çalışkanlığından eminsen, sana iyi davranıyor el üstünde tutuyor özel günlere önem veriyor senle azami münakaşa ediyorsa bu denilenleri duyma bile.
ama çocuk okumuş bir cocuk yani. Okumamış biri olsa evet denklik önemliValla istediginiz kadar yargilayin davul bile dengi dengine boşuna denmemis .çok büyük sıkıntı oluyor.ben kendimden biliyorum tahsil bile çok önemli
Arkadaşlar utanmıyorum neden utanayim sevdiğimden. Kendi işleri var. Otogarda bilet satışları ile ilgileniyorBen a101 kasiyeri ondan utandi yazmadi diye dusunmustum. Bar danscisi daha iyiymis.
Valla önemli olan ekmeğini kendi kazanıyor olması ve çalışkan olması. Zaten alan dışı çalışmayan kaldı mı memlekette. Aynı bölümden mezun olduğum arkadaşım ünlü bi semtte emlakçılık yapıyordu en son, neden dedim "daha çok kazanıyorum, çocuğum özelde rahat okuyor" dedi. Gayet haklı bi sebep valla ...Arkadaşlar merhaba. Sevgilimle üniversitede tanıştık. Ben psikolog olacağım inşallah. O da teknikerliği bitirdi. Şu an kendi alanı dışında bir işte çalışıyor. Bu ayrım benim için önemli değil(gerçekten değil) ama çevremde birçok kişi deli misin, neden kendi denginde birini bulmadın, sen meslek sahibi o değil insanlara ne vasıfla tanıtacaksın gibi çeşitli yorumlar alıyorum. Bunu staj hocam bile söyledi. Dediğim gibi ben sadece ona ve sevgimize odaklıyım. Çalışkan biri ve ailesini kimseye muhtaç etmez. Sorumsuz değil. Sadece sizin fikirlerinizi merak ettim. Siz de belirttiğim yorumları yapanlardan mısınız yoksa normal karşılar mısınız?
Bu işte devam mı edecek? Siz ne yapacaksınız?Arkadaşlar utanmıyorum neden utanayim sevdiğimden. Kendi işleri var. Otogarda bilet satışları ile ilgileniyor
Hayır devam etmeyeceğini söylüyor. Planları var bir yandan DGS kpss allah ne verdiyse sınavlara hazırlanıyor (ama çok yoğun çalıştığı için ders çalışmaya pek fırsatı olmuyor)bi yandan özel yerlere cv bıraktı cevap bekliyor. Ben de kpss'ye giricem 3 gün sonraBu işte devam mı edecek? Siz ne yapacaksınız?
Hangi halimle klinik psikolog olarak çalışamam anlayamadımSiz şu halinizle zaten klinik psikolog olarak çalışamazsınız. Hangi alanda çalışacaksınız?
Çok iyi niyetli, çok olumlu bakıyorsunuz olaylara.Arkadaşlar merhaba. Sevgilimle üniversitede tanıştık. Ben psikolog olacağım inşallah. O da teknikerliği bitirdi. Şu an kendi alanı dışında bir işte çalışıyor. Bu ayrım benim için önemli değil(gerçekten değil) ama çevremde birçok kişi deli misin, neden kendi denginde birini bulmadın, sen meslek sahibi o değil insanlara ne vasıfla tanıtacaksın gibi çeşitli yorumlar alıyorum. Bunu staj hocam bile söyledi. Dediğim gibi ben sadece ona ve sevgimize odaklıyım. Çalışkan biri ve ailesini kimseye muhtaç etmez. Sorumsuz değil. Sadece sizin fikirlerinizi merak ettim. Siz de belirttiğim yorumları yapanlardan mısınız yoksa normal karşılar mısınız?
