İlişkim hakkındaki kararsızlığım..

Konuyu açtığımdan beri kendimi bozmadan cevap veriyorum. Kimse sizi bir şeylere zorlamadı. Sağolun zaman ayırdınız fakat şakşakçılıkla empati yapmanın arasında belki de küçük de olsa bir uslüp farkı vardır. Sizden beklediğim bir şey yok. Midenizle birlikte sevgiler.

Konunda empati yapılacak bir taraf yok canım.. sürekli yuvarlak cevap yazanlara empati yapıyorlar diyorsun.. senin gibi gencecik bir kızın, bu tarz zihniyeti olan bir adam için heba olmasını istemem.. farkına varman için sert yorumlarda bulunuyorum...

sevgilerini de kabul ettim, teşekkürler..

Sevgilin oraya kadar gidecek ama ilişkiye girmeyecek. Belli başlı şeyler derken ilişki harici ne yaşayabilir. Bir öpüşmek için mi gidiyor yani. Kesinlikle sizin tepkinizden dolayı yalana başvurmuş. Yani şimdiye kadar ilişkiye girmediği de bence koca bir yalan. Hayatında kimse yokken istediğini yapmakta özgür ama hayatında biri varken bunu yapması normal değil.

Ne demek gitmeyen erkek yok anlayamadım...
karaktersiz ve sadakatsiz erkeklerin yolunun düşebileceği bi yer orası.
Erkeklerin tek düşündüğü yaşama amaçları bu mu yani.Eşimin böyle bi yere gitme ihtimalini düşünmek bile istemiyorum.
Canım senden önce gitmiş olması bile yeterince kötüyken sen hayatındayken gitmesi kaldırılabilecek bişey değil bence.ne olur iyi düşünüp karar ver.
Hamileliğimdede gideceği yer orası demişsin Burada okuyoruz hamilelik döneminde aldatılan kadınları bunların hepsini göz önüne al.

Görünüş itibariyle mükemmel, mantıklı ve kafaya yatacak şekilde anlatmışsınız. Ama ne yazıkki biraz yazınızı analiz ederseniz "binlerce kez tekrarlanmış mantıksız slogan cümlelerden" başka bişi olmadığını farkedeceksiniz. Türk toplumunda "kadının cinsel manada kısıtlanması" problemine "erkek de hiç bişi yapamasın, toplum onu da kısıtlasın" ana fikri zaten bütün yazıyı çöpe atıyor. Mevcut iki yüzlü topluma böyle argümanlarla çizik bile atamazsın. Aynı şeyleri tekrarlayıp sinirlenirsiniz.

Erkekler konusunda ise kendimden biliyorum; "sen eşşek olursan semer vuracak geri kafalı kro çok olur". Evlenilmeyecek adam zaten baştan bellidir; yeterki adamı değerlendirirken kılığına, okuluna, yırtık tavırlarına değil karakterine, davranışlarına bakın. Düzgün adamlarda var etrafta. Onların suçu ne? Ben eşimi 2.5 yıl beklettim, arada sitem şeklinde espirisini yapıyor(Örn: Ona "yarım saattir bekliyorum/ağaç ettin" tarzı bişi dediğimde "ben seni 2.5 yıl bekledim, bekle 5 dakika; ölmezsin merak etme" demişti) Ve cidden yaptığımdan pişmanlık hissediyorum. Eşime, burada anlatsam kk üyelerinin şok geçireceği bir teklif hakkında düşünüyorum.

Bence konu sahibinin sevgilisi geneleve gitse dahi aldatmıyor. Sadece kötü/pis bi iş yapıyor. Seks yaptığı sevgilisi ya da Eşi dururken başka bir kadınla yatsa/genel eve gitse, Sevgilisi/nişanlısı dururken başka bir kızla sevgili olsa aldatmış olurdu. Ama bu durumda bir karşılık yokki.

Kadının geçmişi konusunda size katılıyorum; kadın, geleceğini mahfedecekse geçmişte birlikte olduğu/yüzeysel ya da oral yaşadığı erkekleri kocasından saklayabilir(lafın açık hali bu sanırım) ki çoğu saklıyo zaten. Ancak işbu kadının biraz karakteri varsa geri kalan ömründe eşine namus hesabı soramaz, dürüstlük hakkında nutuk atamaz, her hangi bir kişiye "yalancı" bile diyemez.

