Neden sıkıntı olsun kii? ben üni mezunuyum gayette hoş bir bölümden mezun oldum. eşim lise mezunu başta herkes laf etti aynı siz gibi davul bile diye konuştular. Şuan lise mezunu eşim, işinde ustalaşarak operatörlük belgesi aldı benim maaşımın yaklaşık 4 katını alıyor belki fazlasını..Valla istediginiz kadar yargilayin davul bile dengi dengine boşuna denmemis .çok büyük sıkıntı oluyor.ben kendimden biliyorum tahsil bile çok önemli
yazmayı unuttum kuzenimin eşi avukatben çok iyi bir üniversiteden mezun bir öğretmenim. eşim iyi kariyeri olan lisans mezunu ve ülke koşullarında iyi kazanıyor.kuzenim ilkokul mezunu mütahit.aramızda 3 yaş var. bizim iyi bir evimiz ve arabamız var. kuzenimin evlerinin arsalarının sayısını bilmiyorum. bi yerde bi
işimiz olacaksa bizim değil kuzenimin sözü geçiyor çünkü o zenginsöyleyeceklerim bu kadar
Teknikerlik mi meslek değil?Arkadaşlar merhaba. Sevgilimle üniversitede tanıştık. Ben psikolog olacağım inşallah. O da teknikerliği bitirdi. Şu an kendi alanı dışında bir işte çalışıyor. Bu ayrım benim için önemli değil(gerçekten değil) ama çevremde birçok kişi deli misin, neden kendi denginde birini bulmadın, sen meslek sahibi o değil insanlara ne vasıfla tanıtacaksın gibi çeşitli yorumlar alıyorum. Bunu staj hocam bile söyledi. Dediğim gibi ben sadece ona ve sevgimize odaklıyım. Çalışkan biri ve ailesini kimseye muhtaç etmez. Sorumsuz değil. Sadece sizin fikirlerinizi merak ettim. Siz de belirttiğim yorumları yapanlardan mısınız yoksa normal karşılar mısınız?
Yani ben ,annem, kızım bu mesleğe (biz bile) erişebilmeksek pek bi değerli meslek değil bu meslek diyorsunuz hıValla kızım sınava girdi iyi okullarin psikoloji tutuyor hem devlet hem özel burslu. Psikolog olacagima grafik tasarim okuyayım ordan dil.egitim derken yurt dışına giderim dedi. Psikoloji öyle ahım şahım meslek değil ki. Ben girdiğim sene de yazmadım tutuyordu. Ki annem psikolog. Tip mezunu gibi yazmissiniz
Güzel özetlemişsiniz , meslekten ziyade bir de konu sahibinin yorumlarından ve kurduğu cümlelerinden bende statü farkı göremedim aralarında .Eğer aileniz zenginse ama çocuğun ailesi değilse, siz okumuşsanız ama çocuk okumamışsa, siz çok kültürlü gezen tozan ülke gezmiş görmüş donanımlıysanız ama o tek bir mahallede yaşayıp çıkmış standart bir işi olan biri ise o zaman belki derim ki statü farkı var, anlaşamayabilirler, hayata bakış açıları çok farklıdır. Ama ortada eğitimli bir adam var belli ki şansı yaver gitmemiş ve boş kalmaktansa herhangi bir işe girmiş. Yani ben ortada statü farkı görmüyorum. Arada bahsettiğim gibi farklar varsa beni aydınlatın, ama bu haliyle ben ortada sizden daha aşağı biri görmüyorum açıkçası
Arkadaşlar merhaba. Sevgilimle üniversitede tanıştık. Ben psikolog olacağım inşallah. O da teknikerliği bitirdi. Şu an kendi alanı dışında bir işte çalışıyor. Bu ayrım benim için önemli değil(gerçekten değil) ama çevremde birçok kişi deli misin, neden kendi denginde birini bulmadın, sen meslek sahibi o değil insanlara ne vasıfla tanıtacaksın gibi çeşitli yorumlar alıyorum. Bunu staj hocam bile söyledi. Dediğim gibi ben sadece ona ve sevgimize odaklıyım. Çalışkan biri ve ailesini kimseye muhtaç etmez. Sorumsuz değil. Sadece sizin fikirlerinizi merak ettim. Siz de belirttiğim yorumları yapanlardan mısınız yoksa normal karşılar mısınız?
Çok pardon gayette hoş bi bölümden mezun oldum dediğiniz bölüm nedir acaba ?Neden sıkıntı olsun kii? ben üni mezunuyum gayette hoş bir bölümden mezun oldum. eşim lise mezunu başta herkes laf etti aynı siz gibi davul bile diye konuştular. Şuan lise mezunu eşim, işinde ustalaşarak operatörlük belgesi aldı benim maaşımın yaklaşık 4 katını alıyor belki fazlasını..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?