- Konu Sahibi hepaynison
-
"Erkeklerin" değil, sizin tanıdığınız kadarının bakış açısı bu.. onlar yapmazsa ölür mü bilmem ama siz "genelleme yapmazsa ölecek" hastalığına yakalanmışsınız..
Ne demek istediğinizi anlayamadım?
Erkeklerin bu konuya olan bakış açılarını dile getirdim sadece. Kimsenin yapmazsa ölecek diye dediği bir şey yok.
Merhaba arkadaşlar. Uzun süredir kadınlar kulübünü takip ediyorum fakat yeni üye oldum. Yazımı okuyan cevap veren herkese şimdiden teşekkür ederim.
Yaklaşık 1,5 yıldır bir ilişkim var. Onunla tanışmadan önce çok kötü insanlarla tanıştım kötü şeyler yaşadım. Öyle ki sevgilimin bana gönderilmiş bir hediye olduğunu düşünüp Rabbim'e şükrederim. Ben 23 o 24 yaşında. Farklı şehirlerdeyiz. İkimiz de hatrı sayılı üniveristede hatrı sayılı birer bölüm okuyoruz. Hatta o mezun oluyor.
Ona olan sevgimden, sevildiğimden ve değer gördüğümden eminim. Çok iyi anlaşırız. Üzerime titrer tabiri var ya ha o işte onun için yaratılmış sanki. Sevgilimin çok fazla arkadaşı yoktur. Beni hem sevgilisi hem arkadaşı olarak görür. Her şeyini paylaşırız. Ailesindeki aklınıza gelecek herkesle tanıştım. Birçok kez zaman geçirdik birlikte. iyi insanlar sağolsunlar. Benim de ailem biliyor ama tanışmadılar. Seneye nişan düşüncemiz var. ( sorunumu anlatmadan ilişkim hakkında bilgi sahibi olmanız için ayrıntıya girdim kusura bakmayın.) :26:
Sevgilimin cinsellik için hayat kadınlarına gittiğini öğrendim. (umarım yanlış bir tabir kullanmamışımdır.) Bunu bana kendisi söyledi. İlişkiye asla girmediğini sadece belli başlı şeyler yaşandığını.. Ben bunu kaldıramayıp ayrıldım. Çıkıp şehrime geldi karşımda ağladı pişmandı inandım.. Bu konuyu konuştuğum arkadaşlarım '' Oraya gitmeyen erkek yoktur. Varsa da fırsat bulamamıştır. Belki hepimizin sevgilisi kocası gidiyor. Haberimiz bile olmuyor. Tek fark senin sevgilin vicdan yapıp seninle paylaşıyor.''
Bizim aramızda cinsellik olarak her ilişkide olabilecek şeyler yaşanıyor. Fazlasını zaten karşılıklı olarak istemiyoruz. Verdiği sözün üzerine yine bi 2-3 kere gitti oraya. Ve ben bunu kaldıramıyorum artık. Çünkü doğru insan olduğuna, ilişkimize, geleceğimize o kadar inanmışım ki.. Gerçekten iyi bir insandır kendisi. Karakteri sağlamdır. Fakat bu konu dışında..
Birkaç gündür ayrılmayı düşünüyorum. Çünkü bugün yaptıkları nişanlılık hamilelik gibi evreleri yaşarsak bunu o zaman da yapacağının mesajını veriyor bana. Sizce ne yapmalıyım? O kadar kararsızım ki.. Kaç gündür uyuyamıyorum yiyemiyorum. Ben ki bir bakışı bile aldatmadan sayan bir insanım. Bu durum beni çok zorluyor
Sizler bu konuda ne düşünüyorsunuz? Sizce de bu bazılarının dediği gibi aldatmadan sayılmaz herkes yapıyordur mu? Yoksa kesinlikle aldatmadır ilişki bitmelidir mi? Zaman ayırdığınız için teşekkür ederim.
seni kasetmedim konu sahibi. başka bir üyeye soru sormuştu alıntı yaptıgım (cicekbocek) arkadaş. o üye hakkında yazdım.
