- 18 Kasım 2016
- 7
- 0
- 1
- 28
- Konu Sahibi Papatyaguzel
-
Offf kendınızı zeki basarılı elegan ve zengın gosterme cabanızdan dolayı devamını okumama gerek kalmadı...
mimar yazmak zor degıl herkes ıngılızce bılmek zorundada degıl ve fake kukosuda alıyorum
Ayy nasıl yaşlanmışım ya çoluğum çocuğumu koru yarabbim. Bu hangi dil evladım?
arkadas mımarlık okuyormus bellıkı bolumu ıngılızce onun havasını atıyor aklı sırada allah akıl fıkır versın, kı zaten mımar oldugunuda sanmıyorum aklı basında bırı boyle mılletı asagılayarak konuşmaz.Ayy nasıl yaşlanmışım ya çoluğum çocuğumu koru yarabbim. Bu hangi dil evladım? Bff ne? Must ne?
Düzenleyeyim o halde,ders kodu olarak öyle söylediğimiz için el alışkanlığı olarak yazmışım. Kusura bakmayın.
İyi akşamlar hanımlar,
Çoğunuz benden büyüksünüz ve bu yollardan geçmişsinizdir. Yardımınıza ihtiyacım var.Yaklaşık 1 ay önce internetten biriyle tanıştım. Midtermlerim baya kötü geçtiği için ders çalışıyordum ve projem vardı. Onun da labları oluyordu projesi vardı bir şekilde görüşmedik. Bu arada aynı okuldayız o cs ben arch. Must derslerin finalleri olmadan ben görüşüp kafamı karıştırmak istemedim. En son electiveler kaldığında buluşacaktık ama Ankara'da her yer buzdu ayağım kırıldı. Normalde kendi evimde kalıyorum ama tek başıma olamayacağım için abimlerde kaldım. Babam da ortopedi uzmanı olduğu için ayağımla o ilgilendi. Yani ailemin yanında olunca görüşemedik. Şu an da babam daha iyi ilgilensin diye onların yanındayım,yarın okul başlıyor ve kafamı karıştıran bir sürü durum var. Bunları ön bilgi olarak verdim çünkü en başta benden kaynaklı olarak görüşemedik ama daha sonra istemsiz olarak gelişti durumlar.
Bu kişiyle cidden iyi anlaşıyoruz. Kibar birisi yani şu ana kadar hiç kötü bir sözü olmadı hatta ben onu daha fazla kırdım. Doğum gününü mahvettim vs. Ama şöyle ki arkadaş gruplarımız çok zıt. Benim 6 yaşımdan beri arkadaşım olan hatta arkadaşım değil kardeşim diyebileceğim bir kişi var. Ciddi anlamda çok yakınım. Onun da kız bffleri var sorun etmiyordum kim olduklarını öğrenene kadar.
Benim bff dediğim arkadaşımın adı Ufuk. Ufuk lisede bizim okuldan atıldıktan sonra başka bir okula geçti ve burada bir kızdan gerçekten çok çekti. Kendini öldürme noktasına geldi,ben ona hep destek oldum. Şu an ikimiz de arch olduğumuz için hala çok yakınız. Ufuğu kullanan bu kız ise bahsettiğim çocuğun yakın arkadaşı. Hatta onun yanındaki ekürisi de bu çocuğun daha yakın arkadaşı. Allahtan çocuk cs kızların biri econ biri man yani bizim kadar yakın değiller. Biz bu çocukla uzun süre görüşemedik diye kızlar aklına girip "seni trollüyor" falan demişler. Ben bir şey demedim,istersen bitirebiliriz bile dedim. Yok dedi. Kızlara "bana snap atmayın" dedi,onlarla olan whatsapp grubundan çıktı. Yani beni mutlu etmeye çalışıyor. Zaten "istersen görüşmeyebilirim,sen mutlu ol yeter" diyor. Gerçekten çok çok çok iyi kalpli birisi. Ama kızlar gerçekten benim hiç anlaşamayacağım tipler. Daha beni tanımadan arkamdan troll muhabbeti yapıyorlar. Bölümleri dandik sürekli dedikodu peşindeler. Yarın okul başlıyor ve cidden başım ağrıyor. İlk kez görüşeceğiz onun heyecanı var. Ayağım kırık,bana onun yardımcı olması gerekiyor. Kızın birisi erasmusa gitti diğeri de boş atıyor zaten. Kızlarla aynı ortama girmek bile istemiyorum. Ama ona "arkadaşlarınla görüşme" demek de sanki kendimi küçük düşürmek gibi geliyor. Bir de ben bu kızlarla aynı ortama girersem kesin ufukla da denk gelirler. Yani ne yapacağımı bilmiyorum. Kızların kötü olduklarını biliyorum.
Çok uzun oldu farkındayım ama lütfen yardımcı olabilirseniz çok mutlu olurum. Aslında basit bir durum gibi ama hem arkadaşımın üzülmesini istemiyorum hem de hoşlandığım çocukla aramın bozulmasını istemiyorum. Zaman ayırıp okuduğunuz için teşekkürler. Herkese iyi akşamlar.
arkadas mımarlık okuyormus bellıkı bolumu ıngılızce onun havasını atıyor aklı sırada allah akıl fıkır versın, kı zaten mımar oldugunuda sanmıyorum aklı basında bırı boyle mılletı asagılayarak konuşmaz.
Bunlar ne demek??
Bunlar ne demek??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?