Ama emin olamıyorum kuzum ya çok belli belirsiz :/Kız benimde ilkinde öyleydi çıkıyor ya ona bak sen olmasa çıkmazzzz
Goguslerim hassas sol kasigim agriyor kramp giriyor tek belirti buCanım belirtilerin var daha erken olabilir moral bozmak yok
Evet test yaptim canım. Yumurtlama günüm tam ne zaman bilemedim ama 10-11-12 Ağustos bu günlerden biriydi ama hangisi bilmiyorumSende mi test yaptın kuzum ? Yoksa benim testlerimemi dedin ?
E kuzum daha dur daha yeni geçmiş dönemin daha zaman var çıkmaması normal canımEvet test yaptim canım. Yumurtlama günüm tam ne zaman bilemedim ama 10-11-12 Ağustos bu günlerden biriydi ama hangisi bilmiyorum
Sabırla bekleyelim çok yorma kendini canımcımGoguslerim hassas sol kasigim agriyor kramp giriyor tek belirti bu
Tatlım olacağını düşünme olumlu düşünelim az kaldı sabah idrarınla yapsan daha net çıkarAma emin olamıyorum kuzum ya çok belli belirsiz :/
Yok kuzum artık test yok elimdede kalmadı zaten iyi oldu aslında negatifi görüp üzülüyorum daha çok zaten 3 günüm kaldı ptsi olmam lazım olmassam bayramdan sonra gidicem doktora ki inşallah olmam bende bunu istiyorum ama olursamda yapacak bişey yok kuzumTatlım olacağını düşünme olumlu düşünelim az kaldı sabah idrarınla yapsan daha net çıkar
Haklısın aslında :) ama iste sabırsızimE kuzum daha dur daha yeni geçmiş dönemin daha zaman var çıkmaması normal canım
Beklicez :) mecburSabırla bekleyelim çok yorma kendini canımcım
İnşallah olur canımmmYok kuzum artık test yok elimdede kalmadı zaten iyi oldu aslında negatifi görüp üzülüyorum daha çok zaten 3 günüm kaldı ptsi olmam lazım olmassam bayramdan sonra gidicem doktora ki inşallah olmam bende bunu istiyorum ama olursamda yapacak bişey yok kuzum
Kan testi yaptırabileceğin bi yer var mı cnm valla ben bi hafta varken sağlık ocağına koştum silik çizgiyi ikinci görüşümde sen çok sabırlısınYa bu adet ağrısı değil bence şu an oturuyorum bacaklarımı uzattım ve sol bacağım resmen ağrıyo sızlıyo ve kasıktan geliyo belimde aynı şekilde çekiyolar sanki Allahım nolur şu 3 günde geçsin artık da hamile olduğumu öğreneyim
Korkuyorum artık kuzum 1 senedir hep silik çizgiyi gördüğümde koştum hep özellere para verdim ama sonu hep hüsran oldu şimdi adetimin ne zaman geleceğini bildiğim için hiç gidesim yok kuzum aslında sabırsızım ama mecbur duruyorumKan testi yaptırabileceğin bi yer var mı cnm valla ben bi hafta varken sağlık ocağına koştum silik çizgiyi ikinci görüşümde sen çok sabırlısın
Yumurtlama günlerimiz ayni hemen hemen canimEvet test yaptim canım. Yumurtlama günüm tam ne zaman bilemedim ama 10-11-12 Ağustos bu günlerden biriydi ama hangisi bilmiyorum
Anladım tatlım inşallah bu sefer olurKorkuyorum artık kuzum 1 senedir hep silik çizgiyi gördüğümde koştum hep özellere para verdim ama sonu hep hüsran oldu şimdi adetimin ne zaman geleceğini bildiğim için hiç gidesim yok kuzum aslında sabırsızım ama mecbur duruyorum
Sen hic test yaptin mi?Yumurtlama günlerimiz ayni hemen hemen canim
Evet tatlim yaptim dün negatif cikti 2 saat sonra hafif silik cizgi cikti bayramdan sonraya kadar da yapamayacam artk . Ki cok umudum yok gibi ya bi belirti falan da göremiyorum kendimi kötüye alistirmaya calisiyorum . Hasta olduğum da cok kötü olmamak icinSen hic test yaptin mi?
Valla al benden o kadar! Bende pek umutlu degilim. Benim goguslerim çok hassaslaştı ilk hamileliğimde ilk belirtilerde yoktu hatta belirtim yoktu. Bide sol kasigim çok agriyor. Yinede çok umutlanmayim diyorum :) bu arada ilk hamileliğimi saatler sonra çıkan silik çizgiyle anladım. Rabbim nasip eder inşallah hepimize.Evet tatlim yaptim dün negatif cikti 2 saat sonra hafif silik cizgi cikti bayramdan sonraya kadar da yapamayacam artk . Ki cok umudum yok gibi ya bi belirti falan da göremiyorum kendimi kötüye alistirmaya calisiyorum . Hasta olduğum da cok kötü olmamak icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?