- 22 Mayıs 2020
- 793
- 5.262
- 88
- Konu Sahibi Nilnehir111
-
Sana göre belirlemez ama belki onun çevresine göre belirler...halam ilkokul mezunu ,kocası pilot..valla nasıl pilot adamı bulmuş diyorum...bir arkadaş vardı annesi ilkokul mezunu ,babası doktordu..Biz iyi a
Benim işim gücüm yerinde memur olmasam da hem her bayan çalışacak diye bir durum yok. İstersen çalışırım istemezsen çalışmam bu benim değerimi belirlemez
Hala yapıyorum henüz doğru insan mı bilmiyorum benim hayatımda 2 yıl önce girdi mesafeden ayrıldım sonra tekrar döndü.Ne kadar zamandır berabersiniz? Çünkü daha bir kaç hafta önce hayallerinizdeki erkeği hayatınıza çekmek için olumlamalar yapıyormuşsunuzeğer erkek arkadaşınızla beraberken bunun hayalini kuruyorsanız zaten ayrılın. Kimse sizin daha iyisini bulana kadar oyalandığınız oyuncağınız değil. Daha iyisi de tip olarak yani, şaka gibi
Üniversite mezunuyum. Mesleğim var herkes üst düzey mi olmalı. Bende mühendisim. Üstelik erkek arkadaşım hiç egolu değil.Sana göre belirlemez ama belki onun çevresine göre belirler...halam ilkokul mezunu ,kocası pilot..valla nasıl pilot adamı bulmuş diyorum...bir arkadaş vardı annesi ilkokul mezunu ,babası doktordu..eşimin arkadaşı avukat ,karisi ilkokul mezunu..sizinde bu adam doktor sen ozel sektörde ortalama bir pozisyonda çalışan kişi.. valla eminim onun çevresi de olumsuz konusiyordur
Sorun çevrenin ne düşündüğü..cevreyide düşünen sizsiniz..küsur bulmak isteyen her türlü buluyor.sizin çevreniz onda kusur buldu ise onun çevresi sizde de kusur bulur..sevmiyorsanız ayrilinÜniversite mezunuyum. Mesleğim var herkes üst düzey mi olmalı. Bende mühendisim. Üstelik erkek arkadaşım hiç egolu değil.
Güzelll bayan madem bu kadar güzelsiniz neden yakışıklı erkekler için saçma ritüeller uyguluyorsunuz demek ki standartsınız bence doktor size fazlaHala yapıyorum henüz doğru insan mı bilmiyorum benim hayatımda 2 yıl önce girdi mesafeden ayrıldım sonra tekrar döndü.
birisine cekim hissetmek yakisikli olmasiyla alakali degil bence, tamamen aranizdaki sevgiye ve uyuma bagli. yani problem adamin yakisikli olmasi degil, bence sizin cekim duymamaniz. cekim duymadiginiz kisiyle nasil seviseceksiniz? ayrica insanlarin dediklerine de bakmayin, ben esimle tanistigimda bazi kisiler yakismiyorsunuz demisti, bazi kisiler de illa yakisikli diye evlenmene gerek yok, diger seylerine de bakman gerekiyor demisti :))Merhaba. Özel sektorde çalışan güzel bakımlı bir bayanım. Erkek arkadaşım var. Yakışıklı olmayan hatta kimsenin yanima yakistirmadigj biri. Mesleği doktor. İnançlı karakterli iyi biri. Konuşkan bir erkek. Ben sessiz sakin az konuşan biriyim bana karşı çok iyi. Sürekli iltifat eder. Evlenmek istiyor. Beni seviyor. Ben sevgi duyuyorum bana iyi davrandığı için. Ama öyle yoğun hislerim yok. Herkes bu sana gitmiyor yakismiyorsunuz diyor. Buda beni üzüyor. Görüntüsü gözüme gelmiyor. Bana iyi davrandığı için. Bana değer veriyor. Ama yarın bir gün değişirse ben onu sevmezsen diye korkuyorum. Çünkü çok aşık değilim sadece sevgi duyuyorum. Biraz fikir verin evlilik istiyoruz
Merhaba. Özel sektorde çalışan güzel bakımlı bir bayanım. Erkek arkadaşım var. Yakışıklı olmayan hatta kimsenin yanima yakistirmadigj biri. