İlişkiden sonra pişmanlık..

Bilemiyorum o tarz bir şey olmasın da.İlgili bölüme gidicem bakalım umarım bilgilendirir güzelce beni

Bilemiyorum o tarz bir şey olmasın da.İlgili bölüme gidicem bakalım umarım bilgilendirir güzelce beni
Tabii mutlaka gidin ama stres sıkıntı yapmayın illa kötü birşey oldu diye başka yerimizden çıkar mazallah

Evet hem yönlendirir hem de az çok tahminlerde bulunup bana bir şey söyleyebilir

Hiç uçuk çıkarmadıysan daha önce uçuk kapmış olabilirsin ama aids vs şeyler aklına geliyorsa altı günde belirti vermez kanda bile görünür olması 3 ay sürüyor. O yüzden öyle bir hastalığın belirtisi değildir korkma. Ama korun tabi

Yürek yedim galiba.Cidden gerçekten temiz isem asla bi daha.ruhsal boşluk çok kötü bir şey belki bahane gibi gelcek ama öyle

Kanım dondu. Ceset deyince irkildim resmen

Dimi ya öyle bir belirti olmaz hemen.evet ilk defa uçuk çıktı ben de ateşten sanırım.inşallah bi şey bulaşmamıştır da aylar sonra da çıkmaz

Evet belki de salgından dolayı normal gribim.Üst üste gelince kuruntularda bulunuyorum
Yani 1 hafta da anca belirtiyi grip ya da herpes verir. O uçuk virüsünü ondan aldınız belki. Herpes de tıpkı grip gibi her bünyede mutasyona uğruyor ve şiddeti artıyor. Ama cinsel yolla bulaşan hastalıklara karşı yine de tedbirli olup bi uzmandan yardım alın.

Dimi ya öyle bir belirti olmaz hemen.evet ilk defa uçuk çıktı ben de ateşten sanırım.inşallah bi şey bulaşmamıştır da aylar sonra da çıkmaz

Yok yok korkma hiç bir alakası olduğunu düşünmüyorum. Ama sen yine doktora git tabi için rahatlar

Yürek yedim galiba.Cidden gerçekten temiz isem asla bi daha.ruhsal boşluk çok kötü bir şey belki bahane gibi gelcek ama öyle

Yani ruhsal bosluk, duygusallik vbden de once can guvenligi geliyor bence. Zaman cok cok kotu. Daha gecende gencecik bir kizi camdan iterek oldurduler, failleri yine aklandi. Yani toplumumuzda bir sekilde katil ya da tecavuzcu olma potansiyeli yuksek erkekler yasiyor. Siz de eleman egzantrik bir tip yazmissiniz. Ya basiniza bir is gelseydi?

Tabii mutlaka gidin ama stres sıkıntı yapmayın illa kötü birşey oldu diye başka yerimizden çıkar mazallah

Aynen öyle. İçime bu kurt düştüğünden beri başka hiçbir şey umrumda değil meğer ne önemliymiş sağlık ben ufak tefek şeylere sıkıyor Muş’um canımı

E ama ilk defa uçuk çıkartıyormuşsunuz:) uçuk öyledir bulaşıcılığı hiç geçmiyor. Ama siz yine de erkenden bi doktora danışın korunmasız ilişki yaşadım ve partnerimden emin değilim diye. Belirli sürelerle, gerekli testleri yatırırsınız içiniz rahatlar. Ilerde bisey olduğunda bi acaba? kalmaz.

Sıkıntılı bi dönemden geçiyorum işte bahane gibi ama al şimdi bana sıkıntı.haklısınız her şey olabilirdi ucuz kurtuldum.evet biraz değişik bi adam hani fevri fazlaca agresif

Sıkıntılı bi dönemden geçiyorum işte bahane gibi ama al şimdi bana sıkıntı.haklısınız her şey olabilirdi ucuz kurtuldum.evet biraz değişik bi adam hani fevri fazlaca agresif

Anliyorum az cok ama bu adamla bir daha gorusmeyin bence dediginiz gibi agresif bir tipse.

Evet erkenden danışacağım ve üç ay sonra derse anca nasıl beklerim bilmiyorum.keşke şu anki pimpirikliğimi o an akıl edebilseydim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…