O zaman olabilir. Sıkıntı yok.Hayır devam etmeyeceğini söylüyor. Planları var bir yandan DGS kpss allah ne verdiyse sınavlara hazırlanıyor (ama çok yoğun çalıştığı için ders çalışmaya pek fırsatı olmuyor)bi yandan özel yerlere cv bıraktı cevap bekliyor. Ben de kpss'ye giricem 3 gün sonrailerleyen zamanlarda kliniğimi açmayı düşünüyorum inşallah. Kendimizi geliştirip yurtdışına yerleşelim diyor
Çalışkan ve de ahlaklı değer veren bir adamsa neden olmasın ki, sonuçta meslekler değil siz evleneceksiniz, öyle bir bahsetmişsiniz ki adam ilkokul mezunu falan sandımArkadaşlar merhaba. Sevgilimle üniversitede tanıştık. Ben psikolog olacağım inşallah. O da teknikerliği bitirdi. Şu an kendi alanı dışında bir işte çalışıyor. Bu ayrım benim için önemli değil(gerçekten değil) ama çevremde birçok kişi deli misin, neden kendi denginde birini bulmadın, sen meslek sahibi o değil insanlara ne vasıfla tanıtacaksın gibi çeşitli yorumlar alıyorum. Bunu staj hocam bile söyledi. Dediğim gibi ben sadece ona ve sevgimize odaklıyım. Çalışkan biri ve ailesini kimseye muhtaç etmez. Sorumsuz değil. Sadece sizin fikirlerinizi merak ettim. Siz de belirttiğim yorumları yapanlardan mısınız yoksa normal karşılar mısınız?
Hayatım başka iş dediğin nedir esnaf mı? Kurye mi? Uyuşturucu baronu mu? Nedir yahu????Meslek tabiki ama dediğim gibi şu an teknikerlik yapmıyor. Başka bir işte
Ne kadar kazanıyor yani sadece bilet mi satıyor şube kendilerine mi ait? Evlenince gelir gider nasıl olacak babası mı verecek size harçlık?Arkadaşlar utanmıyorum neden utanayim sevdiğimden. Kendi işleri var. Otogarda bilet satışları ile ilgileniyor
Ben 4 yıllık mezunuydum eski erkek arkadaşım ön lisans okudu. Kimse beğenmedi eleştirdi de eleştirdi. Çocuk ticaret işine girdi kimse beğenmedi. Yok senle o bir mi bak düzen kuramadı vs vs. Oturması kalkması düzgün kendini geliştiren ama akademik olarak başarısız biriydi. Biz ayrıldık şuan benim aylık kazancımın kat kat üstünü kazanıyor. Eleştiren herkes bana geri dön mesaj at çocuk başkasını bulmamış gibi çok çirkin söylemlerde bulunuyor.Evet sorumlu biridir ancak bir süre sonra toplumdaki algının verdiği bir etkiyle aşağılık kompleksine giriyorlar. Çok nadir örneklerde olmuyor.
Ben üniversite okumanın kişiye kattığı bakış açısı olarak düşünüyorum. Bu sebeple okuduğumuz bölümler, şehirler bizim genel kültürümüze katkıda bulunuyorlar. Sadece meslek, para, toplum algısı gibi düşünmeyin.
Sevgililik sürecimdeki gibi iletişimin aynı kalacağını da düşünmeyin.
Sevgiliyken hepimiz daha keyif dolu vakit geçirirken sorumluluklar, aileler, yorgunluklar, beklentiler derken başka bir hal alıyoruz.
İşte kültürümüz de tam orada davranışlarınıza etki ediyor. Kadına saygı, çocuk eğitimi, sosyalleşme becerileri, ailelerle iletişim vs...
Günün sonunda sevgilinizi seven de tanıyan da sizsiniz biz sadece gördüğümüz, tecrübe ettiklerimizi aktarırız.
Valla kızım sınava girdi iyi okullarin psikoloji tutuyor hem devlet hem özel burslu. Psikolog olacagima grafik tasarim okuyayım ordan dil.egitim derken yurt dışına giderim dedi. Psikoloji öyle ahım şahım meslek değil ki. Ben girdiğim sene de yazmadım tutuyordu. Ki annem psikolog. Tip mezunu gibi yazmissinizArkadaşlar merhaba. Sevgilimle üniversitede tanıştık. Ben psikolog olacağım inşallah. O da teknikerliği bitirdi. Şu an kendi alanı dışında bir işte çalışıyor. Bu ayrım benim için önemli değil(gerçekten değil) ama çevremde birçok kişi deli misin, neden kendi denginde birini bulmadın, sen meslek sahibi o değil insanlara ne vasıfla tanıtacaksın gibi çeşitli yorumlar alıyorum. Bunu staj hocam bile söyledi. Dediğim gibi ben sadece ona ve sevgimize odaklıyım. Çalışkan biri ve ailesini kimseye muhtaç etmez. Sorumsuz değil. Sadece sizin fikirlerinizi merak ettim. Siz de belirttiğim yorumları yapanlardan mısınız yoksa normal karşılar mısınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?