İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Ben gene uyuyakalmışım 1 saat ve kalkınca gene ölüyodum resmen çıkaracaktım zor kendime geliyorum bu niye böyle ya

Bu sefer soluğu acil de aldım kızlar tahmin ettiğim gibi tansiyonum çıkıyo :/

Kuzum oluyodu erken kalkınca öğlenleri bi uykum geliyo haliyle 1 saat uzanayım diyorum uyanıyorum kötü oluyorum zor kendime geliyorum ama bu ara daha kötü oldu 13 e 8 çıktı tansiyon aslında çok yüksek değil ama ilkte kesin daha yüksekti acildede iğne vurdular sordum hamilelik olabilir diye ama bir şey olma dediler

Gecmis olsun canım

Demekki birazcık yükseldimi tansiyonun etkiliyo kuzum seni keşke bi kanda beta hcgye baktırsaydın

Ay zaten doktor o kadar şeydiki kaç çıktı yüksekmi tansiyonum diyorum cevap yok ne iğnesi diyorum cevap vermiyo duymuyo insanın yüzüne bakmıyo en son hemşireye dedim hamilede olabilirim iğne zarar vermesin diye anca o zaman duyurabildim doktora sesimi hemşirede hafta içi kadın doğuma git dedi dedm saol bilmiyodum x)

Kizlar test negatif cikti ama simdi dolmustayim ve dolmus kasislerden cukurdan gectikce resmen kasiklarima bicak saplanıyor

Ay sağolsun ya çok güzel bi akıl vermiş gerçekten seninde hiç aklına gelmemişti :))) acilleri bu yüzden sevmiyorum zaten kuzum serum verip yolluyorlar hemen

Ay sağolsun ya çok güzel bi akıl vermiş gerçekten seninde hiç aklına gelmemişti :))) acilleri bu yüzden sevmiyorum zaten kuzum serum verip yolluyorlar hemen
sorma canım ya burdaki hastanede hiç iyi değil hamilelik olsa nasıl yapıcaz bilmem

Merhaba Kızlar
Bugün regl günüm
Bugün ve dün lekelenme oluyor sökmüyor
Karnımda ağrıyo
Ped doldu sanıyorum bakıyorum leke
Sabahtan beri karnım ağrıyo
Gerginlik de var
Canım çikolata da istiyo
Hanile olma ihtimalim var mı
Bu durumu yaşayan var mı

Canım şuan beni anlattın bugün regl günüm sabahtan ağrım vardı akşamüstü lekelenmeyle başladı ve lekelenme olarak kaldı ağrısı var kendisi yok neden böyle oldukki acaba ? Senin daha önceden oluyo muydu ? Seninki hamilelik olabilir

Canım test yaptın mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…