İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Canım benim evin kira ve 900 lira sadece eşim çalışıyo 2400 lira alıyo benim eşimde allah bereket versin şu anda rahat geçinebiliyoruz ama tabikide bebek olduğunda bazı şeylerden kısmamız gerekecek bizimde birikimimiz yok bilmiyorum ama rabbim rızkını verir heralde kuzum sizin kira çok iyiymiş yine nerde oturuyorsunuz ki ben izmirdeyim ve kiralar hep bu şekilde

Bazilari psikolojik olabilir ama bel kasik agrisini sanmıyorum ya doktorada sordum bilimsel biseyler soyledi anlayamadim.

Bende sakaryadayim kira 800 tl bizim de

Ev bizim ama kredisini ödüyoruz ayni sey yani biz ikimizde calisiyoruz o yuzden bir sorun olmaz

balıkesirdeyim canım burhaniye ufak bir evde oturuyoruz eski bir bina zaten zar zor bulmuştuk burdada yüksek aslında kiralar kaloriferli hep bide 2bin yakıt parası istiyorlar eşimin sigarası var birde bizde şu anlık kendimize yetebiliyoruz ama insan bi düşünüyor bebek olunca

Bende sakaryadayim kira 800 tl bizim de
sizinde baya varmış kira canım ya

Hemen hemen herkesin durumu aynı o zaman ya bebek rıskıyla gelir derler zaten ama bizim eş tarafından falanda hiç destek yok maddi manevi insanın canı sıkılıyor

Bizim burda da hep boyle fiyatlar bende çalışmıyorum yeni bir inşaat sirketi acti esim onun da daha rayina girmeye calisiyo isler

Şimdi zaten bebek olunca sıfır kaloriferli bir eve geçelim desek 700 den başlıyor burda

Allah hepimize yardım etsin ya geçinmek zor şu devirde :/
Amin canım amin gerçekten çok zor bu zamanda geçinmek benim eşimin ailesinden hiç destek yok malesef ama benim ailem bebek olursa odasını falan hep beraber yaparız diyorlar onlar hep yanımızda bizim çok şükür ama eşimin alkolü sigarası yok çok şükür benim sigaram var onuda hamile olunca bırakcağım için geçiniriz diye düşünüyorum tatlım Allah yardım eder bi şekilde kuzum ya bebek rızkıyla gelirmiş

sigara olmasa zaten 250 300 lira cepte :)) inşallah eşimde bırakırsa :/ bu eş aileleri neden böyle ya gerçekten anlamıyorum benim ailemde öyle hal böyle olunca eşlerimiz eksik kalıyorlar üzülüyorm

sigara olmasa zaten 250 300 lira cepte :)) inşallah eşimde bırakırsa :/ bu eş aileleri neden böyle ya gerçekten anlamıyorum benim ailemde öyle hal böyle olunca eşlerimiz eksik kalıyorlar üzülüyorm
Evet kuzum haklısın :) bebek olunca eşinde bırakır bence öyle düşünüyorum yani sen baskı yap sigara içip çocuğumun yanına yaklaşamassın de :)) evet tatlım bide benim eşimin annesi yok babası var babasıda kendi halinde hiç arayıp sormaz napıyosunuz bi eksiğiniz varmı diye düğünü bile eşim tek başına taptı herşeyi kendi üstlendi o yüzden onun ailesine pek sıcak davranamıyorum yani yine saygı duyuyorum ama sevgi anlamında pek bişey yok hala daha bazen bizden bişeyler bekliyorlar sinir oluyorum

off aynen öyle bizimde evimizi kurmadılar hep benim ailem yardım etti takılarımızı bozduk yaptık her şeyi sanki biz erkek tarafı onlar koz tarafı bir şey olduğu zaman oğlum diyorlar ama cidden çok ezici bir durum bende hiç sıcak bakamıyorum :/

Doğalgazda varmış kira iyi o zaman canım benim 900 lira ama doğalgaz yok klima var bakalım kışın ne kadar fatura ödücez
canım bizimde klimalı klimalı evde bebek nasıl olur onada korkuyorum beni hasta gibi yapıyor klimalı odada uyusam her yerim tutulmuş kalkıyorum biz akşamları yakıyorduk bir iki saat zaten buranın soğuğu 3 ay çok soğuk olur ondada 100 lirayı geçmemişti daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…