• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlişkilerde yüzüm gülmüyor

Takılalım diyenlerin hiç de yakışıklı olmadığını bi olaylarının bile olmadığını söylesem? Gerçekten düşününce ne sanıyorlar kendilerini bilmiyprum
valla ben onlardaki o özgüven nereden geliyor hiç anlamıyorum. millete çekici gelen başka albenileri mi var acaba. sonuçta senin de karşına çıkmış, yörüngene girmiş o adam. sokaktaki adamdan bahsetmiyorsun, tanışıp konuştuğun adamdan bahsediyorsun, öyle değil mi? yakışıklı olması şart değil. dediğin gibi bi olayı olmasaydı senin onunla ne işin vardı? konu nerden takılalım, sevgili olmayalıma geldi? bi düşün yani seni çeken neydi. benim bir erkek akrabam var kendisini hiç sevmem. çulsuz ve iş güç anlamında tembel herifin teki. hayata yaşıtlarından aşırı geride başladı. hiç de yakışıklı değil, fiziksel anlamda da giydiği miydiği yakışmaz. hatta boyu da kısa sayılır 170 sınırda bak kk kadınları için önemli bu boy olayı :KK70: ama romantiktir ve ağzı çok iyi laf yapar mesela. ve pratik zekalıdır, çok hızlı düşünür, zekasını kullanarak olayları çarpıtıp manipüle eder. hiç yalnız kaldığını bilmem. bu aralar evlenme aşamasında ama çok çapkındı. her dönem değişen sevgilileri vardı ve düzgün işi olan kadınlardı. düşün artık nasıl bir şey varsa karşısındaki kadının hali vakti yerinde, bunun çulsuz ve tipsiz olmasını umursamıyor. mesela her buluşmada kıza gül falan verirdi. çok ilgi gösterirdi, saat kaçta yemek yediğine varana kadar takip ederdi. uzaktan bakan için herifin zerre olayı yok ama böyle detaylar var. sana da o takılalım diyenlerin ya başka bir olayı var ya da hep kendiyle aynı kafa ve beklentide olan kadınlarla iletişim kurduğu için kendilerini bişey sanmış oluyorlar bence.

Bir kişiye yaptım bunu daha çok . Üstüme titreyen ,elime kıymık batsa kendine dert eden,kapıma gelen,sabahlayan , ağlayan adama öyle aşık oldum öyle köpek oldum ki adam bana kapı duvar oldu gitti. Her ayrıldığım da gelen adam sonra da evlendi o yüzden çok seven kaybeder arkadaş bunu der bunu bilirim. tabiri caizse köpek çektiğim her adam kul köle olurken çok aşık olduğum adamlar giden terkeden evlenen adamlar oldu. 2017 yılından bu yana ... 4,5 yıldır böyle... 2022 mi tek tabanca ama şükür huzurlu geçiyor.

Olayi cozduyseniz neden ayni şeyi yapmaya devam ediyorsunuz yillardir. 😬😬
Bu arada adama aşık olmamak gerekmiyor ama aşık olundu diye kopek olmamak gerekir. Bunu ben seven sevilmez olarak gormuyorum.
Bir aşik olundu diye kimseye kopek olmadim, kendine saygi duymayinca adamlar da duymuyor ve bu normal.

İstemedigim halde kapimda sabahlayip ağlayan adama da saygi duyup aşik olamazdim ben. Aşk başka karakter başka boyle hareketler "çok aşk" demek degil bence.

Olayi cozduyseniz neden ayni şeyi yapmaya devam ediyorsunuz yillardir. 😬😬
Bu arada adama aşık olmamak gerekmiyor ama aşık olundu diye kopek olmamak gerekir. Bunu ben seven sevilmez olarak gormuyorum.
Bir aşik olundu diye kimseye kopek olmadim, kendine saygi duymayinca adamlar da duymuyor ve bu normal.

İstemedigim halde kapimda sabahlayip ağlayan adama da saygi duyup aşik olamazdim ben. Aşk başka karakter başka boyle hareketler "çok aşk" demek degil bence.

