İnşallah canım ama belirtiyse gerçekten pes derim çünkü adetle aynıCanım belirtide olabilir inşallah öyledir
Bak bakalım biraz daha istersen burayada at bakayım kuzum ? Benimde kasığım belim çok ağrıyo bacağıma vuruyo ağrısı midem bulanıyor adet olcam galiba kendimi buna hazırlasam iyi olur
Ben bu ay yapmıştım bu karışımı canim sonrasinda doktora kontrole gittigimde yumurtalarimin cok daha iyi olduğunu soylemistiBende eğer olmazsa tarçın çörek otu bal karışımına başlamayı düşünüyorum kızlar çok yardımcı oluyormuş
kesinlikle bir soğan kürü iki o zaten pko falan çok iyi geliyormuş eşimizede keçi boynuzunu yedirdikmi tamamdır :))Ben bu ay yapmıştım bu karışımı canim sonrasinda doktora kontrole gittigimde yumurtalarimin cok daha iyi olduğunu soylemisti
Evet canım ben yinede bi umut test aldım şimdi olmassam gece yapayım diye ama eve geldim bi baktım kahverengi akıntı gelmiş iç çamaşırıma yani adet oluyorumKuzum zaten öyle olurmuş ya normali öyle adet gecikmeden belirti öyle kolay kolay herkeste olan bir şey değil ki olanıda çoğu psikolojik mide bulantısı özellikle bence ağrılarıda başka sebepten olan ağrıyı bile insan o an hamileliğe yorabiliyor 5. 6. Haftadan sonra olurmuş gerçek belirtiler zaten
Kuzum sanki çizgi varya ben öyle gördüm
Bende bu ay umutlar tükendi malesef ve bi kaç ay ara vermeyi düşünüyorum çünkü 1 senede çok yoruldum gerçek anlamda zaten ekimde eşimle doktora gidicez sadece eylül ayında soğan kürünü var istiyorum çünkü Pkodan sinir geldi banaBende eğer olmazsa tarçın çörek otu bal karışımına başlamayı düşünüyorum kızlar çok yardımcı oluyormuş
Eminim kuzum geçen ayda böyle oldu bi gün boyunca kahverengi geldi ertesi gün sancıyla beraber kanama başladıYaabenim direk kırmızı gelir ama eminmisin adet olduğuna kuzum
Yok canim eminimKuzum sanki çizgi varya ben öyle gördüm
Ben adet oldum canım inşallah senden güzel haber alırızBen bu ay yapmıştım bu karışımı canim sonrasinda doktora kontrole gittigimde yumurtalarimin cok daha iyi olduğunu soylemisti
Peki kuzum ama üzülme bak daha gününe varYok canim eminim
Nasıl yapılıyor o kuzum ?Canım pko varsa hiç bekleme o kürü dene bence ve akışına bırak bu sefer kesinlikle yardımcı olacağına inanıyorum
Ben soğan kürünü biliyorum kuzum da tarçını bilmiyodum sağol yazdığın için ama o zaman benim yarın ona başlamam lazım ama evimde bal yok çörek otuda yok önümüzdeki adet başlayayım o zaman ya hem kafamı dağıtmış olurum birazCanım soğan kürü aklımda kalmadı tam ama forumda vardı öbürüde bal tarçın çörek otu karıştırıyorsun adetin 2. Günü başlanılıyo 12. Güne kadar her sabah aç karnına bir yemek kaşığı yiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?