- 12 Ağustos 2017
- 1.922
- 3.528
- 48
Sen bir an önce bir test yaptır.Netleşsin önce gebelik olup olmadığı.Gerisini ondan sonra düşünürsün.Ve lütfen korun.Asla tedbiri elden bırakma.Arkadaşlar korunmadım haklısınız salaklık ama ben bu bebeği doğuramam. Olmuşla ölmüşe çağre yok aldırmak en iyisi eğer varsa.
Korkuyorum birde yarın kan aldırmaya gidicektim. Sevgilim sadece.
19 yaşındayım hostesim çalışıyorum ciddi bi ilişkimde yok aldırırım tabiki.
Cidden bende bilmiyorum tam bir salaklık yaptığım
Aynen salaklık etmişsin
Sevgilin olsa tamam korunmada, sevgilin bile olmayan biriyle nasil korunmazsin
Bencede aldir sen, doğurup çöpe atmandansa aldirman daha iyi..kurtaji bi yaşa bakalım..cok kolay saniyorsun ya,o zman bidaha boyle islere girmezsin.ders olur sana.insallah bebek falan yokturArkadaşlar korunmadım haklısınız salaklık ama ben bu bebeği doğuramam. Olmuşla ölmüşe çağre yok aldırmak en iyisi eğer varsa.
Arkadaşlar korunmadım haklısınız salaklık ama ben bu bebeği doğuramam. Olmuşla ölmüşe çağre yok aldırmak en iyisi eğer varsa.
Sendeki rahatligida ayakta alkisliyorum hamile ayni zamanda vicdansiz hostes hanim19 yaşındayım hostesim çalışıyorum ciddi bi ilişkimde yok aldırırım tabiki.
korunduğunuzu yazmamışsınız ama korunduysanız stresten olabilir. Pms yani adet öncesi sendromu ve hamilelik belirtileri aynı olabiliyor. 1 hafta geciktiğine göre hamilelik testlerinden de sonuç alabilirsiniz.Arkadaşlar biraz utandığım bi konu ama herkes görsün diye de bir derdim var'a yazmak istedim umarım kaldırmazlar çünkü içim içimi yiyor. İlişkiye girdikten sonra adetim 1 hafta gecikti tüm belirtileri var karnım ağrıyor ama bir türlü adet olamıyorum sizce neden olabilir? (İlk ilişki değil)
Sen 18 yaşında hemencecik hostes olmuştun dimi hatırlıyorum seni.19 yaşındayım hostesim çalışıyorum ciddi bi ilişkimde yok aldırırım tabiki.
19 yaşındayım bu sene oldum zaten ilk senem. Lise mezunuyum.19 yaşında hostes nasıl olunuyor yahu? benim bildiğim baya eğitimleri var.en az lise mezunu olmak da şart. 19 yaşında bu cesaret de fazla geldi açıkçası. aileniz yok mu onlara ne diyeceksiniz?
Sendeki rahatligida ayakta alkisliyorum hamile ayni zamanda vicdansiz hostes hanim
Hostes olma yaşı zaten 18 thy 20 yaşla alıyor hatta oda bazen 18 19la alıyor ama ben zaten thyde değilim başka bi firmadayım. Ve de thy dynedten yüksek sınav sonucu alınınca yaşa da pek bakılmıyor diye biliyorum ama lise mezunu olmak şart tabi.Sen 18 yaşında hemencecik hostes olmuştun dimi hatırlıyorum seni.
Bu konunda pek inandırıcı değil, soğukkanlılığına bravo.
Ayrıca gerçekse, bir zahmet nasıl sevişiyorsan öyle de korun. Sürekli sürekli çocuk aldırma en başta sana zarar.
19 yaşındayım bu sene oldum zaten ilk senem. Lise mezunuyum.
Nedemek herseyi dine bagliyan insan ?Ben herşeyi dine bağlayan insanları da anlamıyorum tamam korunmamak bir hata ama ne yapabilirim olan olmuş. Biri de bebeği çöpe atarsın gibi birşey yazmış yok artık.. ben zaten bebekleri çocukları çok severim ama herşeyin zamanı var.. Hatanın günahını da ben ödeyeceğim sonucta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?