- 20 Ocak 2014
- 14.815
- 13.543
- 298
- Konu Sahibi ezgibaylaaan
-
bak şekerim gençsin meraklısın hayatında sonuna kadar bu insan olacak sanırsın ama gelin bile ata binmiş ya nasip demişBiraz yanlis anlasildim fakat tesekkur ederim . Sanirim istedigim cevap “ erkek bu, sonuna kadar gider" oldu. Sinirlari olabildigince korumak icin ne yapmaliyim?
Biraz yanlis anlasildim fakat tesekkur ederim . Sanirim istedigim cevap “ erkek bu, sonuna kadar gider" oldu. Sinirlari olabildigince korumak icin ne yapmaliyim?
Coook tesekkur ederim. Anlasildigima sevindim, ve yazdiklarinizi dikkate alacagim. Benim merak ettigim bir yandan da bana ne kadar deger verdigini sinayip gorebilmekti.
Ek olarak anliyorum kaniniz kayniyor gençlik iste ahsjsj. Lakin bu işin ortasi yok. Merak öyle bir duygu ki tüm keskelerin aga babasi. Valla bak. Sevisip sevismeme kararini simdi verme zira çok erken. Hele bir okulunu bitir meslek sahibi ol sonra hormonlarinin götürdüğü yere gidersin.
Valla cnm biz esimle tanistgmzda ben 17 o 20 yasindaydi 6 sene sevgili olduk hic ayrilik yasamadk elimi tutsa utanir kizarirdim. Ben hic sınırlarını merak etmdim sende etme fazla merak iyi degildir sevginizi yasayin herseyi dogru yerde ve zamanda yapin.yoksa buraya tekrar gelip sevgilim sınır ihlali yapti simdi neyapcm dersinMerhabalar. Ben 18 yasindayim guzel bir iliski icindeyim. Baslayali bir ay oldu fakat karsimdaki insan bana endise degil guven veren, anlayisli ve guzel bir insan. Yani ben oyle oldugunu dusunuyorum ama tabii ki bir yere kadar guvenebilirim. Sevgilim 20 yasinda universite ortami malum rahat. Ben sevgilimden once kimseyle opusmedim , zaten muhafazakar bir ailenin kiziyim ve cinsellikten uzagim. Her seyi evlenecegim adamla yasamak istesem de bazen engel olamiyor insan kendisine. Ozluyorsun gorusunce yakinlasiyorsun filan her neyse. Her seyin yaninda erkeklere de guvenmiyorum ve pisman olacagim hicbir sey yapmak istemiyorum. Opustuk, sevistik tamam sevgilimin de bir sinirinin oldugunu biliyorum ama korkuyorum. Kendini kaptirir da beni kiracak, uzecek bir yakinlasmada bulunursa diye. Sonucta erkek. Bir yandan da birakayim en fazla nekadar ileri gidebilir gormek istiyorum diyorum. Onun sinirlarini bir an once gormek, onu iyice tanimak istiyorum. Benim bu tarz seylere yaklasimim hassas. Sizlerden bir abla gerekirse bir anne tavsiyesi almak istedim. Yaklasimim tam olarak nasil olmali, nasil davranmaliyim diye... Simdiden tesekkurler okuyanlara.
harikasınSu muhafazakar kelimesinin yerli yersiz kullanimi dogmamis Bebeğimi bile cileden cikariyor yeminle.
Ben 18 yaşındayken "apiii gondola da binek miii lunaparktaa" diye soruyordum. Sınırlarını merak ettigim tek erkek abimdi ve onun sinirlari da gondolda kusunca asiliyordu.
Yahu bi dur yavrucum acelen ne. Istersen sevis bu kimseyi baglamaz da sinirli sevisme diye bir sey yok. Hani yapacaksan tamamini yap bir manasi olsun bari. Muhafazakar kelimesinin kökü muhafaza etmekten gelir. Ya tum organlarını layikiyla muhafaza edersin ya da hepsini kullanima acarsin. Bunun ortasi yok. Azicik dokunsun ama ileriye de gitmesin mantigi muhafazakarliktan değil ayrilma ihtimalini dusunmekten ileri gelir.
Ben sevisme demiyorum istiyorsan yine sevis de "goster ama elletme" dusuncesini muhafazakarligin ardina gizleme olur mu.