Belki de tek katıldığım nokta kendine saygı duymayana erkeklerde saygı duymuyor çok doğru bir tespit gerçekten

valla ben onlardaki o özgüven nereden geliyor hiç anlamıyorum. millete çekici gelen başka albenileri mi var acaba. sonuçta senin de karşına çıkmış, yörüngene girmiş o adam. sokaktaki adamdan bahsetmiyorsun, tanışıp konuştuğun adamdan bahsediyorsun, öyle değil mi? yakışıklı olması şart değil. dediğin gibi bi olayı olmasaydı senin onunla ne işin vardı? konu nerden takılalım, sevgili olmayalıma geldi? bi düşün yani seni çeken neydi. benim bir erkek akrabam var kendisini hiç sevmem. çulsuz ve iş güç anlamında tembel herifin teki. hayata yaşıtlarından aşırı geride başladı. hiç de yakışıklı değil, fiziksel anlamda da giydiği miydiği yakışmaz. hatta boyu da kısa sayılır 170 sınırda bak kk kadınları için önemli bu boy olayı :KK70: ama romantiktir ve ağzı çok iyi laf yapar mesela. ve pratik zekalıdır, çok hızlı düşünür, zekasını kullanarak olayları çarpıtıp manipüle eder. hiç yalnız kaldığını bilmem. bu aralar evlenme aşamasında ama çok çapkındı. her dönem değişen sevgilileri vardı ve düzgün işi olan kadınlardı. düşün artık nasıl bir şey varsa karşısındaki kadının hali vakti yerinde, bunun çulsuz ve tipsiz olmasını umursamıyor. mesela her buluşmada kıza gül falan verirdi. çok ilgi gösterirdi, saat kaçta yemek yediğine varana kadar takip ederdi. uzaktan bakan için herifin zerre olayı yok ama böyle detaylar var. sana da o takılalım diyenlerin ya başka bir olayı var ya da hep kendiyle aynı kafa ve beklentide olan kadınlarla iletişim kurduğu için kendilerini bişey sanmış oluyorlar bence.
Hayır bana bu cevabı yazan üye demiş ki çok yakışıklılar başkalarını bulma ihtimalinden dolayı ilişki istemiyor, takılmak istiyor ona istinaden çok da yakışıklı değildi yakışıklılık olarak olayları yoktu dedim. Böyle woww demezsin yani. Ama benim radarıma niye girdi, tanışmak istediler dışardan işi gücü yerinde akıllı gibi duruyorlardı ben öyle çok boy pos yakışıklılık aramadığım için okey kafalarımız uyar diye kabul ettim. Bi de ilerde pişman olmak istemedim. Ama her türlü pişman oldum o ayrı :D

Erkeklerin kafası karışık ve çok alternatif var ortalıkta kimse ciddi bir ilişki ye yanaşmak istemiyor.
Belki çok istekli duruyorsun fazla boğuyorsun hemen beklentiye giriyorsun vs vs.
İletişimde fazla yazıp aramak kaybettirir.
Yada çok netsin karşı taraf netlikten korkuyor.
Valla ben 35 yaşındayım bekarım
Aslında tavsiye verecek kişi ben değilim ama şu konuda birşey söyleyim.
Şu yaşlarını iyi değerlendir.
Belli bir yaştan sonra kafana göre birini bulmak çok zor oluyor .
O yüzden fazka kişiyle flört et ilişki durumuna getirme onlar düşünsün ciddi senle.

valla herkesin sorunu olabilir bence bu. ben de sorun bende mi diyordum da insanların yorumlarını çok okuyorum bu tarz konularda. ekşi sözlükten tut da buraya kadar herkes aynı dertten muzdarip. uzun zamandır yalnızdım geçen sene yaza doğru biriyle tanıştım. hiç öyle hayatıma birini alma niyetim yoktu hatta düşüncesi bile üzerimde rahatsızlık yaratıyordu. sonra o kişiyle konuştukça hoşlandığımı farkettim ve ilişkiye dönsün istedim, dönmedi. bu da beni üzdü açıkçası. karşımda dengesiz, iletişime kapalı, manipülatif, ne istediğini ne istemediğini bilmeyen biri vardı ve benim de dengemi bozdu. bir süre görüştükten sonra kendisini hayatımdan çıkardım, iki ay oldu tamamen kopalı. bu iki aylık süre zarfında da yalnız kalmak istemedim, birileriyle tanıştım görüştüm ama hem bişeyler hissedemedim hem de karşımdakilerin ilişki anlayışı bana göre değildi. e istediğim gibi gitmeyen irtibatları devam ettirmenin de anlamı kalmıyor benim için. koptum yani herkesle şimdi yine kabuğuma çekildim. nadasa bırakıcam kendimi, belki yine yazın olduğu gibi hiç aklımda yokken, hiç niyetim yokken biri denk gelir, sonrasına bakarız. sanırım arayınca bulunmuyor. daha doğrusu ben aradığımda bulduğum herkes için sanki kendimi görüşmeye ve konuşmaya zorluyormuş gibi hissediyorum. akışa müdahale etmişim gibi oluyor belki de o yüzden başarısızlıkla, hüsranla sonuçlanıyor. uzun ilişkisi olanlara hayret ediyorum ve mutluluklar diliyorum, benim hiç olmadı :KK70: bilmiyorum artık ne olur, gerçekten sadece kendimle başbaşa kalıp küçük dünyamda mutlu olduğum günleri özlüyorum ve tekrar o düzenime geri dönmek istiyorum.
Gerçekten bende de öyle oluyor.
Biriyle tanışıyorum hoşlanıyorum biraz iletişime geçiyor karşı taraf tamam devamı gelir diyorum pat kesiliyor.
İçimde kalıyor
En son hoşlandığım kişi benim üstüme sevgili yaptı evlilik hazırlığı içine girdi düşün.
Böyle bir hayat işte