Her erkek gider cümlesine asla katılmıyorum. Mutlu olduğun ilişkinin bozulmasını istemediğim için yorumumu sade tutacağım. Canım, bu seni aldatmak oluyor biliyorsun değil mi? Ister tek bir kadının bir erkek ile yaşadığı ilişki, ister bir kadının her erkek ile yaşadığı şey. Seni her durumda aldatmış oluyor. Asla büyük konuşmak istemiyorum ama ben katiyen göz yumamam. Ayrıl demem müdahale edemem. Inan adına çok üzüldüm. Lütfen bazı şeyleri bir daha düşün. Bu durum inanılmaz ters. Kabul edilir en ufak yanı yok.

Arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Zamanınızı ayırdınız fikirlerde tavsiyelerde bulundunuz. Hakkınızı helal edin. Bu psikolojiye daha fazla dayanamadım ve ilişkimi bitirdim. İnşallah hayırlısı olur.

Yaptigim yoruma çöpe gidilecek bir yorum denilmesi ya da ayni seylerin etrafinda donulmus baska bir sey degil seklinde algilabmasi oldukca üzücü bir tabir. Yaptigim yorum olayın bizim gibi toplumlardaki vehametini göstermek ya da anlatabilmek amaçlıdır. Yoksa kimse yasamamali ya da herkes yaşamalı diyor değilim.

Karakter olayından zaten bahsettim yorumumun sonunda. Cinsellik hayatın olağan bir durumu ve yine olağan bir dürtü yadirganacak tarafi yok elbette tıpkı acikmak gibi olagandir. Ancak bir acligini calisip kazanarak gidermek var bir de ekmek calarak gidermek var. Bu ikisi arasinda da dunyalar kadar fark var.

Bir kadinin midesi vicdani artık her nereye hitap ediyorsa artık kabul edebilir boyle bir şeyi
Ben kendi acimdan söylüyorum bunu bana yapılmış en büyük hakaret sayarim. Bir iliski icerisindeysem eger sadik kalirim sadakat beklerim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hamileliğim sürecinde düşük tehlikesi yaşadığım için doktorumuz cinsel birlikteliği eşimle bana önermedi. şimdi sizin bu önermenize göre bu süreçte benimle ilişkiye giremeyen eşimin geneleve gitmesi beni aldatmaması sadece pis bir şey yapması mı demek olacaktı?? valla biz eşşşşşşeeek olduktan sonra hakikaten semer vuran çok olurmuş kafanız çok güzel güle güle kullanın.

konu sahibine gelince aldatma konularında hanımları hep uyardığım gibi sizi de uyarayım sevgiliniz genelevde çalışan bayanı öptüğünde onun diğer erkeklerden edindiği ağız florasını aldı sizi öptüğünde de size bulaştırdı demektir. ikiniz birlikte birkaç kan testi yaptırın diye öneriyorum

Bende aynen senin gibi yapardim canim bende bakisi bile aldatma sayanlardanim.nisanlimin benden once yasadigi seyler olmua bunlari ogrendigimde bile kiskandim ben hala aklima geldikce kiskancligim depresiyo

Kusura bakmayın ama sırf sizin kafa yapınıza uymayan bir düşünceyle karşılaşmış olmanız burada bana çirkince yorumlar yapma hakkını vermiyor size. Evlenmeden önce eşiniz de yapmıştır belki? Siz de kan testi yaptırdınız mı? Ama sizin eşiniz yapmaz değil mi? Neden? Çünkü böyle bir şey sadece karşı taraftan duyduğunuz gördüğünüz kadar vardır. Sizin başınıza ASLA gelmez. Tamam en iyi sizin kocanız. En çok o sadık. En gururlu bayan sizsiniz. Öyle bir şey yaparsa asla terketmezsiniz. Biliyorum. Bazı gereksiz yorumlardan ötürü cidden sorunumu paylaşmanın pişmanlığını yaşadım. Teşekkürler.

