İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Kızlar benden size ufak bi tavsiye adet gününüz geçmeden test yapmayın ben bu ay o kadar umutluydum ki 10 taneye yakın test yaptım hep hayal çizgiler gördüm sonradan çizgiler oluştu ama şu anda regl oldum ve ne düşüneceğimi bilemiyorum artık umudunuz hep olsun ama birazda stressiz olmamız lazım bunu kendimede söylüyorum tabikide belki stresten uzak olursak herşey iyi olur benimde sınavım buymuş bi meleğim olsun çok istedim her zaman ama nasip ne zaman bilemiyorum inşallah burda gebelik bekleyen diğer arkadaşlarım güzel haber verirsiniz de bi nebze mutlu olurum ve yaşadığım ağrılarda dahil hepsi psikolojikmiş onu anladım..

Ah ah hepimiz zaman zaman düşünüyoruz bunu normal olarak. Bizim kira 1200 dolar,eşim genelde 3000-3500 dolar kazanıyor aylık. Şuan ben çalışmıyorum. Ve bebek olursa da aylık maaşı olacak 6500 dolar inşallah 18 yaşına kadar.

Olsun kuzum sıkma canını. Rabbim bilir hayırlı olan zamanı bize de beklemek düşer

Sizin şartlarınız iyiymiş kuzum ah ah keşke türkiyedede olsa

Sizin şartlarınız iyiymiş kuzum ah ah keşke türkiyedede olsa
Çok şükür rabbim aratmasın. Eşimin topuğu kırıldı son 2 Aydır evde. Sagolsun annesi az da olsa bir yardım yapti. Ben evlenirken dugun yapmadım malum burda kimsem yok kendi ailem dışında.esimin ailesi İngiltere de yaşıyorlar gelemediler .10 kişiye de dugun yapacak halimiz yoktu :) gelinlikte giymedim. Evde sade bir nişan yaptık aileler arası. Kimse hiç takı takmadı kayınvalidem buna dahil çok zoruma gitmişti eşim pırlanta yüzük ve tam Tür alıp gönlümü yapmaya çalışsada zoruma gitti annesinin hiç bisey takmamasi

Tabikide bugünümüze şükür ama bebekli olan aileler için iyi bişeymiş bu yaptıkları. Yaaa düğün yapmaman normal kuzum az kişiymişsiniz ama neden gelinlik giymedin ki tabi özel değilse nedeni merak ettim azıcık :) ? Ama kayınvalidenin yaptığımda ayıpmış yahu insan görünümlük bişey takar bari olmaz ki öylede :/ geçmiş olsun bu arada kuzum

Insallah en kisa zamanda rabbim sana hayirli saglikli evlatlar nasip eder insallah bizede isteyenler herkese. Gecen ay bende senin gibiydim sonradan cikan silik cizgiler insani cok umutlandırıyor bu ay bende umutluyum çünkü belirti olarak ilk defa bel agrisini bu kadar hissettim bu belirtilerin kaybolmasini istemiyorum surekli yokluyorum. Bide yerlesme kanamasi denilen akintiyi gördüm gibi gibi...
15 ay oldu cocuk isteyeli cok yoruldum negatifleri görmekten benimde son bi test kaldi ama yapmayacam yarin tatile cikacaz hastalanirsam tatilde olurum zaten

Çok teşekkür ederim. Ya kuzum çok karışık durumlar. Ben Kanada'da yaşıyorum eşimde İngiltere de yaşıyordu. İstemeye geldiler 10 gün içinde evlendik evi kurduk eşyalar aldık. O zamanlar çalışıyordum 10 günden fazla süre vermediler çok yıprandım sonradan çok soğudum. Zaten asla öyle gelinlik giyme hayallerim yoktu :) ama belli de olmaz bakarsın bir gün giyerim. Kayınvalidem çok cimri bir kadın. Kuruş para harcamaz. Kendimi kötü hissettim sonucta bir ailem var benim onlarin gözü önünde küçükte olsa bisey taksaydi maddi anlamda asla onu zorlamazdi. Koca İngiltereden bana atki getirdi gönlü olsun diye bir taktim bütün tuyleri üstüme yapıştı siyah montum bem beyaz oldu tuylerden ahdim var ingiltereye gidersem lna atkı alicam

Amiinnnnn kuzum amiinnnn inşallah bu süreç gerçekten çok yorucuymuş bende 1 senedir istiyoruz bakalım ne zaman nasip olucak ay hadi inşallah kuzum senden güzel haberler alalım bide Kurumus-Maskara tabikide :) bencede yapma adet günün geldiğinde olmassam yaparsın öyle daha iyi oluyo

Bugün tekrar yaptım uyanınca ama dunkinden sanki daha silik gibi

Hayalin yoksa tamam o zaman bende sen istedin kayınvalidenler olmaz dedi sandım tabikide yani sonuçta onun gururu olacaktı takacağı şey. Ay allahım ya getirmeseymiş keşke daha neler artık :) al al atkı nasıl olurmuş görsün

Dün ki idrarim çok daha koyuydu acaba o yüzden mi daha net çıktı çizgi?

Eklentiler

• F196E18A-1AD8-4A67-A0F8-067080EBADD6.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 44
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…