İlişkim birden bitti

O zaman gerçekten sıkboğaz ettiğin için ayrılmış olabilir.ee ebir git bakalım o zaman.ben çok negatif enerji almadım.sanki hatanı anlamanı istiyormuş gibi daha çok.
Bir tane doğru düzgün yorum ya teşekkür ederim
Ee yani? Tüm sülale öğrense ne öğrenmese ne. Nikah masasından dönüyorsunuz sanki bu! Olmayan, yürümeyen ilişkiyi, sizin o kadar emek verdiğiniz ilişkiyi bir günde o bitirebiliyor ama? Adam sıkılmış işte bu çalkantılı ilişkiden ve demek ki sevgisi, aşkı da tükenmiş artık sizin sık boğaz etmenizden midir nedendir bilemem orasını da siz bulun. 3 satırlık yazıyla analiz yapamayız. Ama buradan anlaşılan çok net bir şey var ki adamın kafasında siz ve ilişkiniz bitmiş. Biten ilişkide neyi öğreneceksiniz de neyi düzelteceksiniz? Düzelse bile yeniden başka bir sebepten patlak verir bu ilişki.
Haa ama siz madem illa öğrenmek istiyorsunuz gidin buluşun adam bir de yüzünüze yüzünüze söylesin sıkıldığını, olmayacağını.

Ayrılmış, görüşmek istemiyor, neden peşinden koşuyorsunuz?
Neden insanlar insanca ayrılamıyor, neden illa peşinden gitme durumu var.. Ben artık ayrılan kişilere daha çok üzülmeye başladım.
Ayrıldığım insan durup durup özledim cart curt dese iyice tiksinirim saygısızlık gibi gelir
Bence insanlar ayrılırken dürüst olmadıkları için böyle şeyler oluyor. Hayatımda başkası var/ başkasına aşık oldum demekle ilişkide bunaldım demek çok farklı şeyler. Keşke ayrılan taraf omurgalı olsa.

Sizi istemeyen birini sizde istemeyin. Sevgi değerli bişiy... Mademki ayrılmak istedi sevginizi hiçe saydı. Sizde onu hiçe sayın. Kimsenin canı isteyince ayrılacağı canı isteyince döneceği bir konuma sokmayın kendinizi... Yoksa daha da incinirsiniz...

ben halimden gayet memnunum net bir şey diyemem ama buluşup konuşalım dedi
Ya Allah aşkına şu gerzeklere prim vermeyin. Lafa bak, o kim ki böyle bir cümleyi kurmaya cesaret edebiliyor?

Siz kendinize saygı duymadığınız sürece başkalarından da aynı cümleyi duymanız kaçınılmaz. Yeni bir aşka başlamadan önce bu konuyu halletmeniz şart.

Yani diyor ki; canım ben birini buldum bakayım durum ne olacak. Onla olursa bye olmazsa tekrar sana dönerim

Back
X