- 23 Ağustos 2012
- 51.854
- En iyi cevaplar
- 1
- 241.504
- 898
Karışmasın ben zaten karmakarışığım çünkü
Benm asil aklıma takılan tanimadiginiz bir adamla nasl birlikte oldunuz, sizin tercihiniz ama bilemedim
Evlendim 1sene sonra idrar yollari iltihabi ile uğraştım o direk bademciklerime vuruyordu 2ayda bir. Ama o ilk bi senede sürekli halsiz yorgun hasta olacakmışım ama olamıyor gibi bir halim vardı. Daha sonrsa birden bi patlak verdi idrar yollari enfeksiyonu 1bucuk 2 sene sürdü. Doktorun dediği yeni evlenenlerde (aslında cinsel anlamda) olabilen birşeymiş bu gune kadar böyle birşey olmadığı için yeni bir döngü icine girdiğin icin bazen vücut reaksiyon verebiliyor böyle şeylerle dedi. Belki seninki de buna benzer birşeydir arkadaşım kötüyü düşünme hemen.
Tabii mutlaka gidin ama stres sıkıntı yapmayın illa kötü birşey oldu diye başka yerimizden çıkar mazallahBilemiyorum o tarz bir şey olmasın da.İlgili bölüme gidicem bakalım umarım bilgilendirir güzelce beni
Bir jinekolaga gidip gerekli testleri yaptirin , en azindan bir hastalik vs varsa da erken teshis edilir tedavisini olursunuz , doktor zaten zamanlama konusunda sizi yonlendirir yani hangi hastalik ne zaman belirti gosterir vs vs gibi
Bir daha da korunmadan sevismeyin hemde hic tanimadiginiz bir adamla
Tam bu asagidaki mesaji diyordum
Yarindan tezi yok hemen hastaneye gidin
Tam bu asagidaki mesaji diyordum
Yarindan tezi yok hemen hastaneye gidin
Valla bence tanimadiginiz bir adamla korunarak da korunmayarak da sevismeyin neden derseniz zaman cok kotu. Ya manyaksa, ya sapiksa, ya fiziksel olarak size zarar vermeye kalkarsa, ya tecavuzcuyse.....yani zaman kotu tanimadiginiz erkeklere guvenmeyin, evlerine falan gitmeyin asla.
aklıma geldi bir erasmuslu arkadaşın başına gelmişti.barda tanıştığı adamla o gece birlikte olduktan sonra kızda tuhaf uçuk ağız yarası vs çıktı.geçmeyince doktora gitti tabi doktor hemen şüphelendi , test sonuçlarını görünce polisi arıyor direkt. birlikte olduğu adamın bilgilerini kızdan alıyor polis ve sonradan öğreniyor ki o uçuklara sebep olan bakteri yalnızca cesetlerden geçiyor ve adam nekrofili yani ölü sevici.sonradan öğrendik bu hikayeden çok var :/ yani kısacası kulağına küpe olsun.
Hiç uçuk çıkarmadıysan daha önce uçuk kapmış olabilirsin ama aids vs şeyler aklına geliyorsa altı günde belirti vermez kanda bile görünür olması 3 ay sürüyor. O yüzden öyle bir hastalığın belirtisi değildir korkma. Ama korun tabi
Yani 1 hafta da anca belirtiyi grip ya da herpes verir. O uçuk virüsünü ondan aldınız belki. Herpes de tıpkı grip gibi her bünyede mutasyona uğruyor ve şiddeti artıyor. Ama cinsel yolla bulaşan hastalıklara karşı yine de tedbirli olup bi uzmandan yardım alın.Evet belki de salgından dolayı normal gribim.Üst üste gelince kuruntularda bulunuyorum
Dimi ya öyle bir belirti olmaz hemen.evet ilk defa uçuk çıktı ben de ateşten sanırım.inşallah bi şey bulaşmamıştır da aylar sonra da çıkmaz
Yürek yedim galiba.Cidden gerçekten temiz isem asla bi daha.ruhsal boşluk çok kötü bir şey belki bahane gibi gelcek ama öyle
Tabii mutlaka gidin ama stres sıkıntı yapmayın illa kötü birşey oldu diye başka yerimizden çıkar mazallah
E ama ilk defa uçuk çıkartıyormuşsunuz:) uçuk öyledir bulaşıcılığı hiç geçmiyor. Ama siz yine de erkenden bi doktora danışın korunmasız ilişki yaşadım ve partnerimden emin değilim diye. Belirli sürelerle, gerekli testleri yatırırsınız içiniz rahatlar. Ilerde bisey olduğunda bi acaba? kalmaz.Dimi ya öyle bir belirti olmaz hemen.evet ilk defa uçuk çıktı ben de ateşten sanırım.inşallah bi şey bulaşmamıştır da aylar sonra da çıkmaz
Yani ruhsal bosluk, duygusallik vbden de once can guvenligi geliyor bence. Zaman cok cok kotu. Daha gecende gencecik bir kizi camdan iterek oldurduler, failleri yine aklandi. Yani toplumumuzda bir sekilde katil ya da tecavuzcu olma potansiyeli yuksek erkekler yasiyor. Siz de eleman egzantrik bir tip yazmissiniz. Ya basiniza bir is gelseydi?
Sıkıntılı bi dönemden geçiyorum işte bahane gibi ama al şimdi bana sıkıntı.haklısınız her şey olabilirdi ucuz kurtuldum.evet biraz değişik bi adam hani fevri fazlaca agresif
E ama ilk defa uçuk çıkartıyormuşsunuz:) uçuk öyledir bulaşıcılığı hiç geçmiyor. Ama siz yine de erkenden bi doktora danışın korunmasız ilişki yaşadım ve partnerimden emin değilim diye. Belirli sürelerle, gerekli testleri yatırırsınız içiniz rahatlar. Ilerde bisey olduğunda bi acaba? kalmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?