Merhabalar. Ben 18 yasindayim guzel bir iliski icindeyim. Baslayali bir ay oldu fakat karsimdaki insan bana endise degil guven veren, anlayisli ve guzel bir insan. Yani ben oyle oldugunu dusunuyorum ama tabii ki bir yere kadar guvenebilirim. Sevgilim 20 yasinda universite ortami malum rahat. Ben sevgilimden once kimseyle opusmedim , zaten muhafazakar bir ailenin kiziyim ve cinsellikten uzagim. Her seyi evlenecegim adamla yasamak istesem de bazen engel olamiyor insan kendisine. Ozluyorsun gorusunce yakinlasiyorsun filan her neyse. Her seyin yaninda erkeklere de guvenmiyorum ve pisman olacagim hicbir sey yapmak istemiyorum. Opustuk, sevistik tamam sevgilimin de bir sinirinin oldugunu biliyorum ama korkuyorum. Kendini kaptirir da beni kiracak, uzecek bir yakinlasmada bulunursa diye. Sonucta erkek. Bir yandan da birakayim en fazla nekadar ileri gidebilir gormek istiyorum diyorum. Onun sinirlarini bir an once gormek, onu iyice tanimak istiyorum. Benim bu tarz seylere yaklasimim hassas. Sizlerden bir abla gerekirse bir anne tavsiyesi almak istedim. Yaklasimim tam olarak nasil olmali, nasil davranmaliyim diye... Simdiden tesekkurler okuyanlara.
Merhabalar. Ben 18 yasindayim guzel bir iliski icindeyim. Baslayali bir ay oldu fakat karsimdaki insan bana endise degil guven veren, anlayisli ve guzel bir insan. Yani ben oyle oldugunu dusunuyorum ama tabii ki bir yere kadar guvenebilirim. Sevgilim 20 yasinda universite ortami malum rahat. Ben sevgilimden once kimseyle opusmedim , zaten muhafazakar bir ailenin kiziyim ve cinsellikten uzagim. Her seyi evlenecegim adamla yasamak istesem de bazen engel olamiyor insan kendisine. Ozluyorsun gorusunce yakinlasiyorsun filan her neyse. Her seyin yaninda erkeklere de guvenmiyorum ve pisman olacagim hicbir sey yapmak istemiyorum. Opustuk, sevistik tamam sevgilimin de bir sinirinin oldugunu biliyorum ama korkuyorum. Kendini kaptirir da beni kiracak, uzecek bir yakinlasmada bulunursa diye. Sonucta erkek. Bir yandan da birakayim en fazla nekadar ileri gidebilir gormek istiyorum diyorum. Onun sinirlarini bir an once gormek, onu iyice tanimak istiyorum. Benim bu tarz seylere yaklasimim hassas. Sizlerden bir abla gerekirse bir anne tavsiyesi almak istedim. Yaklasimim tam olarak nasil olmali, nasil davranmaliyim diye... Simdiden tesekkurler okuyanlara.
Ek olarak anliyorum kaniniz kayniyor gençlik iste ahsjsj. Lakin bu işin ortasi yok. Merak öyle bir duygu ki tüm keskelerin aga babasi. Valla bak. Sevisip sevismeme kararini simdi verme zira çok erken. Hele bir okulunu bitir meslek sahibi ol sonra hormonlarinin götürdüğü yere gidersin.
Bu yoruma bayıldımSu muhafazakar kelimesinin yerli yersiz kullanimi dogmamis Bebeğimi bile cileden cikariyor yeminle.
Ben 18 yaşındayken "apiii gondola da binek miii lunaparktaa" diye soruyordum. Sınırlarını merak ettigim tek erkek abimdi ve onun sinirlari da gondolda kusunca asiliyordu.
Yahu bi dur yavrucum acelen ne. Istersen sevis bu kimseyi baglamaz da sinirli sevisme diye bir sey yok. Hani yapacaksan tamamini yap bir manasi olsun bari. Muhafazakar kelimesinin kökü muhafaza etmekten gelir. Ya tum organlarını layikiyla muhafaza edersin ya da hepsini kullanima acarsin. Bunun ortasi yok. Azicik dokunsun ama ileriye de gitmesin mantigi muhafazakarliktan değil ayrilma ihtimalini dusunmekten ileri gelir.
Ben sevisme demiyorum istiyorsan yine sevis de "goster ama elletme" dusuncesini muhafazakarligin ardina gizleme olur mu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?