Kiz saatler sonra cikan cizgiye bakmiyorum ben artk gecen ayda benim öyleydi uc tane test yaptim testler sonrdan silik cizgi cikti ama adet oldum. Benim göğüslerde de bisey yok kasik agrim var ama oluyot zaten bende . Bu ay farkli olarak akintim var cok olmasa bile . Bide bende sivilce cikti ya hasta mi olcamValla al benden o kadar! Bende pek umutlu degilim. Benim goguslerim çok hassaslaştı ilk hamileliğimde ilk belirtilerde yoktu hatta belirtim yoktu. Bide sol kasigim çok agriyor. Yinede çok umutlanmayim diyorum :) bu arada ilk hamileliğimi saatler sonra çıkan silik çizgiyle anladım. Rabbim nasip eder inşallah hepimize.
Bata kaç gün kaldi? Ne zaman yumurtladin? Ben bugün test yaptım saatler sonra cikan silik bir cizgi vardi ama pek ciddiye almadım. Bat 25-26 Ağustos finger crossed İngilizlerin dediği gibi.Kiz saatler sonra cikan cizgiye bakmiyorum ben artk gecen ayda benim öyleydi uc tane test yaptim testler sonrdan silik cizgi cikti ama adet oldum. Benim göğüslerde de bisey yok kasik agrim var ama oluyot zaten bende . Bu ay farkli olarak akintim var cok olmasa bile . Bide bende sivilce cikti ya hasta mi olcam
Ben ayin 10-11. Gunlerinden birinde catlamis herhalde çünkü 9. Gün tam cift cizgi oldu ovu testi. Bende iste 25-26 sinda olurum die bekliyorum en gec 26 olur. Bugün aksam yegenim tavuk eti yiyordu bende bir iki metre uzakta o et kokusunu böyle direk aldim acaba kokuya karsi hassaslastim mi diyorum kendi kendime yok ya bi yandan da abartma diyorum tavuk kokusu elbet gelecek . Sence kiz tavuk kokuyor mu hemen oyleBata kaç gün kaldi? Ne zaman yumurtladin? Ben bugün test yaptım saatler sonra cikan silik bir cizgi vardi ama pek ciddiye almadım. Bat 25-26 Ağustos finger crossed İngilizlerin dediği gibi.
Tavuk kokusu gelir hemen de. Bence çok kafaya takmayalım bekleyelim sabırla :) gerçi çok zor ama yapacak pekte bisey yok.Ben ayin 10-11. Gunlerinden birinde catlamis herhalde çünkü 9. Gün tam cift cizgi oldu ovu testi. Bende iste 25-26 sinda olurum die bekliyorum en gec 26 olur. Bugün aksam yegenim tavuk eti yiyordu bende bir iki metre uzakta o et kokusunu böyle direk aldim acaba kokuya karsi hassaslastim mi diyorum kendi kendime yok ya bi yandan da abartma diyorum tavuk kokusu elbet gelecek . Sence kiz tavuk kokuyor mu hemen oyle
Beklemek zor valla canim bu aksam eve gidersrm yarin ilk işim yine test yapmak gerci sabaha kadar nasil dayanacam onu da bilmiyorumTavuk kokusu gelir hemen de. Bence çok kafaya takmayalım bekleyelim sabırla :) gerçi çok zor ama yapacak pekte bisey yok.
Günaydın amin canimGünaydın Güzel haberler alacağımız bir gün olsun
Insallah o kirmizilar gelmez canim güzel güzel cift cizgiler görürsün testlerdeEvet kızlar bata son 1 gün ve sadece belim çok ağrıyo boşluklarıma ağrı giriyo bazende kasıklarıma karnıma hafiften ağrı giriyo çıkıyor ve beyaz parlak akıntı var merakla bekliyorum
İnşallahhhh canım inşallaahhhh sen ben bekleyen herkez o güzel haberi alır inşallahInsallah o kirmizilar gelmez canim güzel güzel cift cizgiler görürsün testlerde
Amin insallahİnşallahhhh canım inşallaahhhh sen ben bekleyen herkez o güzel haberi alır inşallah
Hadi inşallah canım güzel haberler bekliyoruz :) benimde 2 gece önce aynı adet ağrım oldu ama gelen giden yok şimdi sadece rahmime kramp gibi bişeyler giriyo sol bacağım ağrıyo o kadar hayırlısı bakalım :)Merhaba kızlar. Benim sol kasigim agriyor bide belim. Dün bi ara adet olucam sandım:) adete 7 gün kaldı 3 tane test alip hergun bitanesini yapacağım :) varsa zaten cikar 3 gün içinde.
Merhaba tatlim hade insallah cift cizgileri görürsün bende yarin sabah yapacam tabi eve gidersem.Merhaba kızlar. Benim sol kasigim agriyor bide belim. Dün bi ara adet olucam sandım:) adete 7 gün kaldı 3 tane test alip hergun bitanesini yapacağım :) varsa zaten cikar 3 gün içinde.
Canım agri nasil psikolojik olabilir bilmiyorum o kasik agrisi varsa vardır. Benimde var kac gündürMerhaba tatlim hade insallah cift cizgileri görürsün bende yarin sabah yapacam tabi eve gidersem.
benimde kasiklardaki ağrı beni öldürecek gibi ya cok fazla agri var bugün yumdan sonra 10. Gün varsa yarin cikmasi gerekiyor die düşünüyorum. Yoksada bu ağrıları psikolojik olrak yasiyorum herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?