İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Kuzum zaten öyle olurmuş ya normali öyle adet gecikmeden belirti öyle kolay kolay herkeste olan bir şey değil ki olanıda çoğu psikolojik mide bulantısı özellikle bence ağrılarıda başka sebepten olan ağrıyı bile insan o an hamileliğe yorabiliyor 5. 6. Haftadan sonra olurmuş gerçek belirtiler zaten

Bende eğer olmazsa tarçın çörek otu bal karışımına başlamayı düşünüyorum kızlar çok yardımcı oluyormuş

Ben bu ay yapmıştım bu karışımı canim sonrasinda doktora kontrole gittigimde yumurtalarimin cok daha iyi olduğunu soylemisti
kesinlikle bir soğan kürü iki o zaten pko falan çok iyi geliyormuş eşimizede keçi boynuzunu yedirdikmi tamamdır :))

Evet canım ben yinede bi umut test aldım şimdi olmassam gece yapayım diye ama eve geldim bi baktım kahverengi akıntı gelmiş iç çamaşırıma yani adet oluyorum Kurumus-Maskara Sultansusultansu

Bende eğer olmazsa tarçın çörek otu bal karışımına başlamayı düşünüyorum kızlar çok yardımcı oluyormuş
Bende bu ay umutlar tükendi malesef ve bi kaç ay ara vermeyi düşünüyorum çünkü 1 senede çok yoruldum gerçek anlamda zaten ekimde eşimle doktora gidicez sadece eylül ayında soğan kürünü var istiyorum çünkü Pkodan sinir geldi bana

Canım pko varsa hiç bekleme o kürü dene bence ve akışına bırak bu sefer kesinlikle yardımcı olacağına inanıyorum

Canım soğan kürü aklımda kalmadı tam ama forumda vardı öbürüde bal tarçın çörek otu karıştırıyorsun adetin 2. Günü başlanılıyo 12. Güne kadar her sabah aç karnına bir yemek kaşığı yiyorsun

Ben soğan kürünü biliyorum kuzum da tarçını bilmiyodum sağol yazdığın için ama o zaman benim yarın ona başlamam lazım ama evimde bal yok çörek otuda yok önümüzdeki adet başlayayım o zaman ya hem kafamı dağıtmış olurum biraz

Nasıl istersen kuzum soğan kürü kist pko ne varsa temizliyor zaten çörek otu yumurta kalitesini artırıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…