- 28 Şubat 2012
- 2.512
- 1.252
- 158
- Konu Sahibi ezgibaylaaan
-
Merhabalar. Ben 18 yasindayim guzel bir iliski icindeyim. Baslayali bir ay oldu fakat karsimdaki insan bana endise degil guven veren, anlayisli ve guzel bir insan. Yani ben oyle oldugunu dusunuyorum ama tabii ki bir yere kadar guvenebilirim. Sevgilim 20 yasinda universite ortami malum rahat. Ben sevgilimden once kimseyle opusmedim , zaten muhafazakar bir ailenin kiziyim ve cinsellikten uzagim. Her seyi evlenecegim adamla yasamak istesem de bazen engel olamiyor insan kendisine. Ozluyorsun gorusunce yakinlasiyorsun filan her neyse. Her seyin yaninda erkeklere de guvenmiyorum ve pisman olacagim hicbir sey yapmak istemiyorum. Opustuk, sevistik tamam sevgilimin de bir sinirinin oldugunu biliyorum ama korkuyorum. Kendini kaptirir da beni kiracak, uzecek bir yakinlasmada bulunursa diye. Sonucta erkek. Bir yandan da birakayim en fazla nekadar ileri gidebilir gormek istiyorum diyorum. Onun sinirlarini bir an once gormek, onu iyice tanimak istiyorum. Benim bu tarz seylere yaklasimim hassas. Sizlerden bir abla gerekirse bir anne tavsiyesi almak istedim. Yaklasimim tam olarak nasil olmali, nasil davranmaliyim diye... Simdiden tes
kimse ilişkiler konusunda tam anlamıyla tecrübeli olamaz. Her insanin ve her ilişkinin dinamiği farklıdır..ama sana tavsiyem,madem seviyosun ona yakın olmak istiyosun bu yakınlığı belirli bir seviyede tut. Yoksa durduk yere başına dert alırsın.sonra ne yapacağım ben diye sitedeki farklı bir bölüme yazıp ağlayarak yardım istersin..daha yaşın çok küçük akıllı oll.
bence sen boyle bisey yasasan ve sonra o cocukla ayrilsan kesin depresyona falan girersin. belki bu hayatini etkilemez ama o icinde buyudugun aile varya.. o icindeki sucluluk duygusu..yer bitirir seniMerhabalar. Ben 18 yasindayim guzel bir iliski icindeyim. Baslayali bir ay oldu fakat karsimdaki insan bana endise degil guven veren, anlayisli ve guzel bir insan. Yani ben oyle oldugunu dusunuyorum ama tabii ki bir yere kadar guvenebilirim. Sevgilim 20 yasinda universite ortami malum rahat. Ben sevgilimden once kimseyle opusmedim , zaten muhafazakar bir ailenin kiziyim ve cinsellikten uzagim. Her seyi evlenecegim adamla yasamak istesem de bazen engel olamiyor insan kendisine. Ozluyorsun gorusunce yakinlasiyorsun filan her neyse. Her seyin yaninda erkeklere de guvenmiyorum ve pisman olacagim hicbir sey yapmak istemiyorum. Opustuk, sevistik tamam sevgilimin de bir sinirinin oldugunu biliyorum ama korkuyorum. Kendini kaptirir da beni kiracak, uzecek bir yakinlasmada bulunursa diye. Sonucta erkek. Bir yandan da birakayim en fazla nekadar ileri gidebilir gormek istiyorum diyorum. Onun sinirlarini bir an once gormek, onu iyice tanimak istiyorum. Benim bu tarz seylere yaklasimim hassas. Sizlerden bir abla gerekirse bir anne tavsiyesi almak istedim. Yaklasimim tam olarak nasil olmali, nasil davranmaliyim diye... Simdiden tesekkurler okuyanlara.
Eminim burada insanlara danışma hatasında bulunduğun için pişman olmuşsundur. söylenen şeylere inanamadım. Bu forumdan da inanılmaz soğumaya başladım.
Sana tek bir şey söylemek istiyorum. Şimdiden birileriyle çıkmaya başlarsan illaki cinsel anlamda bir şeyler yaşarsın. Sonra bu yaşananları kaldıramazsın. Ne kendine, ne hayatına girecek başka birine bunun hesabını veremezsin. Eminim şu anda senin niyetin sevdiğin biriyle vakit geçirmek sadece. Eminim sevgilinle yaşadığın yakinlasmalardan rahatsız oluyorsun. Yapma, lütfen yapma.... okuluna, hayatina odaklan. 18, 19, 20 yaşında tanıştığın insanla nasıl evleneceksin ki zaten?...
Ha ama eğer bu çocuk hayatımın aşkı, kesinlikle bırakmaz beni, dünyanın en iyi erkeği diyorsan ya da ben ilişkide cinsellik de olsun istiyorum diyorsan 'kalbinin' sesini dinle....
Çok yanlış gelmişsin kardeşmerhabalar yeni üyeyim ve acil yardım istiyorum..25 yaşındayım 1 senedir düzenli ve gayet güzel giden bi ilişkim var yalnız son 1 aydır sevgilimle beraberlik yaşamıyoruz bazen öpüşmekten bile kaçınıyo.acaba hayatında başka biri mi var diye düşünüyorum ama buna ihtimal yok hep beraberiz ve bi şeyler saklama ihtimali yok .yoğun çalışıyo yorgunluktan mı diye de düşünüyorum bunun dışında herşey çok iyi gayet güzel vakit geçiriyoruz ,eğleniyoruz... yardımlarınıza ihtiyacım var
lütfen bunun için ayrı konu açın. arkadaşın konusunu dağıtmamak için...merhabalar yeni üyeyim ve acil yardım istiyorum..25 yaşındayım 1 senedir düzenli ve gayet güzel giden bi ilişkim var yalnız son 1 aydır sevgilimle beraberlik yaşamıyoruz bazen öpüşmekten bile kaçınıyo.acaba hayatında başka biri mi var diye düşünüyorum ama buna ihtimal yok hep beraberiz ve bi şeyler saklama ihtimali yok .yoğun çalışıyo yorgunluktan mı diye de düşünüyorum bunun dışında herşey çok iyi gayet güzel vakit geçiriyoruz ,eğleniyoruz... yardımlarınıza ihtiyacım var
sesli güldüm buna :)doğru söze nedir aynen katılıyorumErkeklerin sınırı yoktur canım. Çok merak ediyorsan dene ve gör
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?