Iliskiler konusunda tecrubeli, akil verecek olanlar...

daha bir ayda bu asamaya geldiyseniz gidişati Pekiyi görmedim. Sordugun soru o kadar sacma ki. Adama nekadar izin versen okadar ilerler . onun kaybedecegi birsey yok ama senin kaybedecegin cok sey var en başta kendine saygini kaybedersin. Sonra da erkek arkadasinin gozundeki değerini kaybedersin. Gozunde kolay bi kiz olursun. Ayrildiginda şöyle öptüm boyle yaptim diye de anlatip ovunur bazıları. .
Son bişey kendini muhafazakar olarak tanimlamissin ama muhafaza konusunda pek de başarılı oldugun söylenemez

Canım muhafazakarım degil muhafazakar bir ailem var demisim! Bence sen kendini ne zannettigini sorgula. :)

Muhafazakâr , 18 yaş, erkektir ister , en fazla ne olabilir ki ? Bütün etken maddeler bir arada bombayı patlatabiliriz. Kuzum sen oku okuluna bak öpüştn anladık felan çok duyduk öyle istemiydm ama sevgilimin zoruyla oldu evleniriz diye ileri gittik aaa birde baktım beni terketmiş sonra da bDV ye kızlık zarı nasıl diktirlir diye akıl alacak oluyorlar üstüne üstelik doktor tavsiye edebilecek olan varmı diolar hadi yavrum oku mesleğini eline al kocan olacak kişiyle istediğini yasa bazı şeylerin de bir sınırı olmalı ya ayıp çok ayıp

Kendi sinirlarinida ogrenirsin fena mi dene bak iste.
Erkek arkadasinla sevismek istersen sevisirsin ama evlenecegim insana kendimi saklayacagim ben doye muhafazakâr konusur sonrada gider sevisir ama ilerii gitmedim diye kendini avutursan iradesizsin demektir.
Bu islere bulasmadan once ne istediginden emin oldugun olgunlugu bekle.sadece minik flortlerle yetin derim.
Ben 18 yasinda birlikte olmuştum erkek arkadasimla ama kendi istegimle hatta ikna etmek zorunda kalarak
1 gun bile pismanligini yasamadim.
Belli ki sende hic birsey net degil

2 yil onceki konu hortlamis bu gece..
Kiz banlanmis nedenkine
Ne olmus yasamismi yasicani yoksa ayrilmismi?
Suraya soyle cekirdek citleyen bi emoji koysalar yaa

Daha cok buyumen gerek ablacim. Neyi deniyorsun ki. Malum bizde erkek icin sorun degildir bu isler siniri kadin cizer. Karar senin.
Aaaa cok eskiymis bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…