Gerçekten bende de öyle oluyor.
Biriyle tanışıyorum hoşlanıyorum biraz iletişime geçiyor karşı taraf tamam devamı gelir diyorum pat kesiliyor.
İçimde kalıyor
En son hoşlandığım kişi benim üstüme sevgili yaptı evlilik hazırlığı içine girdi düşün.
Böyle bir hayat işte
benim de flörtten bir türlü ilişkiye dönmeyen biri vardı, neyse baktım o belirsizlik hali devam edecek üzülen ben oluyorum. bitti gitti ama şu an ilişkisi var mesela. bana o kadar direndi direndi sonra illallah ettirdi, şimdi başkasıyla normal, bildiğimiz ilişki içinde. üstelik dün akşam farkettim benim instagramdaki engelimi kaldırmış. bi de biz bayağı kırmıştık birbirimizi, ben ağır konuşmuştum falan. öyle konuşan birinin engelini neden kaldırır insan. ben engelleyebilirim şimdi ama o zaman hala onu düşündüğümü düşünür. engellemezsem de kalkar yazarsa iki gün sonra, acayip canım sıkılır. yazmaz umarım yani ne diyim... ne yaşıyorlar nasıl yaşıyorlar anlam veremiyorum, artık bıktım bana uzak olsun kim naparsa yapsın modundayım. insanın içinde kalması kötü, gözde büyümesine neden oluyor. benim de içimde kaldı, belki düz normal bir sevgililik ilişkimiz olsaydı bu kadar büyütmezdim meseleyi. bende o kadar yokuşa sürdü sürdü bu ne şimdi. böyleler ya, ya bizim anlamadığımız bişey var ya da onlar anormal.

Kızlar bu konuya yazılan cevapların çoğunu okudum da . Ortak nokta olarak birileriyle tanışılıyor ama o flört ilerlemiyor olarak gördüm. Bu görüşülen erkeklerin bir şekilde ilgisi çekilmiş ama devamı gelmemiş.

Bu durum, yazan arkadaşların çoğunda ortak olarak düzgün gitmeyen bir şeyler olabileceğini düşündürttü bana. Bu durumdan muzdarip arkadaşlar kendilerine odaklanıp bu flört sürecinde neler yaptığını yazarsa belki yapılmaması düzeltilmesi gereken şeyi bulabiliriz. Ya da acaba hep beraber toplanıp psikologa yaşam koçuna falan mı gitsek belki o çözer 😃

