İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Aynen öyle kuzum Allahtan eşimin önceden birikimi vardıda takıları ellemedik ama buna rağmen sanki onlar yapmışlar gibi oğlum oğlum falan amaann neyse kız olan oldu napalım çok şükür eşlerimiz yanımızda ya napalım :)

Valla kuzum oda beni düşündürüyor klimalı odayla çocuk odasının arası var çok dipdibe değiller ama çocuğu klimalı odada yatıramam bende çünkü bende rahatsız oluyorum hemen burnum falan tıkanır hasta gibi olurum o yüzden düşünceliyim evde doğalgaz boruları döşeli bitek Petek koncak ama ev sahibi ne der bilmiyoruz ? :/ aaa fatura iyi geliyomuş

bizim burdada kalorifer boruları var ama doğalgaz daha gelmedi gelecekmiş bakalım hiç olmadı yatak odası küçük zaten çabuk ısınır elektrikli soba falan yakarım diye düşünüyorum :/ canım 100 lira geliyordu ama oda akşam 2 3 saat yakmayla sürekli yaksak allah bilir 300 400 gelecek herhalde

Ya bizim herşey var işte dediğim gibi bi Petek koncak bakalım naparız bizde bilemiyorum ama ilk aylar bebek yanımda olcağı için dediğin mantıklı elektrikli soba ısıtır bizim odada küçük
He bende tüm gün yakıyosunuz da o fatura geliyo zannettim o zaman pahalı kuzum doğalgaz en güzeli valla ya

Ya zaten o ısıtıcılar klimadan daha iyi ısıtıyo valla odada küçükse mis ay hatta biz çalışmalara bu ay başladık özellikle ki olursa yaza doğar diye ama tabi kısmet :]]

Ya zaten o ısıtıcılar klimadan daha iyi ısıtıyo valla odada küçükse mis ay hatta biz çalışmalara bu ay başladık özellikle ki olursa yaza doğar diye ama tabi kısmet :]]
Evet benimde bu ay olduysa Nisana denk geliyo ay kız olursa adını Nisan koyayım bari

Düşüncesi bile güzel ama bu ayda olmadı sanırım ciddi adet ağrılarım var kasıklarım zorluyo beni lavabodan çıkamıyorum zaten bakıyorum ama sadece akıntı geliyo sarımsı anlamadım yarına gelir heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…