İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Canım herkeste farklılık gösteriyormuş ama benimkini anlatim. Yumurtlama bitti dört gün sonra kasığımda hafif acılar başladı. Dizlerim ağrıyor belime vuruyordu fıtık oldumda bacağıma vuruyor sandım sonraki vakitlerde kasıklarda ve vajinada iğne batması sürekli yorgunluk kokulara hassasiyet ağızda tat değişmesi sürekli idrara çıkma ayaklarımın üşümesi basen ateş basması. Eğer vücudunu dinlersen önceki aylardan farklı birşeyin olduğunu hissediyorsun cnm inşallah Rabbim gönlüne göre verir

arkadaşlar deneyimlere ihtiyacım var.adetim 2 gün gecikti ama 2 gündür de leke geliyor kahverengi her wc ye gittiğimde 1-2 damla acaba hamile olabilirmiyim. Hasatalanacakmışım gibi his var kasıklarım sızlıyor .Bunları yaşayıp hamile kalan varmı

Canım benim olmadı lekelenme ama aynı adet olacakmış gibi Ağrı oluyor kasıklarında bi farkı yok tek farkı iğne batması gibi oluyor

İnşallah :) gün itibarıyla 8 gün kaldı (yurdisinda Olduğum icin suan burda sabah 2:41) uyaninca test yapacam :) dua et. Seninki 8 gün önce den cikmisti
Evet canım benim adet döngüm 33 tü tatlım yumurtlamam erken olduğu için çıktığını söylüyorlar ben ilk testimi bir saat beklettikten sonra beliren çizgiyle gördüm akşamına yaptım çıkmadı sabah ilk idrarımın ortasıyla yaptım 45 dk bekledim çıktı testini atma bekle bakalım çıkmazsa üzülme daha günümüz var hayırlı haberini bekliyorum her zaman duacınızım canım

Günaydın kızlar :) Sultansusultansu kız valla bişey yapmadım yeni uyandım kasıklarım ağrıyo hala sanki adet olmuşum gibi belimde aynı şekilde bakalım yarın belki yine test yaparım bide canım çok turşu istiyo ya allah hayırlara çıkarsın :) Kurumus-Maskara hadi inşallah kuzum rüyaların gerçek olsun :)

Günaydın canımm aminn inşallah heyecanla bekliyorum ye kız dibine vur

Yiyemiyom işte canımın çektiğiyle kalıyorum ama yarın yicem kesinlikle :) bende heyecanlıyım kuzum inşallah hayırlısı olur :)sen n’aptın nasılsın ?
Ye kuzum ye ben çok şükür iyiyim bulantım başlamadı baş dönmem mide ekşimelerim var dün yine kontrolüm vardı bebiş keseye tutunmuş gördüm ben doktoru asistanı unuttum o an dünyayı unuttum ay yerim seni ben dedim ya gııı çok komikti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…