- 8 Aralık 2015
- 761
- 599
- 103
- 39
- Konu Sahibi tomvejerry
-
aminnn, cok sagolun..:) sizin de tüm istekleriniz gercek olsunEe teyze de biraz haksız değilmişama en önemlisi izin iyice tanımanız ve evleneceğiniz adam olduğuna kanaat getirmeniz.Eğer kararlıysanız hiç bişey de gözünüzü korkutmasın bence herşey gönlünüzce olsun :)
Biz 5 sene çıktık. Üniversite ve sonrasında. Askere gidip geldi. E hadi evlenelim dedik. Aileler tanıştı vs.
Extra bi konuşma geçmedi yani.
2 aylık bir gelecekten bahsediyormuş demekkiya şu ilişkinin başında evleneceğini hisseden hatunlar gibi bende hissetmiştim evliliği gereksiz görmeme rağmen, exiusta 3.günde bana sen benim gelecek düşündüğüm kadınsın demişti,2 ay sonra miktir oldu gitti
yanlış mı hissettim ben noldu şimdi
yanlış hissettik demek ileriki hislere bakalım2 aylık bir gelecekten bahsediyormuş demekki
5 senelik ilişkimiz var bu yazdığınız her şeyi bende düşünüyorum. Bi süre sonra sıkılıyoruz galiba. Bu aralar kafam karışık. Bırakamıyorum da, devam da edemiyorumSadece bu yuzden degil canim. Son 3 aydir surekli kendisiyle mesgul olup, beni asiri derecede ihmal eder hale gelmisti. Artik sevgisine inanmakta zorluk cekiyordum falan felan. Yani sadece bu evlenemiyoruz yuzunden degil, zamanla onun bendenden oncelikli islerinin yogunlasmasindan da bitti bizim iliskimiz
Selam hanimlar,
10 gun kadar once 3 senelik iliskimi bir sonumuz olmadigindan bitirdim. Canim yaniyor mu? Yaniyor. Sonucta iyi kotu bir suru animiz var.
Benim merak ettigim, evlenenler nasil evleniyor? Komik oldu boyle sorunca fakat bazi arkadaslarim biriyle tanisiyor 6 ay - 1 sene icersinde hop nikah masasi. Ozellikle evli veya nisanli hanimlara sormak istiyorum, iliskinizin basinda ne konusuyorsunuz da bu adamlar size hemen evlenme teklif ediyor? Iliskinin ilk zamanlarinda ben ciddi bi iliski istiyorum falan diye cizgiyi belirliyor musunuz? Ne yapiyorsunuz? Merak ettim :)
Canım ben bu arkadaşlıktan sevgiliye geçişleri falan hiç anlamazdım aslında. Anlatılırdı çevremde bense o aşk değil derdim birbirinize alışkanlıktan, yakınlıktan dolayı ortaya çıkan bişey derdim. Hayatta büyük konuşmamak gerekiyor. Ben hayatımda 3 kere büyük konuştum 3ü de başıma geldiPeki en yakın arkadaşım dediğin kişiyi de önceki sevgilin gibi aşık olduğunu düşünüyor musun? Yoksa saygı sevgi mantık çerçevesi mi diyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?