Ayyyy gözün aydın canım tebrik ederimmm Allah ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahKızlar gebişimmm
Allah razı olsun allahım bekleyen herkese nasıp etsin :)Ayyyy gözün aydın canım tebrik ederimmm Allah ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Aminnn hepimizden razı olsun Rabbim inşallah herkesin kucağı dolu olsun inşallahAllah razı olsun allahım bekleyen herkese nasıp etsin :)
Ay maşallah ya daha dur neleri neleri görcen neleri kuzum Allahım sağlıkla o günlere ulaşmak nasip etsin :) de kız de boşver :)Ye kuzum ye ben çok şükür iyiyim bulantım başlamadı baş dönmem mide ekşimelerim var dün yine kontrolüm vardı bebiş keseye tutunmuş gördüm ben doktoru asistanı unuttum o an dünyayı unuttum ay yerim seni ben dedim ya gııı çok komikti
Kuzum allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :) e bi belirtilerini alırız artık :)Allah razı olsun allahım bekleyen herkese nasıp etsin :)
İnşallah kuzum hepimiz yaşayalım bu tatlılıkları hayırlısıylaAy maşallah ya daha dur neleri neleri görcen neleri kuzum Allahım sağlıkla o günlere ulaşmak nasip etsin :) de kız de boşver :)
Amiinnnn kuzum amiinnnnn ya şu an o kadar çok istiyorum ki içimde tuhaf bi his var ya adet olcam ya olmucam görcez bakalımİnşallah kuzum hepimiz yaşayalım bu tatlılıkları hayırlısıyla
Olmazsın inşallah canısı moralini yüksek tut stres yapma inşallah güzel haber verirsin bizeAmiinnnn kuzum amiinnnnn ya şu an o kadar çok istiyorum ki içimde tuhaf bi his var ya adet olcam ya olmucam görcez bakalım
bende öbür konuya gelen olmayınca buraya geldim bizim senle aynı benmde 8 gün hadi hayırlısı yap test daha var ama çıkar inşallah :)İnşallah :) gün itibarıyla 8 gün kaldı (yurdisinda Olduğum icin suan burda sabah 2:41) uyaninca test yapacam :) dua et. Seninki 8 gün önce den cikmisti
İnşallah kuzum inşallah kafamı dağıtmaya çalışıyom da ne mümkün :/Olmazsın inşallah canısı moralini yüksek tut stres yapma inşallah güzel haber verirsin bize
Doktor Pembe ve kahve rengi gelen lekelenmeler de sıkıntı yok bu Adet kanaması değildir demi bana ama kırmızı ve parlak kırmızı gelen kanamada sıkıntı var demiştiarkadaşlar deneyimlere ihtiyacım var.adetim 2 gün gecikti ama 2 gündür de leke geliyor kahverengi her wc ye gittiğimde 1-2 damla acaba hamile olabilirmiyim. Hasatalanacakmışım gibi his var kasıklarım sızlıyor .Bunları yaşayıp hamile kalan varmı
Canım bende önceki hamileliğimi iliskiden tam 7 gün sonra öğrendim testi yaptim atmadim eşimle dışarı ciktik geri geldik biz sok olduk bariz 2. Çizgi çıkmıştı :) 7 gün sürdü dollenip kanima geçmesi çünkü koca ayda ilk korunmasız iliskimiz tam yumurtlama günü oldu tabi bilmeden :)Evet canım benim adet döngüm 33 tü tatlım yumurtlamam erken olduğu için çıktığını söylüyorlar ben ilk testimi bir saat beklettikten sonra beliren çizgiyle gördüm akşamına yaptım çıkmadı sabah ilk idrarımın ortasıyla yaptım 45 dk bekledim çıktı testini atma bekle bakalım çıkmazsa üzülme daha günümüz var hayırlı haberini bekliyorum her zaman duacınızım canım
:) canım ben çok uzun süredir buralardayim kac kisi hamile kaldi bu topikte bir bilsen :) testi yaptim 5 dakika geçti ama pek bisey yok. Belki önceki hamileliğim gibi biraz geç çıkar :)bende öbür konuya gelen olmayınca buraya geldim bizim senle aynı benmde 8 gün hadi hayırlısı yap test daha var ama çıkar inşallah :)
hadi inşallah :) aslında dediğin gibi ilişkiden 7 gün geçmiş oluyor o yüzden geç çıkabilir belki her hamilelikte o kadar çabuk kana geçmez ama benimde test yapasım gelmedi değil :):) canım ben çok uzun süredir buralardayim kac kisi hamile kaldi bu topikte bir bilsen :) testi yaptim 5 dakika geçti ama pek bisey yok. Belki önceki hamileliğim gibi biraz geç çıkar :)
Rabbim ol dedi ve oldu canım çok şükür inşallah yine olur gönlünüze göre olur sağlıkla gelirCanım bende önceki hamileliğimi iliskiden tam 7 gün sonra öğrendim testi yaptim atmadim eşimle dışarı ciktik geri geldik biz sok olduk bariz 2. Çizgi çıkmıştı :) 7 gün sürdü dollenip kanima geçmesi çünkü koca ayda ilk korunmasız iliskimiz tam yumurtlama günü oldu tabi bilmeden :)
İnşallah kuzum inşallah kafamı dağıtmaya çalışıyom da ne mümkün :/[/QUOTE. Kendini yormadan oyalanacak bişey yap cnm ben film izledim komşularımla oturdum öyle öyle azda olsa kafan dağılıyor. Dizi varya adı bir kadın bir erkek iki çocuk aç onu izle bilgisayarın varsa bana çok iyi gelmişti gülmekten ağladığım oluyor hala bak youtube yaz bi kadın bi erkek iki çocuk Doğum sahnesi diye on dakikalık bişey açabilirsen linki bu canım mutlaka izlemüsait olursanız sizde izleyin kızlar @Kurumus-Maskara @Genc_evli @Dlnhyri
Amin hepimizin gönlüne göre versin tatlım mutluluk paylaştıkça çoğalırYa sen nasıl bi insansın ya görmedim tanımadın beni ama benim için uğraşıyorsun valla allah gönlüne göre ne istiyorsan versin kuzum :) tamamdır bilgisayarım yok ama tvde internet bağlı ordan izlerim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?