Insallah canim insallahAmiinnnnn kuzum amiinnnn inşallah bu süreç gerçekten çok yorucuymuş bende 1 senedir istiyoruz bakalım ne zaman nasip olucak ay hadi inşallah kuzum senden güzel haberler alalım bide @Kurumus-Maskara tabikide :) bencede yapma adet günün geldiğinde olmassam yaparsın öyle daha iyi oluyo
Kuzum geçmiş olsun hayırdır inşallah niye böyle oluyo ki önceden varmıştı böyle bişeyin ki hamile misin yoksa ?Bu sefer soluğu acil de aldım kızlar tahmin ettiğim gibi tansiyonum çıkıyo :/
Gecmis olsun canımKuzum oluyodu erken kalkınca öğlenleri bi uykum geliyo haliyle 1 saat uzanayım diyorum uyanıyorum kötü oluyorum zor kendime geliyorum ama bu ara daha kötü oldu 13 e 8 çıktı tansiyon aslında çok yüksek değil ama ilkte kesin daha yüksekti acildede iğne vurdular sordum hamilelik olabilir diye ama bir şey olma dediler
saol canım ♡Gecmis olsun canım
Daha varmış adetine canım her hamilelik aynı olmuyo belki bu sefer idrarda geç çıkar25-26 Ağustos
Demekki birazcık yükseldimi tansiyonun etkiliyo kuzum seni keşke bi kanda beta hcgye baktırsaydınKuzum oluyodu erken kalkınca öğlenleri bi uykum geliyo haliyle 1 saat uzanayım diyorum uyanıyorum kötü oluyorum zor kendime geliyorum ama bu ara daha kötü oldu 13 e 8 çıktı tansiyon aslında çok yüksek değil ama ilkte kesin daha yüksekti acildede iğne vurdular sordum hamilelik olabilir diye ama bir şey olma dediler
Ay sağolsun ya çok güzel bi akıl vermiş gerçekten seninde hiç aklına gelmemişti :))) acilleri bu yüzden sevmiyorum zaten kuzum serum verip yolluyorlar hemenAy zaten doktor o kadar şeydiki kaç çıktı yüksekmi tansiyonum diyorum cevap yok ne iğnesi diyorum cevap vermiyo duymuyo insanın yüzüne bakmıyo en son hemşireye dedim hamilede olabilirim iğne zarar vermesin diye anca o zaman duyurabildim doktora sesimi hemşirede hafta içi kadın doğuma git dedi dedm saol bilmiyodum x)
Amaannn kız dikkat et kendine ya nolur nolmaz yinedeKizlar test negatif cikti ama simdi dolmustayim ve dolmus kasislerden cukurdan gectikce resmen kasiklarima bicak saplanıyor
sorma canım ya burdaki hastanede hiç iyi değil hamilelik olsa nasıl yapıcaz bilmemAy sağolsun ya çok güzel bi akıl vermiş gerçekten seninde hiç aklına gelmemişti :))) acilleri bu yüzden sevmiyorum zaten kuzum serum verip yolluyorlar hemen
Zor valla kuzum yakınlarda hiçmi yok gidebileceğin ?sorma canım ya burdaki hastanede hiç iyi değil hamilelik olsa nasıl yapıcaz bilmem
var canımda ulaşım sıkıntı ya otobüsle git gel iki otobüsZor valla kuzum yakınlarda hiçmi yok gidebileceğin ?
Canım şuan beni anlattın bugün regl günüm sabahtan ağrım vardı akşamüstü lekelenmeyle başladı ve lekelenme olarak kaldı ağrısı var kendisi yok neden böyle oldukki acaba ? Senin daha önceden oluyo muydu ? Seninki hamilelik olabilirMerhaba Kızlar
Bugün regl günüm
Bugün ve dün lekelenme oluyor sökmüyor
Karnımda ağrıyo
Ped doldu sanıyorum bakıyorum leke
Sabahtan beri karnım ağrıyo
Gerginlik de var
Canım çikolata da istiyo
Hanile olma ihtimalim var mı
Bu durumu yaşayan var mı
Canım test yaptın mıMerhaba Kızlar
Bugün regl günüm
Bugün ve dün lekelenme oluyor sökmüyor
Karnımda ağrıyo
Ped doldu sanıyorum bakıyorum leke
Sabahtan beri karnım ağrıyo
Gerginlik de var
Canım çikolata da istiyo
Hanile olma ihtimalim var mı
Bu durumu yaşayan var mı
Olsun canım napcan mecbur gidiceksin izmirden olsan yardımcı olurdum ama değilsin :/var canımda ulaşım sıkıntı ya otobüsle git gel iki otobüs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?