İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Bendr dayanamayip yaptim tatlim negatif ama 2 saat sonra hafif beliren bir cizgi oldu yani yine negatif
Biz kafayı yedik ne güzel :) şaka bi yana kuzum senin daha günün var bekle bakalım vardır belki daha idrara geçmemiştir zaten buda benim son testimdi bayramda görcez bakalım adetim gelmesse zaten silik çıkan testler doğru demektir ama gelirse bidaha testlere güvenmem heralde

Evet daha 7 gün var en az ama ne bilim bazi arkadaslarda erken cikiyor iste bizim de negatif cikinca moral bozuluyor . Bende evden ayriliyorum kaynanama gidiyorum orda test yapamayacam testleri de goturmeyecem moralim bozulmasin die artk bayramdan sonra yapar bakarim zaten kesin olur zaman varsa yoksa

Haklısın tatlım ama herkesin bünyesi farklı aslında kafaya takmamak lazım ama olmuyo malesefki en iyisi kuzum götürme boşver kafan dağılır hem adet zamanına denk gelir o zaman daha iyi olur

ya genelde çok erken olanlarda öyle oluyo büyük ihtimal var o zaman bebiş bence kan vermelisin
Kız sende mi ya valla belirti var ama inşallah doğru çıkar kuzum kan veremem o riski göze alamam malesef bayramda belli olcak zaten ne olduğu son 3 günüm

Testlerimin hepsi bunlar kızlar kesin ben uyduruyom demi ya devreler yandı bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…