok ilk deneme bide bakalım zormuş beklemek bazıları nasıl hissediyor hemen hamile olduğunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…