İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Tatlım olacağını düşünme olumlu düşünelim az kaldı sabah idrarınla yapsan daha net çıkar
Yok kuzum artık test yok elimdede kalmadı zaten iyi oldu aslında negatifi görüp üzülüyorum daha çok zaten 3 günüm kaldı ptsi olmam lazım olmassam bayramdan sonra gidicem doktora ki inşallah olmam bende bunu istiyorum ama olursamda yapacak bişey yok kuzum

Ya bu adet ağrısı değil bence şu an oturuyorum bacaklarımı uzattım ve sol bacağım resmen ağrıyo sızlıyo ve kasıktan geliyo belimde aynı şekilde çekiyolar sanki Allahım nolur şu 3 günde geçsin artık da hamile olduğumu öğreneyim

Kan testi yaptırabileceğin bi yer var mı cnm valla ben bi hafta varken sağlık ocağına koştum silik çizgiyi ikinci görüşümde sen çok sabırlısın

Kan testi yaptırabileceğin bi yer var mı cnm valla ben bi hafta varken sağlık ocağına koştum silik çizgiyi ikinci görüşümde sen çok sabırlısın
Korkuyorum artık kuzum 1 senedir hep silik çizgiyi gördüğümde koştum hep özellere para verdim ama sonu hep hüsran oldu şimdi adetimin ne zaman geleceğini bildiğim için hiç gidesim yok kuzum aslında sabırsızım ama mecbur duruyorum

Ay kızlar bende 2 saat uyuyakalmışım bir uyandım sanki ruhumu teslim etmişim bi midem bulanık sanki vücudumun kanı çekilmiş gibi kafam falan kalkmadı her yerim uyuştu kötü oldum gündüz uyuyunca hep böyle oluyorum ya bu sefer kafamda da hamilelik olunca iyice panik yaptım zor kendime geldim dedm bi tansiyonuma baktırayım nöbetçi eczanede tansiyon aleti yok -_- sizinde oluyormu böyle gündüz uyuyunca uykuyu çok severim ama resmen uyumaya korkar oldum

Sen hic test yaptin mi?
Evet tatlim yaptim dün negatif cikti 2 saat sonra hafif silik cizgi cikti bayramdan sonraya kadar da yapamayacam artk . Ki cok umudum yok gibi ya bi belirti falan da göremiyorum kendimi kötüye alistirmaya calisiyorum . Hasta olduğum da cok kötü olmamak icin

Valla al benden o kadar! Bende pek umutlu degilim. Benim goguslerim çok hassaslaştı ilk hamileliğimde ilk belirtilerde yoktu hatta belirtim yoktu. Bide sol kasigim çok agriyor. Yinede çok umutlanmayim diyorum :) bu arada ilk hamileliğimi saatler sonra çıkan silik çizgiyle anladım. Rabbim nasip eder inşallah hepimize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…