İlişkiden sonra adet

Hamilelik erken belirtileri ile adet belirtileri aynıdır. Adet görmemiş olmanızın sebebi nur topu gibi bi bebek olabilir yani.

Peki doğuracak mısınız bebeği? Planınız nedir? Bile bile korunmamışsınız, çok merak ettim.

Hiç korku da yok baksana gayet rahat aldıririm diyor,boyle işlere girecegine korun madem dimi
Allah ona can veriyor el ayak veriyor ilk once kalp veriyor.. sen onu aldircaksin vay anam vay. Millet bir tirnagi icin yillarca tedavi goruyor. Olanda aldiriyor

Keşke korunsaydınız. Sevgilinle de ciddi değilmişsiniz. Belki tam tanımadığın birisi. Ya bir hastalığı falan varsa? Böyle riskler almamalısın çok tehlikeli. Umarım hamile değilsindir. Gidip bir test al eczaneden.

Arkadaşlar korunmadım haklısınız salaklık ama ben bu bebeği doğuramam. Olmuşla ölmüşe çağre yok aldırmak en iyisi eğer varsa.

19 yaşındayım hostesim çalışıyorum ciddi bi ilişkimde yok aldırırım tabiki.
Sevişmeyi bilen korunmayı da bilsin! Hangi yüzyılda yaşıyoruz? Hadi kondom almadınız bi ertesi gün hapı da mı içmediniz de bebek katili olmaktan bu kadar rahat bahsedebiliyorsunuz?

Ayrıca kondom yalnızca gebeliği önlemek için değil bulaşıcı hastalıklardan korunmak için de kullanılmalı. Hiç mi eğitim almıyorsunuz, mağarada mı yaşıyorsunuz? Aklım almıyor ya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…