Iliskiler konusunda tecrubeli, akil verecek olanlar...

ben yaşlanmışım herhalde yada yeni nesil çok hızlı herşeyi didik didik inceleme peşindeler.hiç aklıma gelmedi acaba sevgilimle ileri boyuta gidersem bana verdiği değer ne olur diye.cinsellik bir çift arasında neden konuşulur onuda hiç anlamış değilim.gittiğin ortam yakınlık zaten herşeyi belirler.sen bu konudan önce sana verdiği aşka sevgiye güvene fedakarlığa bak bunlar belirler sana verdiği değeri.

henuz bir ay olmus. destur. taniyim, guveneyim, ileri gideyim, gidersek bana ayni degeri verirmi vs vs vs.
yas da 18. bu nesil hem hizli yasiyor, hem hizli dusunuyor.
once bir tani, tanimak icin de zaman gerek. 1 ayda ben bu kisiye guveniyorum cok iyi bir insan diyemezsin.
zamanla elli olur bazi seyler. tanidiktan sonra, gecen zamanla, yakinlasmak istersen yakinlasirsin.
hem muhafazakarim, bu konulara hassas yaklasiyorum hem de ileri gidersem bana ayni degeri verirmi, ileri gitme dusuncesi. iki yaman celiski. 1 aylik iliskin var dikkatini cekerim. 1 aylik iliskide tum bunlari dusunmek cok dogru degil.
tanimaya calis, zamana birak sadece.

Köprüyü gecinceye kadar ayıya dayı demek:) yaptiklari sey bu .hadi izin verdin ileri gidecegini biliyoruz.burda ah-vah edenleri hic mi okumadin?

soruna yardımcı olamıycam ama söylemek istediğim tek şey, öpüşüp yiyişip muhafazakar olduğunuzdan bahsetmeyin lütfen. insanlara dini de muhafazakarlığı da yanlış tanıtmayın. bu sitede sizle yaşıt ve sizden daha küçükler de var. eyyorlamam bu kadar.

Eminim burada insanlara danışma hatasında bulunduğun için pişman olmuşsundur. söylenen şeylere inanamadım. Bu forumdan da inanılmaz soğumaya başladım.
Sana tek bir şey söylemek istiyorum. Şimdiden birileriyle çıkmaya başlarsan illaki cinsel anlamda bir şeyler yaşarsın. Sonra bu yaşananları kaldıramazsın. Ne kendine, ne hayatına girecek başka birine bunun hesabını veremezsin. Eminim şu anda senin niyetin sevdiğin biriyle vakit geçirmek sadece. Eminim sevgilinle yaşadığın yakinlasmalardan rahatsız oluyorsun. Yapma, lütfen yapma.... okuluna, hayatina odaklan. 18, 19, 20 yaşında tanıştığın insanla nasıl evleneceksin ki zaten?...
Ha ama eğer bu çocuk hayatımın aşkı, kesinlikle bırakmaz beni, dünyanın en iyi erkeği diyorsan ya da ben ilişkide cinsellik de olsun istiyorum diyorsan 'kalbinin' sesini dinle....

Bir aylik bir iliskide opusmeyi nasil dusunuyorsun hic muhafazakar gormedim ben seni dikkat etmen gereken yastasin sakin kendini kaptirma olduda sinirlarini gormek istedin sevistin falan sonra kendine bunu nasil yedirecen ailenin yuzune nasil bakacan hadi bide ayrildiniz evleneceginkisiyle her yasantinda onun dokunusu gelmeyecekmi aklina

Bir aylik bir iliskide opusmeyi nasil dusunuyorsun hic muhafazakar gormedim ben seni dikkat etmen gereken yastasin sakin kendini kaptirma olduda sinirlarini gormek istedin sevistin falan sonra kendine bunu nasil yedirecen ailenin yuzune nasil bakacan hadi bide ayrildiniz evleneceginkisiyle her yasantinda onun dokunusu gelmeyecekmi aklina

bence sen boyle bisey yasasan ve sonra o cocukla ayrilsan kesin depresyona falan girersin. belki bu hayatini etkilemez ama o icinde buyudugun aile varya.. o icindeki sucluluk duygusu..yer bitirir seni

18 yaşındasın ama üzerinde nasıl bir baskı varsa, nasıl bir ruh hali içindeysen sevişmeyi düşünüyorsun hem de 1 aylık bir ilişkide. Muhafazakarlık demek birşeyleri yasaklayıp öte yandan da o yasakları delmek için can atmak demek değildir. Okuma yazman da mı yok, hiç araştırma yapmaz mısın? Dersine, işine gücüne falan bak bence, böyle şeyler düşünme. Ders çalış, belki ileride ülkene faydalı bir insan olursun ya da daha da önemlisi belki şu kafan biraz değişir. Siz ne sanıyorsunuz yahu? Çocuksun sen daha. Önce bir ergenliğini tamamla, ondan sonra bunları dert edersin.

İtiraf etmeliyim ki şu anda buna üşenmeyip cevap yazdığım için kendime şaşırıyorum. 18!

Tesekkur ediyorum yorumunuzdan oturu... Evet ben yanlis anlasildim, gereksiz yorumlar gelmis ama muhim degil.

merhabalar yeni üyeyim ve acil yardım istiyorum..25 yaşındayım 1 senedir düzenli ve gayet güzel giden bi ilişkim var yalnız son 1 aydır sevgilimle beraberlik yaşamıyoruz bazen öpüşmekten bile kaçınıyo.acaba hayatında başka biri mi var diye düşünüyorum ama buna ihtimal yok hep beraberiz ve bi şeyler saklama ihtimali yok .yoğun çalışıyo yorgunluktan mı diye de düşünüyorum bunun dışında herşey çok iyi gayet güzel vakit geçiriyoruz ,eğleniyoruz... yardımlarınıza ihtiyacım var

Çok yanlış gelmişsin kardeş

lütfen bunun için ayrı konu açın. arkadaşın konusunu dağıtmamak için...

Burda buna benzer bir suru kiz var. Senin gibi dusunup ileri gidip terk edilen. Sonra da ne yapicam ben diye konu acan. Hatta sevgilisinin onunla beraber olduktan sonra davranislari degisen, ailesine soylemekle tehdit edilen... bir suru....Karar senin. Sevisirken kimseye sormadin. Beraber ol sonunu gor istersen. Iki gun sonra istedigini elde edince erkek arkadasin baska kizlara gidince ne yapicam ben diye konu acma o zaman ama....

Sen neler yaptığınızı anlat hele ona göre karar veririz

Şaka bi yana, sınırdan kastın bekâreti bozacak noktaya gelmesi mi?

Bir aylık bir ilişkide öpüşüp sevişmek sınırınızı çoktan aşmış olduğunuzu gösterir bence...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…