Son bi yorum yapmak istiyorum.
"Erkek Üç yıl-Beş yıl beklesin, ölmez" lafına "çalışıp ekmek parası kazanıp açlığı gidermek vs ekmek çalmak" örneği pek gitmemiş sanki
"Çalışarak kazandığı parayla lokantada karnını doyurmak vs karısı yemek yapacak diye 3-5 yıl beklemek" örneği daha bi uygun bence
Bu arada erkek günde bi kaç düzine defa acıktığını hissederken, her 7-9 saniyede bir cinsellik istermiş.
Not; "genel ev=lokanta" gibi anlaşılmasın. Genel evler lağım felan olur ancak.

Orada "birliktelik yaşamadığı sevgilisi" diye belirtmiştim.
Siz nikahlıysanız ve cinsel manada birliktelik yaşadıysanız(hamile olduğunuza göre büyük olasılıkla yaşadınız); eşiniz başkasıyla yatarsa aldatmış oluyor.

Son düzenleme:
söz verdikten sonra bile devam ettiyse gitmeye ilerde alışkanlık haline getirir hatta getirmiş bile bence yol yakınken bitir derim hazmedilecek şey değil

Kusura bakmayın da ikiniz de hatrı sayılır üniversitelerde hatrı sayılr bölümlerde okuyorsunuz ama biriniz geneleve gidiyor diğeriniz de etraftan duyduğu "her erkek gider, gitmek ister" gibi cahilce laflara bakarak bu ilişkiyi sürdürüyor, ve çocuk da gitmeye devam ediyor? Okumakla cehaletten arınamıyor belli ki insan. Valla ben ve erkek arkadaşım da yüksek ihtimalle türkiyenin en "hatrı sayılır" üniversitesinde okuyoruz da ben böyle saçmalık duymadım... Bi kere benim erkek arkadaşım ve tanıdığım diğer erkekler bu para vererek yapma düşüncesini iğrenç buluyor, ki gerçekten de öyle. Ha evet erkeklerin anatomik olarak belli bir sürede bir yapması gereken şeyler var fakat bunu gayet kendi kendilerine de yapabilirler yani. Kusura bakmayın erkek arkadaşınız iğrençmiş, onun gibi erkekler olmasa hayat kadını dediğiniz kadınlar da olmayacak zaten, yazık kimbilir ne iğrenç bir şeydir tanımadığı etmediği adamla bunu yaşamak. Ne mide var bazı erkeklerde gerçekten anlamak imkansız! Ve ayrılın lütfen, her erkek genelev için fırsat kollamıyor kısacası.

İlla aldatma sayılması için "hayat" kadını olmayan biriyle mi olması lazım ?
Mahalleden bir kızla, bir arkadaşla vs yapsa da cinsel ihtiyaç gideriyor olarak mı bakılacaktı ?
Resmen aldatılıyorsunuz. Hiç te karakteri düzgün değilmiş kusura bakmayın ama.
Hamilelikte vs yapmayacağı ne malum ?
Hastalık kapıp size de bulaştırmayacağı ?

Demek istediğim tam olarak buydu zaten gerçekten doğru anlamışsınız tebrik ederim. Eğer dikkatli okuduysanız ilişkim hakkında bilgi vermek için ayrıntıya girdim dedim. Okumuyor olsak da o ayrıntıyı yazardım. Öyle komplekslerim yok. Hatrı sayılı bir üniversite okumak gerçekten cehaleti almadığı gibi olayı anlamadan saldırmaya da engel değilmiş malesef. Ne diyeyim inşallah kimse ne sevgilisi ne eşi tarafından bu durumu yaşamaz. Yaşayanların da psikolojisi göz önünde bulundurup ona göre fikir(!) nasihat (!) verilir.

Ben size saldırmadım ki...
Gerçekleri söyledim...
Bakışa bile aldatma diyen birinin geneleve gitmeye söz ver bir daha gitmeyeceğine tarzında bakması garibime gitti.
Ve cidden sizin iyiliğiniz için dedim. Allah korusun ileride hastalık kapabilirsiniz yada aldatılabilirdiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…