İlişkilerde taraflardan biri meslek sahibi diğeri değilse

ama çocuk okumuş bir cocuk yani.
Okumuş ama mesleğini ya
Lise dese kalıbımı basarım da çok yüksek olmasa da bir işi ve eğitimi var. Ben de 2 yıllık mezunuyum.doktorun, psikoloğun yanında hiç de denk değilmiş gibi hissetmiyorum.rahatsız olmuyorum, kompleks yapmıyorum.insan hissediyor illaki.gerisi kişiliğe kalıyor.kişilik kurtaracak seviyede bir fark.
Eşten bahsediyoruz arkadaştan değil.evlilik arkadaşlığa benzemiyor maalesef

Okumuş ama mesleğini ya

Eşten bahsediyoruz arkadaştan değil.evlilik arkadaşlığa benzemiyor maalesef
eşten bahsettiğinizi anladım zira konu evlilik çok sağolun açıklama için.

z kusaginda var mi boyle seyler ya.

Ben bilgisayar muhendisiyim.
Is arkadadimin esi kopek bakicisi. Kimse de git kendine uygun vasifli isci birini bul demiyor, zaten kimin haddine.

Baska bir arkasasimin esi de markette calisiyordu. Ona da hic bu tarz yorumlar yapildiginu duymadim.

Bilemiyorum bana sacma geldi, cevrenizdeki herkesin bu haddi kendinde bulmasi. Hadi anan baban dikkat et der o ayri da.

z kusaginda var mi boyle seyler ya.

Ben bilgisayar muhendisiyim.
Is arkadadimin esi kopek bakicisi. Kimse de git kendine uygun vasifli isci birini bul demiyor, zaten kimin haddine.

Baska bir arkasasimin esi de markette calisiyordu. Ona da hic bu tarz yorumlar yapildiginu duymadim.

Bilemiyorum bana sacma geldi, cevrenizdeki herkesin bu haddi kendinde bulmasi. Hadi anan baban dikkat et der o ayri da.
Yurtdışında yaşadığınız içindir, Türkiye şartlarında dediğiniz imkansız. Sizinle meslektaşız, eşim köpek bakıcısı desem arkamdan demediklerini bırakmazlar diye düşünüyorum.

Yurtdışında yaşadığınız içindir, Türkiye şartlarında dediğiniz imkansız. Sizinle meslektaşız, eşim köpek bakıcısı desem arkamdan demediklerini bırakmazlar diye düşünüyorum.

Ben bu arkadaslar genc diye dusunuyorum. Sonucta artik eski dunya duzeni yok. Herkes keyfine gore takiliyor.

Bu arada benim esim alayli mesela, arkamdan denenler onemli degil. Konu sahibin yuzune yuzune soyleme haddini nasil buluyorlar ben ona sasiriyorum.

İnan hiç bir problem olmaz eğer seninle anlaşabiliyorsa ve mutluysanız. Dışarıdaki insanlar her şeye takar. Boyu uzunmuş, kiloluymuş, zayıfmiş, kelmiş, okumamış, işi iyi değilmiş, çirkinmiş sonu gelmez 3 gün konusur sonra başkasına takarlar. Dışarıya kulaklarını tıkayabilirsen sıkıntı olmaz. Ama bu düşünceler senin içindeyse yol yakınken vazgeç karşındaki insanı da üzme.

ah be yavrum hiç üşenmeden profilimemi girdin :D zaten ben orada ne yazdığımı bilmiyorum demi bir siz zekisiniz oldu istersen diploma atayım sırf sen tatmin ol diye töbee yarabbimm hep işsizlikten bunla haaa :d:D:D:D:Dkız orada bir soru sormuş ona yorum yapın benim mesleğime değil konu ben değilim söz birgün konu açarsam sana gel herşeyi sorgula diyecem dertlenme hade canımmmm hadee

Profilinizde müşavir yazıyor bu arada. Muhasebe doktoranız mı var
ah be yavrum hiç üşenmeden profilimemi girdin :KK70: zaten ben orada ne yazdığımı bilmiyorum demi bir siz zekisiniz oldu istersen diploma atayım sırf sen tatmin ol diye töbee yarabbimm hep işsizlikten bunla haaa :d:KK70::KK70::KK70::KK70:kız orada bir soru sormuş ona yorum yapın benim mesleğime değil konu ben değilim söz birgün konu açarsam sana gel herşeyi sorgula diyecem dertlenme hade canımmmm hadee

ah be yavrum hiç üşenmeden profilimemi girdin :KK70: zaten ben orada ne yazdığımı bilmiyorum demi bir siz zekisiniz oldu istersen diploma atayım sırf sen tatmin ol diye töbee yarabbimm hep işsizlikten bunla haaa :d:KK70::KK70::KK70::KK70:kız orada bir soru sormuş ona yorum yapın benim mesleğime değil konu ben değilim söz birgün konu açarsam sana gel herşeyi sorgula diyecem dertlenme hade canımmmm hadee
Alt tarafı ismine tıkladım ya amma ciddiye aldın kendini, meraktan öldüm falan mı sandın. Gerçeği işaretle orda artık ortaokul mezunu musun ilkokul mu neyse…

Karşınıza mesleksiz ama baba parası yiyen zengin biri çıksa o insanlar herhalde size denk değil demezlerdi. Etrafdakilerin fikirlerini bu kadar önemsemeyin. Her kesin onaylayacağı,laf etmeyeceği kişiyi hiçbir zaman bulamazsınız. Ve yanınızdaki kişiyi de ezdirmeyin, hoş bir şey değil.

Alt tarafı ismine tıkladım ya amma ciddiye aldın kendini, meraktan öldüm falan mı sandın. Gerçeği işaretle orda artık ortaokul mezunu musun ilkokul mu neyse…
olt torofu isminööö tıklodummmm :P belli beli halen dert yani ne mezun olduğum....kızım işine bakk bir laf var ya Kaliteli insan işiyle boş insan kişiyle uğraşır tam senin içinn hade naşşşşşşşşşşşşşşşş

Valla önemli olan ekmeğini kendi kazanıyor olması ve çalışkan olması. Zaten alan dışı çalışmayan kaldı mı memlekette. Aynı bölümden mezun olduğum arkadaşım ünlü bi semtte emlakçılık yapıyordu en son, neden dedim "daha çok kazanıyorum, çocuğum özelde rahat okuyor" dedi. Gayet haklı bi sebep valla ...
Hangi bölümü okumuştunuz

olt torofu isminööö tıklodummmm :P belli beli halen dert yani ne mezun olduğum....kızım işine bakk bir laf var ya Kaliteli insan işiyle boş insan kişiyle uğraşır tam senin içinn hade naşşşşşşşşşşşşşşşş
Valla yanlış anlamayın da ben sizin doktor olduğunuza hiç inanamadım ya

Back
X