İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Ay maşallah ya daha dur neleri neleri görcen neleri kuzum Allahım sağlıkla o günlere ulaşmak nasip etsin :) de kız de boşver :)

İnşallah :) gün itibarıyla 8 gün kaldı (yurdisinda Olduğum icin suan burda sabah 2:41) uyaninca test yapacam :) dua et. Seninki 8 gün önce den cikmisti
bende öbür konuya gelen olmayınca buraya geldim bizim senle aynı benmde 8 gün hadi hayırlısı yap test daha var ama çıkar inşallah :)

Doktor Pembe ve kahve rengi gelen lekelenmeler de sıkıntı yok bu Adet kanaması değildir demi bana ama kırmızı ve parlak kırmızı gelen kanamada sıkıntı var demişti

Canım bende önceki hamileliğimi iliskiden tam 7 gün sonra öğrendim testi yaptim atmadim eşimle dışarı ciktik geri geldik biz sok olduk bariz 2. Çizgi çıkmıştı :) 7 gün sürdü dollenip kanima geçmesi çünkü koca ayda ilk korunmasız iliskimiz tam yumurtlama günü oldu tabi bilmeden :)

bende öbür konuya gelen olmayınca buraya geldim bizim senle aynı benmde 8 gün hadi hayırlısı yap test daha var ama çıkar inşallah :)
:) canım ben çok uzun süredir buralardayim kac kisi hamile kaldi bu topikte bir bilsen :) testi yaptim 5 dakika geçti ama pek bisey yok. Belki önceki hamileliğim gibi biraz geç çıkar :)

:) canım ben çok uzun süredir buralardayim kac kisi hamile kaldi bu topikte bir bilsen :) testi yaptim 5 dakika geçti ama pek bisey yok. Belki önceki hamileliğim gibi biraz geç çıkar :)
hadi inşallah :) aslında dediğin gibi ilişkiden 7 gün geçmiş oluyor o yüzden geç çıkabilir belki her hamilelikte o kadar çabuk kana geçmez ama benimde test yapasım gelmedi değil :)

Rabbim ol dedi ve oldu canım çok şükür inşallah yine olur gönlünüze göre olur sağlıkla gelir

Ya sen nasıl bi insansın ya görmedim tanımadın beni ama benim için uğraşıyorsun valla allah gönlüne göre ne istiyorsan versin kuzum :) tamamdır bilgisayarım yok ama tvde internet bağlı ordan izlerim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…