Eheh çok tatlı geldi yalnız :)
İlişkinizde yeni bir level atlamışsınız, hayırlı olsun.
Şimdiye kadar hiç "ayrılık" yaşamayıp, ciddi trip görmediğin için olağanüstü endişelere kapılmışsın; orta kısımdaki sorunun cevabını verelim.
Senden ayrılmayacak, seni sevdiğini bu nedenle söylemiş. Sadece sana ders vermeye çalışıyor, ek olarak senin bu limoni durumlara katlanamadığını, binevi senin zaaını görmüş ve bunu kullanıyor ders vermek için. Muhtemelen bi süre daha sen "bu belirsizliğe dayanamıyorum" desen de belirsiz laflar etmeye devam edecek.
Bu ilk ciddi ders verişi sana; şu anki telaşını bir kenara bırakıp ne yapmaya çalıştığını görmelisin ve bundan sonra aynı olaylar tekrarlansa bile kaçanın o, kovalayanın da sen olduğu durumlara girmemeye, onun gibi olmaya dikkat etmelisin.
Baristik bi akşam gorusup konuştuk tamam gecti dedim ama kırgınlığı var hala soğudugunu da saklamadi. Son günleri zaten 5gun önce doğum gününü kutladık bi de askerde bakar diye albüm yapmıştım ona sevindi ama hödüklüge devamöpüşün barışın
zaten askere de gidiyormuş
@cleo35 roller değiştiği için böyle oldu biraz da. Hic bu kadar icimi dokmemistim zayifligimdan mi yararlandi bilemiyorum, Aman olmasa da olur gibi bi hava yaratti hiç bu denli uzun surmezdi küslügümüz. Tek bildiğim bu duyguların hep böyle surmeyecegi.. O ortama alismisken hiç girmeyim aynı topa derse de artık benim suçum değil bunu bekliyomus derim. Zaten askerlikte anlarsin gibi anlayissiz laflar da ettim parmaklarimi baglicam yazmamak icin..Arabeske bağlatan su durumlara yazıklar olsun
@cleo35Alsimi @merelyhappy
Tesekkur ederim aynen dediğiniz gibi strateji uyguluyorlar resmen. Algi yönetimi yapılıyor suan ustumde. Sabahtan beri hiç konuşmayip şuan naptığımı sordu duruma bakar misiniz. savaş istiyor benimle. Destansi yazilar yok artik tum duygularimi belli ettim ama bida yok.
sevgi bu olmamalı ya bi taraf mutsuzluktan ölürken diğer taraf olağan karsilamamali. Çok üzüldüm çok ağladım ama yeter bu kadarı savaş mi istiyorsun kamon dicem yeter bunaldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?