İlişkim hakkında sizce.

klasik sebepler.çok önemli bir sey değil..Yani benim bildiğim kadarıyla.
Duydugum kadarıyla

evlenmek istemiyor
eğer siz istiyorsanız ayrılın derim
iyi anlaştığınızı düşünüyorsunuz aslında
anlaşmak demek tartışmaları vb olaylarını kontrol altında tutabilmektir

Kesinlikle haklısınız yaşımız kücük değil bazı seyleri aslında daha net görüp süreci daha kısaltabiliriz,bu mümkün.
aslında abimle ya da ablamla tanıstırabilirim.
Ben kardeşimle tanıştırdım
O da beni ablasıyla tanıştırdı.
Zaman mefhumu çok abartılıyor.
Herkes 3 4 yil bekleyip evlenmek zorunda değil.
1 yil yeterli bence..

Sizin durumunuza çok benzer durumdayım şu an.
Ben nasıl karar veriyorum onu söyledim.
Gerisi size kalmış.
Ama bence abiniz veya ablanızla tanıştırın.
Zaten tanışmak istemezse bir sorun vardır.

Onu o zaman düşünürsünüz..

İyi anlaşmak güzel, uyumlusunuz demek ki.
Bence insanların sinirli zamanları onları tanımanın en kolay yolu. Sinirlenince kontrolünü yitirip çirkinleşiyorsa sakinliğinin pek hayrı olmaz. Tersini de gözlemle.

Çok incesiniz cok tesekkür ederim güzel yorumunuz için
sevgilerr

Reactions: 000
direkt olarak sormanız gerekir. iletişim kurmak önemli.

öte yandan aylarla ifade edilen ilişkilerin hızlı bir şekilde evliliğe evrilmesi çok tuhaf gelir bana. birbirini tanımak için çok kısa süreler bunlar. tabi bu benim görüşüm.

Şöyle diyeyim bağlanmaktan korkuyor olabilir. Ciddi ilişkiden korkuyor olabilir evlenmeyi hiç istemiyor olabilir

1. Niye boşanmış?
2. Boşanalı kaç yıl olmuş?
3. Bu konuda psikolojik destek almış mı, ya da atlatabilmiş mi?

Bunlar önemli

Reactions: 000

ya bu dediğiniz o kadar önemli bir şey ki. kesinlikle tatilde yolda tanıyorsun insanı. 3 yıllık bir ilişkim vardı ara ara tatillere gidiyorduk zamanı dolu geçirmeyi sever ama ufacık bişey istediği beklediğigibi olmasın tüm gün surat asık dolanırdı. delirtirdi beni çünkü anlamıyorum neye triplendiğini derdinin ne olduğunu. tatil çok güzel geçse de geri dönüş yolunda az bi trafiğe takılsak bişey olsa o bi haftayı berbat ederdi tavırlarıyla. geriliyordum yanında devamlı. ilişkinin geleceği hakkında konuşmaya başladığımızda hayatım boyunca her iyi anımı ufacık b.ktan bi sebeple bozmaya çalışmasına katlanamayacağımı fark ettim. gün boyu konuşmayıp akşam gergin gergin tartışmaya başladığımızda ya da tartışma dışında konuşacak bişey kalmadığını fark ettiğimde ayrıldım zaten. o günden beri de huzurluyum. huzur önemli ya biriyle ya da tek başına. neyse bu değerlendirmeniz çok hoşuma gitti az içimi dökmek istedim sanırım.

Ayrılmanıza sevindim ben de gerginlik çıkaran insanlara,kaostan beslenenlere,sürekli kaygılı olanlara tahammül edemiyorum. Yani bi restaurantı beğenmedin bi daha gitmesin o geceyi zehir etmenin anlamı yok ya da sürekli söylenmenin,şikayet etmenin. Eşimin en sevdiğim özelliği olabilir bu hali. Enerjimizi emmeyen insanlarla karşılaşmak dileğiyle

Kendi adima böyle şeylerin ilişkinin başında konuşulmasından yanayım. Yanı amacımız ne yolun sonu nereye gitsin isteriz diye.

Bence en azından şunu sorabilirsiniz, adamın evlenme düşüncesi var mı, veya belki konuşmuşsunuzdur. Tekrar evlenmeyi düşünüyorsa biraz daha zamana ihtiyaç duyması normal. Ama sizin ilişkinin nihai hedefi olarak evlilik düşündüğünüzü çok net bilmeli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…