💑💓
Ben sanırım gerçekten kendimi ifade edemiyorum bugün. Hastalığıma teşhis koyduğunuz için teşekkür ederim.
canım temiz kalpli birine benziyosun ve karşı taraf senin kafa yorduğun bu konuyu neredeyse hiç önemsemiyo anlaşılan..yani ne kadar diğer yöneri iyi bile olsa bu hazmedilecek bi taraf değil..duygusal davranma kendisi her haltı karıştırıp el değmemiş kız arayan birine benziyo beyefendi...
hayır kendini ifade ediyorsun sevgili üye.. şimdi sana kalkıp da "amaaan yapmayan mı var, kocandır, döner-dolaşır sana gelir" desek kabul edip oturacaksın.. ama kalkıp da "evet yapmayan var, bu şüpheyle bir ömür geçer mi, kaldı ki binbir türlü hastalık kapma riskin var" desek bu sefer de "siz nasıl emin oluyorsunuz, kesin sizinkiler de yapıyor" modunda savunmaya geçeceksin, insan psikolojisi..
boşan-boşanma- affet- affetme diyemem tabi ki.. ama lütfen bu adama güvenme, adam sana açık açık itiraf ederek dürüstlük değil, arsızlık yapıyor.. sen daha iyilerini hak ediyorsun..
Teşekkür ederim. İçinde bulunduğum durumu atlatınca mantıklı düşünebileceğim.
Teşekkür ederim. İçinde bulunduğum durumu atlatınca mantıklı düşünebileceğim.
Bu ülkedeki "gerdekteki kan" olayı gerçekten çok ilginç durumlara sebep oluyor.
Görmüş geçirmiş bi kadın olarak bazı şeyler söylemek istiyorum.
Yani siz, nişanlanacaksınız, evleneceksiniz derken muhtemelen 3 yıl geçer. yirmili yaşlarında bir erkeği böyle üç yıl elinde tutamayacağını düşünen çoğu kadın, adamın eskortlarla takılmasına göz yumuyor. Etrafa itiraf edemiyor ama durum bu. Ben erkeğe de kızmam bu durumda, gençlik dediğin şey zaten kaç yıl sürüyor? Nişanlısına "Seninle yatamam, çünkü eğer ayrılırsak başkası beni almaz" zihniyetindeki bir kız, erkeğin yattığı or..puya mantıken karışmamalı, çünkü kendi niyeti çok bencil ve saygısızca bi kere. "Beni seviyorsan masturbasyona katlanırsın" zorlaması da mantıken şantajdan başka bişi değil(sonra gelsin kocam evlenince değişti şikayetleri).
Daha fecisi; Bazı kızlar ise bakire olmadıkları halde gene gerdeğe kadar bekliyorlar. Düğüne bi kaç hafta kala bir sürü masrafla bi ameliyat patlatıp rol kesiyorlar. Kadın ameliyap masasında ter dökerken kocası da gene başka kadınlarla para karşılığı tatmin olmaya çalışıyor.
Lakin hangisine sorsan "dürüstlük olmazsa olmazıdır", "yalana asla tahammül edemezler", "gücen her şeyden önce gelir"... Komedi filmi gibi.
Yani bu toplumun en yalancı kesimi "Evlenmek üzere olan/yeni evli kadınlardır"
Ha bu arada genel eve gitmeyen çok erkek var. Özellikle eğitimli kesimin ekseriyeti gitmiyor.
kusura bakma böyle pata pata söyledim canım..belki de empati kuramadım pek..ama o kişiyi tek seçenek olarak görme derim..bak ne güzel kariyerin var iyi ahlaklısın,güzelsindir de diye düşünüyorum..biz kadınlar bu tarz şeyleri sindiremiyoruz genelde..şimdi affetsende yıllar sonra kafaya takabilirsin..düşünüp düşünüp kendini üzebilirsin..şuan kıyamıyosundur muhtemelen..yalnız benim kafamı karıştıran ilerde de yapabileceğini düşünmen..yani bu mesele bir hataymış ve asla bidaha yapmayacağından eminsen bişey diyemem..okuduğumdan anladığım bu konuda ona güvenmemen...ki güven en önemli şey..evli biri olarak bir abla tavsiyesi canım..Allah yardımcın olsun..
Bi de hayat kadinlariyla birlikte oldugunu anlatmis diye durust olmus. Ona bizim koyde arsizlik derler.
Yoo tam aksine empati kurabilen sınırlı sayıda üyelerdensiniz. İyi dilekleriniz tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?