- 3 Eylül 2018
- 8.837
- 47.112
- 548
- Konu Sahibi Nilnehir111
-
Siz etrafinizi susturmayi bilmelisiniz. Sizin ilişkiniz hakkinda kimse karar veremez. Ya da sizi caydirmaya çalişamaz. Belli ki onlarin dusunceleri sizin fikrinizi olumsuz etkiliyor. Kulaklarinizi etrafa kapatip kendiniz karar verin. Sevgi nedene dayali birsey degil içten gelen birşey. Insanlar ona farkli donlar biçtiler. Evi maaşi arabasi olan daha sevilmeye layik goruldu, yakişikli olan daha deyerli oldu. Sevginin kriterleri bile degisti. Bu konularda artik en son baş vurulan yer kalbimiz oldu. O yuzden boş verin etrafi, içinizden ne geliyorsa onu yapinMerhaba. Özel sektorde çalışan güzel bakımlı bir bayanım. Erkek arkadaşım var. Yakışıklı olmayan hatta kimsenin yanima yakistirmadigj biri. Mesleği doktor. İnançlı karakterli iyi biri. Konuşkan bir erkek. Ben sessiz sakin az konuşan biriyim bana karşı çok iyi. Sürekli iltifat eder. Evlenmek istiyor. Beni seviyor. Ben sevgi duyuyorum bana iyi davrandığı için. Ama öyle yoğun hislerim yok. Herkes bu sana gitmiyor yakismiyorsunuz diyor. Buda beni üzüyor. Görüntüsü gözüme gelmiyor. Bana iyi davrandığı için. Bana değer veriyor. Ama yarın bir gün değişirse ben onu sevmezsen diye korkuyorum. Çünkü çok aşık değilim sadece sevgi duyuyorum. Biraz fikir verin evlilik istiyoruz
Şunları duymayan güzel kadın yoktur bu ülkede sanırım. Şekilciyiz. Bana söylenenlerin haddi hesabı yok. Genelde “sen yanına yakışanı bulursun” ya da “ay senin bulduğun çok matah sanki” diye cevap veriyorum ben. Ben sevmişim seçmişim sana ne at kafası...Biz eşimle tanıştığımızda bir kaç hadsiz aynı lafı söyledi. yanına yakışmıyor nasıl berabersin diye. Dedim " hayırdır sen kimsin de böyle bir yorum yapıyorsun. Seni ilgilendirmeyen şeylere burnunu sokma. " Dünya çirkini de olabilir ben sevdiysem kime ne?
Çirkin diye bir şey yok zaten. Sen beğeniyosan çirkin değildir. Konu sahibi kendi beğenmiyor adamı milleti bahane ediyor. Benim eşimle ilgili de kimse olumsuz yorum yapamaz benim yanımda. Konu sahibi oturup arkadaşlarıyla adamın çirkinliğini konuşmuş şaka gibiBiz eşimle tanıştığımızda bir kaç hadsiz aynı lafı söyledi. yanına yakışmıyor nasıl berabersin diye. Dedim " hayırdır sen kimsin de böyle bir yorum yapıyorsun. Seni ilgilendirmeyen şeylere burnunu sokma. " Dünya çirkini de olabilir ben sevdiysem kime ne?
Ben karakterine önem veriyorum. Mantığıma uygun. Sadece çok büyük hislerim yok. Kaslı tarzı bir arayisim yok.
Çalıştığım okulda bir idareci bir gun koştur koştur yanima geldi,aciyan gözlerle bebek gibi kızsın ziyan olmuşsun dedi onca insanin içinde. Eşimi kastediyor maloş. Herkesi cebinden çıkarır, karizması yeter yigidimin dedim :) böyle de varoş bir cevap vermek zorunda kaldim yani. Hadi insanlar hadsiz, sen yanindaki adami savunamayacaksan taşıyamacaksan ne giriyorsun o toplara (sozum konu sahibine)Şunları duymayan güzel kadın yoktur bu ülkede sanırım. Şekilciyiz. Bana söylenenlerin haddi hesabı yok. Genelde “sen yanına yakışanı bulursun” ya da “ay senin bulduğun çok matah sanki” diye cevap veriyorum ben. Ben sevmişim seçmişim sana ne at kafası...
Adam çok yakışıklı olsa bu sefer kadını yetersiz görüyorlar. Ablama bir arkadaşı "kocan çok kaba" demiş. Ablam da "e sana kaba olsun zaten bana gayet kibar" demişŞunları duymayan güzel kadın yoktur bu ülkede sanırım. Şekilciyiz. Bana söylenenlerin haddi hesabı yok. Genelde “sen yanına yakışanı bulursun” ya da “ay senin bulduğun çok matah sanki” diye cevap veriyorum ben. Ben sevmişim seçmişim sana ne at kafası...
Hee adamın unvanı ile evleneceksin yani?O halde mutluluklarMerhaba. Özel sektorde çalışan güzel bakımlı bir bayanım. Erkek arkadaşım var. Yakışıklı olmayan hatta kimsenin yanima yakistirmadigj biri. Mesleği doktor. İnançlı karakterli iyi biri. Konuşkan bir erkek. Ben sessiz sakin az konuşan biriyim bana karşı çok iyi. Sürekli iltifat eder. Evlenmek istiyor. Beni seviyor. Ben sevgi duyuyorum bana iyi davrandığı için. Ama öyle yoğun hislerim yok. Herkes bu sana gitmiyor yakismiyorsunuz diyor. Buda beni üzüyor. Görüntüsü gözüme gelmiyor. Bana iyi davrandığı için. Bana değer veriyor. Ama yarın bir gün değişirse ben onu sevmezsen diye korkuyorum. Çünkü çok aşık değilim sadece sevgi duyuyorum. Biraz fikir verin evlilik istiyoruz
Bende özel sektörde çalışan bakımlı, havalı, güzel mi güzel bir kadındım, 45 yaştan bildiriyorum öyle kalmayacaksınMerhaba. Özel sektorde çalışan güzel bakımlı bir bayanım. Erkek arkadaşım var. Yakışıklı olmayan hatta kimsenin yanima yakistirmadigj biri. Mesleği doktor. İnançlı karakterli iyi biri. Konuşkan bir erkek. Ben sessiz sakin az konuşan biriyim bana karşı çok iyi. Sürekli iltifat eder. Evlenmek istiyor. Beni seviyor. Ben sevgi duyuyorum bana iyi davrandığı için. Ama öyle yoğun hislerim yok. Herkes bu sana gitmiyor yakismiyorsunuz diyor. Buda beni üzüyor. Görüntüsü gözüme gelmiyor. Bana iyi davrandığı için. Bana değer veriyor. Ama yarın bir gün değişirse ben onu sevmezsen diye korkuyorum. Çünkü çok aşık değilim sadece sevgi duyuyorum. Biraz fikir verin evlilik istiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?