İliskim

Siz etrafinizi susturmayi bilmelisiniz. Sizin ilişkiniz hakkinda kimse karar veremez. Ya da sizi caydirmaya çalişamaz. Belli ki onlarin dusunceleri sizin fikrinizi olumsuz etkiliyor. Kulaklarinizi etrafa kapatip kendiniz karar verin. Sevgi nedene dayali birsey degil içten gelen birşey. Insanlar ona farkli donlar biçtiler. Evi maaşi arabasi olan daha sevilmeye layik goruldu, yakişikli olan daha deyerli oldu. Sevginin kriterleri bile degisti. Bu konularda artik en son baş vurulan yer kalbimiz oldu. O yuzden boş verin etrafi, içinizden ne geliyorsa onu yapin

Şunları duymayan güzel kadın yoktur bu ülkede sanırım. Şekilciyiz. Bana söylenenlerin haddi hesabı yok. Genelde “sen yanına yakışanı bulursun” ya da “ay senin bulduğun çok matah sanki” diye cevap veriyorum ben. Ben sevmişim seçmişim sana ne at kafası...

Çirkin diye bir şey yok zaten. Sen beğeniyosan çirkin değildir. Konu sahibi kendi beğenmiyor adamı milleti bahane ediyor. Benim eşimle ilgili de kimse olumsuz yorum yapamaz benim yanımda. Konu sahibi oturup arkadaşlarıyla adamın çirkinliğini konuşmuş şaka gibi

Ben karakterine önem veriyorum. Mantığıma uygun. Sadece çok büyük hislerim yok. Kaslı tarzı bir arayisim yok.

Bu karakterde bir adam doktor olmasa bakar mıydın canım ablacım?Adamın senin açından tek pozitif yeri doktor olması sanırsam kalan hiçbir şeyini beğenmiyorsun çünküSon cümle zaten abes evlilik istiyoruz yazmışsın da adamı net sevmiyorsun beğenmiyorsun ne evliliği

Konu sahibi sevenin gözüne gerçekten sevdiği kişi güzel çirkin yani fark etmez . Ortada fiziksel bir çekim olmazsa evlilik de yürümez . İnsanlar aslında sizin yazma şeklinize kızmış aslında yakışıklı birini isteyebilirsiniz ama birlikte olmayı tercih ettiğiniz kişiyle ilgili etrafinizin bu yorumlarına izin verirseniz siz kendinize saygisizlik etmiş olursunuz

..
Çalıştığım okulda bir idareci bir gun koştur koştur yanima geldi,aciyan gözlerle bebek gibi kızsın ziyan olmuşsun dedi onca insanin içinde. Eşimi kastediyor maloş. Herkesi cebinden çıkarır, karizması yeter yigidimin dedim :) böyle de varoş bir cevap vermek zorunda kaldim yani. Hadi insanlar hadsiz, sen yanindaki adami savunamayacaksan taşıyamacaksan ne giriyorsun o toplara (sozum konu sahibine)

Adam çok yakışıklı olsa bu sefer kadını yetersiz görüyorlar. Ablama bir arkadaşı "kocan çok kaba" demiş. Ablam da "e sana kaba olsun zaten bana gayet kibar" demiş

Sevgilinize aşık olsaydınız çevreye yaydığınız enerjide farklı olacağı için insanlar ilişkinize saygı duyar ve yakışmıyorsunuz deme hadsizliğini göstermezdi. Adama aşık olmadığınızı herkesin gözüne sokmuşsunuz onlarda eleştirme hakkı bulmuşlar kendilerinde.
Doktor olmasa belli ki sizde dönüp bakmayacaktınız. Kimse kimseyi fiziki olarak beğenmek zorunda değil ama bu hisleri taşıdığınız birinin daha fazla vaktini çalmayın.

Hee adamın unvanı ile evleneceksin yani?O halde mutluluklar.

Hem doktor hem yakışıklı üstüne boyle iyi huylu olsa tadından yenmezdi degil mi?

Annem olsa derdi ki:

Bütün iyileri sana mi verecekler?

Konuya yorumum: Başkalarının fikrini umursuyorsaniz eger sevmiyorsunuz demektir. Evlenmeyin ayrilin.

Bende özel sektörde çalışan bakımlı, havalı, güzel mi güzel bir kadındım, 45 yaştan bildiriyorum öyle kalmayacaksın adamı sevmiyorsun, ben güzelim o çirkin diye egonu besliyorsun sadece, evlilik öyle bir şey değil

İnsan sevgilisini, sevdiği insanı yakışıklı görür ya. "Yakışıklı olmayan" demeye dili varmaz. Sevmediğiniz çok belli.

"Güzel bakımlı bir bayanım" diye başlamanız da komik olmuş. Madem bu kadar güzelsiniz ve dış görünüşe de önem veriyorsunuz, yakışıklı bulduğunuz biriyle birlikte olun o zaman.

Özel sektörde çalışan güzel ve bakımlı bağyan, size sesleniyorum.

Leyla o kadar çirkin bir kadınmış ki herkes mecnuna bu kadın için mi divane oldun, çöllere düştün demişler. Mecnun da soranlara demiş ki, siz bir de onu benim gözümden görün.

İçten içe ben güzelim, daha iyilerini hak ediyorum ama mesleği iyi belki de statü anlamda daha iyisini bulamam mantığındasın. Adama dair hoşuna giden tek şey belki de mesleği. Yazık etme adama.

Ayy özel sektörde çalışan güzel ve bakımlı bir bayan değilim artık işten ayrılmış bulantı yüzünden yüzünde lekeler olan evde hasofmanla rahat eden bir kadın oldum off neyse en iyisi gidip saçımı başımı yapayım zaten dibim geldi boyayamiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…