benim de flörtten bir türlü ilişkiye dönmeyen biri vardı, neyse baktım o belirsizlik hali devam edecek üzülen ben oluyorum. bitti gitti ama şu an ilişkisi var mesela. bana o kadar direndi direndi sonra illallah ettirdi, şimdi başkasıyla normal, bildiğimiz ilişki içinde. üstelik dün akşam farkettim benim instagramdaki engelimi kaldırmış. bi de biz bayağı kırmıştık birbirimizi, ben ağır konuşmuştum falan. öyle konuşan birinin engelini neden kaldırır insan. ben engelleyebilirim şimdi ama o zaman hala onu düşündüğümü düşünür. engellemezsem de kalkar yazarsa iki gün sonra, acayip canım sıkılır. yazmaz umarım yani ne diyim... ne yaşıyorlar nasıl yaşıyorlar anlam veremiyorum, artık bıktım bana uzak olsun kim naparsa yapsın modundayım. insanın içinde kalması kötü, gözde büyümesine neden oluyor. benim de içimde kaldı, belki düz normal bir sevgililik ilişkimiz olsaydı bu kadar büyütmezdim meseleyi. bende o kadar yokuşa sürdü sürdü bu ne şimdi. böyleler ya, ya bizim anlamadığımız bişey var ya da onlar anormal.
Çünkü bi heves başka bir ilişkiye başlamış adam sonra bakmış senden ses yok engeli kaldırmış yaz diye
Niye durup dururken engel kaldırıyor ilişkisi olan bir erkek bide
Ben şimdi birinin engelini kaldırsam o kişiye yaz bana msjı veriyorum dur
İlişkideysem biriyle bide neden eskinin engelini kaldıralım yani

Çünkü bi heves başka bir ilişkiye başlamış adam sonra bakmış senden ses yok engeli kaldırmış yaz diye
Niye durup dururken engel kaldırıyor ilişkisi olan bir erkek bide
Ben şimdi birinin engelini kaldırsam o kişiye yaz bana msjı veriyorum dur
İlişkideysem biriyle bide neden eskinin engelini kaldıralım yani
valla engelleyeceksin de aradan 2 ay geçecek aklına gelecek engeli kaldıracaksın vs çok uzun iş. kaç kişi yapar bunu, kaç kişi uğraşır bilemiyorum. ben engellemişsem kaldırmam, hatırlamam bile. boşuna zahmet etmiş artık ekmek çıkmaz :D

valla engelleyeceksin de aradan 2 ay geçecek aklına gelecek engeli kaldıracaksın vs çok uzun iş. kaç kişi yapar bunu, kaç kişi uğraşır bilemiyorum. ben engellemişsem kaldırmam, hatırlamam bile. boşuna zahmet etmiş artık ekmek çıkmaz :KK70:
Salak kendi çapında takılsın boşver.
Ezik egosunu tatmin edecek aklı sıra.
Sen yazıcan hala vazgeçilmez olduğunu düşünecek.
Bi gitsin ya yandan yandan.
Benim hoşlandığım herifte sevgili yaptı foto paylaşıp duruyor seviyorum bilmem ne diye çocuk gibi koca herif
Gelip storylerime bakıyordu hala
Ya kardeşim mutluysan benle işin ne artık ya.
Çıktım takipten sonra oda çıktı
Uğurlar olsun yani ne diyeyim

Salak kendi çapında takılsın boşver.
Ezik egosunu tatmin edecek aklı sıra.
Sen yazıcan hala vazgeçilmez olduğunu düşünecek.
Bi gitsin ya yandan yandan.
Benim hoşlandığım herifte sevgili yaptı foto paylaşıp duruyor seviyorum bilmem ne diye çocuk gibi koca herif
Gelip storylerime bakıyordu hala
Ya kardeşim mutluysan benle işin ne artık ya.
Çıktım takipten sonra oda çıktı
Uğurlar olsun yani ne diyeyim
amaaaan, mezarına çiçek istiyor herhalde. sever o kışkırtmayı. çok önemsiyor kendini de birinin bunlara çıkışlar sağdan demesi lazım. günün birinde hayatının en sert kayasına çarpar, görür o zaman ne diyelim.

amaaaan, mezarına çiçek istiyor herhalde. sever o kışkırtmayı. çok önemsiyor kendini de birinin bunlara çıkışlar sağdan demesi lazım. günün birinde hayatının en sert kayasına çarpar, görür o zaman ne diyelim.
Herkes kendini çok önemsiyor inan bana.
Biraz ilgi sevgi görünce şımarıyorlar.
Sonra yanlış seçimler pişmanlıklar.
Allah kimseye yanlış bir seçim yaptırmasın dönüşü olmayan yollar insanı öldürür.
Bir ömür pişmanlık da var sonunda.
Umarım doğru seçimler yaparız ve hiç pişman olmayız.
Bir gün evlenirsem bir ömür geçirdiğim adam için şunu demek isterim 1 gün bile pişman olmadım 🙏🙏🙏

