- 26 Temmuz 2018
- 491
- 187
- 53
- 38
Aynen aynen ahahahahaİzledim canımböyle Koca düşman başına :)
Amin kuzum inşallah tabikide öyle vallaAmin hepimizin gönlüne göre versin tatlım mutluluk paylaştıkça çoğalır
Böyle kocam olsun Doğumdan önce bayıltırdım onu sokmayın derdim içeri :) hahahahhaah :)Aynen aynen ahahahaha
İyi günler canımKızlar iyi günler
Kız ben yine test yaptım idrarımı tutmadım bu sefer ama afedersin idrarım altın sarısı gibi olmuş :/ alıştım galiba negatif görmeye :))))Amin hepimizin gönlüne göre versin tatlım mutluluk paylaştıkça çoğalır
Bendr dayanamayip yaptim tatlim negatif ama 2 saat sonra hafif beliren bir cizgi oldu yani yine negatifKız ben yine test yaptım idrarımı tutmadım bu sefer ama afedersin idrarım altın sarısı gibi olmuş :/ alıştım galiba negatif görmeye :))))
Biz kafayı yedik ne güzel :) şaka bi yana kuzum senin daha günün var bekle bakalım vardır belki daha idrara geçmemiştir zaten buda benim son testimdi bayramda görcez bakalım adetim gelmesse zaten silik çıkan testler doğru demektir ama gelirse bidaha testlere güvenmem heraldeBendr dayanamayip yaptim tatlim negatif ama 2 saat sonra hafif beliren bir cizgi oldu yani yine negatif
Evet daha 7 gün var en az ama ne bilim bazi arkadaslarda erken cikiyor iste bizim de negatif cikinca moral bozuluyor . Bende evden ayriliyorum kaynanama gidiyorum orda test yapamayacam testleri de goturmeyecem moralim bozulmasin die artk bayramdan sonra yapar bakarim zaten kesin olur zaman varsa yoksaBiz kafayı yedik ne güzel :) şaka bi yana kuzum senin daha günün var bekle bakalım vardır belki daha idrara geçmemiştir zaten buda benim son testimdi bayramda görcez bakalım adetim gelmesse zaten silik çıkan testler doğru demektir ama gelirse bidaha testlere güvenmem heralde
Haklısın tatlım ama herkesin bünyesi farklı aslında kafaya takmamak lazım ama olmuyo malesefki en iyisi kuzum götürme boşver kafan dağılır hem adet zamanına denk gelir o zaman daha iyi olurEvet daha 7 gün var en az ama ne bilim bazi arkadaslarda erken cikiyor iste bizim de negatif cikinca moral bozuluyor . Bende evden ayriliyorum kaynanama gidiyorum orda test yapamayacam testleri de goturmeyecem moralim bozulmasin die artk bayramdan sonra yapar bakarim zaten kesin olur zaman varsa yoksa
ya genelde çok erken olanlarda öyle oluyo büyük ihtimal var o zaman bebiş bence kan vermelisinŞimdide 1 saat sonra çıkan silik çizgi Allahım bu çizgiler neden 5 dkda çıkmıyo ya
Kız sende mi yaya genelde çok erken olanlarda öyle oluyo büyük ihtimal var o zaman bebiş bence kan vermelisin
Sende mi test yaptın kuzum ? Yoksa benim testlerimemi dedin ?koca bir Negatif hoffffff
Kız benimde ilkinde öyleydi çıkıyor ya ona bak sen olmasa çıkmazzzzŞimdide 1 saat sonra çıkan silik çizgi Allahım bu çizgiler neden 5 dkda çıkmıyo ya
Canım belirtilerin var daha erken olabilir moral bozmak yokkoca bir Negatif hoffffff
Canım ben göremiyorum fotoda mı görünmüyorEki Görüntüle 2180580 Testlerimin hepsi bunlar kızlar kesin ben uyduruyom demi ya devreler yandı bende
2 tanesinde fotoda çıkmıcak kadar silik tatlım ben artık sakince adetimi bekliyorum belirtiler var ama adet olcam muhtemelenCanım ben göremiyorum fotoda mı görünmüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?