İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Kuzum sabah kalktım yani şimdi hiçbirşey gelmemiş ama belimle kasığım aynı adet ağrısı gibi ağrıyo olcam galiba offfff
Bende genelde belirtiler kaybolduktan sonra adet oluyorum ama sende hala varsa bence umut vardir canim. Senin silik testlerin sonradan mi cikti cizgiler canim

Bende genelde belirtiler kaybolduktan sonra adet oluyorum ama sende hala varsa bence umut vardir canim. Senin silik testlerin sonradan mi cikti cizgiler canim
Canım ben malesefki ağrıyla beraber adet olurum ama ağrım şu an gelen giden yok inşallahta olmaz aynı adet ağrım var şu anda belim çok ağrıyo evet canım sonradan çıktı hepsi hemen çıkmadı

Slm kızlar bende uzun Zamandır takip ediyorum sizleri yazmak istedim. 4yaşında oğlum var 2.istiyoruz nisan ayında kimyasal gebelik geçirdim ondan sonra bidahada olmadı gebelik ilk oğlumda zor olmuştu 8.ay da. Bu ay 6. ayım bundan önceki dönemlerde ağrı sızı bişey yoktu ve sürekli bi iki gün gecikmem oluyordu adet oluyordum bu ay ilk defa ovülasyon tarihimden buyana bitmeyen kasık ve bel ağrılarım var ümitlendim açıkcası adet günüm bugün dün akşam test yaptım 2.çizgi hafif belli çıktı bugün sabah tekrar yaptım hiç çıkmadı kafam çok karışık varmıdır yokmudur başına böyle bi durum gelen oldumu

Canım ben malesefki ağrıyla beraber adet olurum ama ağrım şu an gelen giden yok inşallahta olmaz aynı adet ağrım var şu anda belim çok ağrıyo evet canım sonradan çıktı hepsi hemen çıkmadı
Insallah gelen olmaz tatlim . Bende kasik agrisi var bel agrisida ayakta durunca hissediyorum. Sabah mutfağı temizleyince fark ettim . Bide sarimsi bir akinti var bakalim artk insallah bu ay tutar

Insallah gelen olmaz tatlim . Bende kasik agrisi var bel agrisida ayakta durunca hissediyorum. Sabah mutfağı temizleyince fark ettim . Bide sarimsi bir akinti var bakalim artk insallah bu ay tutar
Ay belirtilerimiz aynı kuzum inşallah ikimizde hamileyizdir ya İnan bu durumu yaşamayan anlamazmış halinden ya gerçekten öyle çok iyi anlıyorum seni inşallah güzel haberler veririz bende valla yatıyorum şu an ayakta durunca belim kasılıyo kasıklarım çok sancıyı gelcek diye çok korkuyorum

Al benden de o kadar tatlim bu testlere güveniyorum artk canim yapmayi biraktim canim testi ilk idrarda yapmak daha dogru cevap verir sizde de ters olmus . Yarin sabah tekrar test yap canim ya da özele gidip kan ver en iyi sonuc icin

Amin amin insallah canimm
Biraz rahatla canim negatif düşünme cok şükür adet tarihinde gecti . Benimse bat tarihine daha 4-5 gün var

5 gün var canım hiç bir belirtide hissetmiyorum zaten aynı adet olacağım zamanki gibiyim bide olmama yakın bağırsaklar çalışır benim
Bat tarihlerimiz hemen hemen ayni. Ben bur sürü belirtiden sonra kaç defa adet oldum canim o yuzden umutsuz olma bide hic belirti yasamadan hamile kalan var tatlim. Bak yumdan sonraki 11 gun doktora test yapim dedim yok yapma cikmaz dedi bana günün gecince yap dedi. Günün gecmeyene kadar olumsuz düşünmek yok tatlim

Of kızlar benim bağırsaklar hareketlenmeye başladı adet geliyor herhalde :/
Kuzum ya ben adet olduğum gün sabah normalde hafif ağrım olur sonra bağırsaklar çalışır ondan sonra zaten ağrıdan yataktan çıkamam ama sabah kalktım ağrım var lavaboya girdim çıktım bişey gelmedi ama ağrım var inşallah gelmez

Amin amin insallah canimm
Biraz rahatla canim negatif düşünme cok şükür adet tarihinde gecti . Benimse bat tarihine daha 4-5 gün var
Ah canım ah rahatlayabilsem ağrım varya bi yanım gelmicek diyo bi yanımda yarın sabah olcan diyo valla kafayı yicem

zaten çoğu belirti psikolojik ya hamile olanların bile çoğu belirtisi psikolojik olabiliyor vücudumuzu dinledikçe stres oluyoruz aslında olacağı varken bile olmayacak stresten

benimde daha sancım yok adet günü olur benimde sancım sadece o bağırsak hareketleri başladı gaz olayı başladı zaten normalde de bağırsaklarım çok normal olmuyor ama test yapmışmıydın sen

Kızlar bi şey sorucam bu arada eviniz kira mı nasıl geçiniyorsunuz benim bu konuda çok endişelerim var bebek için bazen çok içim daralıyo gerçekten biz kiradayız 550 ev kirası kışın da klimayla ısınıyoruz eşimin maaşı artacak inşallah 2300 2200 civarı olacak ama şu ana kadar pek bir biriminde yapamadık evimizde çok ufak aslında bebek olursa taşınmakta gerekiyo

Anladım canım hayırlısı o zaman yapmıştım tabikide bata 4 gün kalaya kadar yaptım hergün sabah ve hep sonradan ikinci çizgiler çıktı hafifte olsa o yüzden bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…