Erkekler mücadeleyi seviyor,gizemi, keşfetmeyi fln..Kesfedince o büyü gidiyor onlarda.Sanirim iyice bağlanmadan hislerini çok açığa vurmamak gerekiyor.Bir süre vur-kac yapicaksin bunlara

Belki cogunuz ne alaka aaaaa oyle sey mi olur sen hangi çağda yaşıon pis kız diceksiniz ama benim Türk erkeklerinde özellikle evli erkeklerde gördüğüm şu oldu ya da benim gördüklerim oyleydi...Eskiden beri tanıdığı, ilk kez ve tsk kendisiyle birlikte olmuş kızlarla evlenmeyi tercih ediyorlar, anlaşamasalar bile evlilikte o kadının yeri farklı oluyor ve aldatsa bile ayrılmıyor falan ...türk erkeği kafası böyle bence cogunluk...

Vurkaç falan gizem denmiş ok ama adamın bakış açısı buysa sonuc yine aynı istediğin kadar vur kaç yani..başta merak ettirir ama yol aynı yere çıkıyor

Ben şunu merak ettim hani demişsiniz ya, benimle ilişkiye dönmedi ama şimdi ilişkiye başladı diye. Yani tartışıyor muydunuz? Hayat görüşleriniz mi farklıydı? Siz mi çok istekliydiniz ya da isteksiz miydiniz yani sorun nedir anlamıyorum benim de başıma geliyor bazen düşünüp duruyorum problem ne diye

Yakisikli derken genelleme yaptim. Bahsettigim, hali hazirda secenekleri olan yoksa da o secenekleri yaratacak istek ve ozguvene sahip adam anlaminda. Yoksa her yakisikli adam bir suru kizla yatmaya calismadigi her cirkin adam da ilk karsisina cikanla evlenmiyor. Hatta tipsiz erkeklerin bir kismi ilk gencliklerinde hep red yedikleri icin sonradan tiplerini bir nebze duzeltip iyi bir ise girdikten sonra bir cok kiza ayni anda yazip gorusup eski yillarinin intikamini almak da isteyebiliyorlar. Ama benim ozellikle fark ettigim sey su. Kadinlarin cogu ayni erkeklerden hoslaniyor. Yakisikli olmasa da belli erkekler oyle ya da boyle kadinlarin daha cok ilgisini cekiyor ve digerleri ise sinek avliyor. Bu iki grubun ortasinda bir yerlerdeki bir adami bulmak daha mantikli. Gorustugunuz erkeklerin ciddi iliski istememesi sizin tavrinizdan bagimsiz. Yukarida birisi yazmis ben ciddi iliski istemiyorum diye hep evlenmek istiyorlar demis. Bu soyledigini o esnada bir suru secenegi olan capkin bir erkege soylese ayni sonucu alir miydi? Siz birisini cok seviyorsunuz diye o kisi kacmiyor, o kisi sizin normalde elde edebileceginizden daha iyi birisiyse siz cok asik oluyorsunuz. Ve tam da bu sebepten dolayi (sizden daha iyisini elde edebilecekken sizle devam eden) karsi taraf size o kadar da asik olmuyor.

Belki cogunuz ne alaka aaaaa oyle sey mi olur sen hangi çağda yaşıon pis kız diceksiniz ama benim Türk erkeklerinde özellikle evli erkeklerde gördüğüm şu oldu ya da benim gördüklerim oyleydi...Eskiden beri tanıdığı, ilk kez ve tsk kendisiyle birlikte olmuş kızlarla evlenmeyi tercih ediyorlar, anlaşamasalar bile evlilikte o kadının yeri farklı oluyor ve aldatsa bile ayrılmıyor falan ...türk erkeği kafası böyle bence cogunluk...

Vurkaç falan gizem denmiş ok ama adamın bakış açısı buysa sonuc yine aynı istediğin kadar vur kaç yani..başta merak ettirir ama yol aynı yere çıkıyor
Ben öyle düşünmüyorum.
Benim ilk erkek arkadaşım arada cinsellik yoktu zaten belirteyim.
Beni bırakıp gitti evlendiği kadın da bakire değildi.
Bende eskiden bunu düşünürdüm ama artık devir böyle değil.
Hatta tecrübeli istiyor adamlar.
Belki çok genç yaşlarda başlayan ilişkilerde arıyorlar bilemem.
Ama çevremde gördüğüm kadarıyla böyle

Back
X