Hmmm :) en son ne zaman test yapmıştın kuzum bi yap bakalım ya :)Birazdan bi test yapsam mi sizce :) 24u bat
Hic yapmadim dahaHmmm :) en son ne zaman test yapmıştın kuzum bi yap bakalım ya :)
Aynen öyle kuzum Allahtan eşimin önceden birikimi vardıda takıları ellemedik ama buna rağmen sanki onlar yapmışlar gibi oğlum oğlum falan amaann neyse kız olan oldu napalım çok şükür eşlerimiz yanımızda ya napalım :)off aynen öyle bizimde evimizi kurmadılar hep benim ailem yardım etti takılarımızı bozduk yaptık her şeyi sanki biz erkek tarafı onlar koz tarafı bir şey olduğu zaman oğlum diyorlar ama cidden çok ezici bir durum bende hiç sıcak bakamıyorum :/
Valla kuzum oda beni düşündürüyor klimalı odayla çocuk odasının arası var çok dipdibe değiller ama çocuğu klimalı odada yatıramam bende çünkü bende rahatsız oluyorum hemen burnum falan tıkanır hasta gibi olurum o yüzden düşünceliyim evde doğalgaz boruları döşeli bitek Petek koncak ama ev sahibi ne der bilmiyoruz ? :/ aaa fatura iyi geliyomuşcanım bizimde klimalı klimalı evde bebek nasıl olur onada korkuyorum beni hasta gibi yapıyor klimalı odada uyusam her yerim tutulmuş kalkıyorum biz akşamları yakıyorduk bir iki saat zaten buranın soğuğu 3 ay çok soğuk olur ondada 100 lirayı geçmemişti daha
Ay bi yap istersen kuzum ama bişey çıkmazsa moralini bozma daha günün varHic yapmadim daha
Erken gebelik testi degil zaten bende ki kaset testlerdenAy bi yap istersen kuzum ama bişey çıkmazsa moralini bozma daha günün var
bizim burdada kalorifer boruları var ama doğalgaz daha gelmedi gelecekmiş bakalım hiç olmadı yatak odası küçük zaten çabuk ısınır elektrikli soba falan yakarım diye düşünüyorum :/ canım 100 lira geliyordu ama oda akşam 2 3 saat yakmayla sürekli yaksak allah bilir 300 400 gelecek herhaldeValla kuzum oda beni düşündürüyor klimalı odayla çocuk odasının arası var çok dipdibe değiller ama çocuğu klimalı odada yatıramam bende çünkü bende rahatsız oluyorum hemen burnum falan tıkanır hasta gibi olurum o yüzden düşünceliyim evde doğalgaz boruları döşeli bitek Petek koncak ama ev sahibi ne der bilmiyoruz ? :/ aaa fatura iyi geliyomuş
O zaman çıkmazsa bozma moralini kuzum adet günü yaparsın bideErken gebelik testi degil zaten bende ki kaset testlerden
Ya bizim herşey var işte dediğim gibi bi Petek koncak bakalım naparız bizde bilemiyorum ama ilk aylar bebek yanımda olcağı için dediğin mantıklı elektrikli soba ısıtır bizim odada küçükbizim burdada kalorifer boruları var ama doğalgaz daha gelmedi gelecekmiş bakalım hiç olmadı yatak odası küçük zaten çabuk ısınır elektrikli soba falan yakarım diye düşünüyorum :/ canım 100 lira geliyordu ama oda akşam 2 3 saat yakmayla sürekli yaksak allah bilir 300 400 gelecek herhalde
Yaptın mı kuzumErken gebelik testi degil zaten bende ki kaset testlerden
Daha yapmadim canim cesaret topluyorumYaptın mı kuzum
Yap yap yap yap yap yapDaha yapmadim canim cesaret topluyorum
NegatifYap yap yap yap yap yaphadi bekliyorum
Hiçmi çizgi yok canım biraz daha bekle istersen çıkar belki ama üzülme ya daha günün var canım idrara geçmemiş olabilirNegatif
Hic cizgi yok duruyor test bakalimHiçmi çizgi yok canım biraz daha bekle istersen çıkar belki ama üzülme ya daha günün var canım idrara geçmemiş olabilir
Bak bakalım biraz daha istersen burayada at bakayım kuzum ? Benimde kasığım belim çok ağrıyo bacağıma vuruyo ağrısı midem bulanıyor adet olcam galiba kendimi buna hazırlasam iyi olurHic cizgi yok duruyor test bakalim
Ya zaten o ısıtıcılar klimadan daha iyi ısıtıyo valla odada küçükse mis ay hatta biz çalışmalara bu ay başladık özellikle ki olursa yaza doğar diye ama tabi kısmet :]]Ya bizim herşey var işte dediğim gibi bi Petek koncak bakalım naparız bizde bilemiyorum ama ilk aylar bebek yanımda olcağı için dediğin mantıklı elektrikli soba ısıtır bizim odada küçük
He bende tüm gün yakıyosunuz da o fatura geliyo zannettim o zaman pahalı kuzum doğalgaz en güzeli valla ya
Evet benimde bu ay olduysa Nisana denk geliyo ay kız olursa adını Nisan koyayım bariYa zaten o ısıtıcılar klimadan daha iyi ısıtıyo valla odada küçükse mis ay hatta biz çalışmalara bu ay başladık özellikle ki olursa yaza doğar diye ama tabi kısmet :]]
ben kendime kural belirledim valla ilişki gününden beri sayıyorum 12. Gün çıkma ihtimali yüksek olurmuş ondan önce zaten yapmamak lazım çıkmazsada adet geçince bidaha yapmak lazımHic cizgi yok duruyor test bakalim
yaa evet çok tatlıEvet benimde bu ay olduysa Nisana denk geliyo ay kız olursa adını Nisan koyayım bari
Düşüncesi bile güzel ama bu ayda olmadı sanırım ciddi adet ağrılarım var kasıklarım zorluyo beni lavabodan çıkamıyorum zaten bakıyorum ama sadece akıntı geliyo sarımsı anlamadım yarına gelir heraldeben kendime kural belirledim valla ilişki gününden beri sayıyorum 12. Gün çıkma ihtimali yüksek olurmuş ondan önce zaten yapmamak lazım çıkmazsada adet geçince bidaha yapmak lazım
yaa evet çok tatlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?