İliskim

Nilnehir111

Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2022
143
95
23
33
Merhaba. Özel sektorde çalışan güzel bakımlı bir bayanım. Erkek arkadaşım var. Yakışıklı olmayan hatta kimsenin yanima yakistirmadigj biri. Mesleği doktor. İnançlı karakterli iyi biri. Konuşkan bir erkek. Ben sessiz sakin az konuşan biriyim bana karşı çok iyi. Sürekli iltifat eder. Evlenmek istiyor. Beni seviyor. Ben sevgi duyuyorum bana iyi davrandığı için. Ama öyle yoğun hislerim yok. Herkes bu sana gitmiyor yakismiyorsunuz diyor. Buda beni üzüyor. Görüntüsü gözüme gelmiyor. Bana iyi davrandığı için. Bana değer veriyor. Ama yarın bir gün değişirse ben onu sevmezsen diye korkuyorum. Çünkü çok aşık değilim sadece sevgi duyuyorum. Biraz fikir verin evlilik istiyoruz

Milleti umursama. Sen onunla beraberken mutlu musun, aynı evde kendini düşünebiliyor musun, kokusu giyimi falan hoşuna gidiyor mu.. kendi duygularını tart. İlerde değişirse demişsin de senin de değişmeyeceğinin garantisi yok sonuçta. Evlilik karşılıklı idaredir.

Son düzenleme:
Doktor olmasaydi misal ?
Daha farkli bir meslegi olsaydi yine de evlilik hayallari kurarmiydin ?
Ayrica millet yakistirmiyor derken ; uzerine elbise mi aliyorsun ki sana yakismadigini soyleyebiliyorlar.,
Bence ,dusunce ve irade olarak biraz zayifsin..Kafanda fazlasiyla karisik.

Ayrica asik degilim diyorsan bu da karsinizdaki kisiyi kullanmak oluyor bir yerde..
Acik acik konusun..Ne adamin zamanindan cal ne de kendi duygularini gormezden gel..
Ne hissediyorsan onu soylemelisin derim.

Kesinlikle evlenmeyin mutsuz olacağınız kesin karşılıklı
Birgün fiziksel olarak çekim duyacağınız biriyle karşılaşırsanız sonu aldatmaya kadar gider . Bence aşık olacaginiz birini bulun o adama da yazık

sevmediğiniz adamı sırf ideal erkek diye yanınızda tutmaya devam ederseniz o adama en büyük kötülüğü yapmış olursunuz. Ayrılın adamın yakasından düşün. kendinize uygun yakışıklı kaslı uzun boylu birini bulun ama karakterine önem vermeyin orası sizin ilgilendiğiniz bölümler değil

bana sen ortalama bir tipmişsin gibi geldi. herkes başkasına alınmasın diye ya da öylesine güzelsin hoşsun der. insan doğası kötü ve hasettir.

genelde insanlar kıskanıyor dikkat et. doktor koca yapacak diye haset etmiş olabilirler. adamın senden daha iyi olduğunu düşündüm tip ve karakter olarak.

ben toplumun iç sesi gibi yazıyorum genellikle. neden sana böyle acımasız yazdım, çünkü sen de ilişki içerisinde bulunduğun adama karşı acımasızsın ve sinsi davranıyorsun. yazdığımı anlarsın bence.

burada herkes mi kiralık aşk izliyor anlamadım. herkes avmlerde sanki dizi sahnesinde yürüyormuş gibi kasılıyor. siz de herkes gibi alelade birisiniz ve beyaz atlı yakışıklı prens hiçbir zaman gelmeyecek. mutluluk kalben sevilen shrek'lerde.

Ben karakterine önem veriyorum. Mantığıma uygun. Sadece çok büyük hislerim yok. Kaslı tarzı bir arayisim yok.

Evlenirseniz adamın hayatını cehenneme çevirirsiniz. Yapmayın!

Ben karakterine önem veriyorum. Mantığıma uygun. Sadece çok büyük hislerim yok. Kaslı tarzı bir arayisim yok.
Herkesin evlilikten beklentisi farklıdır. Benim için fiziği ve zekası önemliydi, ona göre birini buldum. Başkası kel göbekliyle evlendi. Öğretmen arkadaşın eşi lise mezunu… senin olmazsa olmazın nedir onu belirle ve o doğrultuda hareket et. Etrafın beğenmesi önemliyse bu adamı seçme mesela…

Adama gerçekten üzüldüm. İnsanlar senin sevgilin için yanına yakışmıyo deme haddini nasıl buluyor? Sen izin veriyosun çünkü. Başkalarını bahane etme sen kendi yanına yakıştırmıyo ve sevmiyosun. burnun ne kadar havada.

şöyle bir konu açtığını bilse gerçekten çok üzülürdü. Sevmediğin adamın da bir süre sonra yaptığı her davranış sana batmaya başlar bilgin olsun

Yazdıklarınızdan belli oluyor neye önem verdiğiniz. sizin gibi bir güzellik abidesinin yanına çirkin bir adam yakışır mı hiç. El alem ne der sonra. AA kıza bak kocaya bak nasıl evlenmiş bu adamla derler siz de depresyona girersiniz falan. Minnoş kalbiniz bu kadar şeyi kaldıramaz çıt daye kırılır

Başkasının yakıştırması ya da beğenmesi önemli değil. Sen beğenmiyorsan Allah rahmet eylesin el fatiha bu ilişkiye. Ben mesela kendimi biliyorum, Zekasını ve tipini beğenmem lazım. İşi gücü mesleği olmalı. Boş biri olmamalı. Bunların dışında kalan kimseye sırf bana ilgi gösteriyor diye ilgi duymadım ve zamanını da almadım. Sevilmek hoş ama beğenmiyorsam ne anlamı var? Beğeni olaylarına girmek için dünya güzeli olmaya gerek yok. Benim gözüme güzel gelsin yeter isterse herkes tipsiz bulsun sorun değil. Burada kriter benim. Böyle biriyle ilişkim olsa ileride başkasına gönlümün kayma ihtimali yüksek mesela o yüzden kendimi biliyorum bu toplara girmiyorum. Bence sen de girme.

Biz eşimle tanıştığımızda bir kaç hadsiz aynı lafı söyledi. yanına yakışmıyor nasıl berabersin diye. Dedim " hayırdır sen kimsin de böyle bir yorum yapıyorsun. Seni ilgilendirmeyen şeylere burnunu sokma. " Dünya çirkini de olabilir ben sevdiysem kime ne?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…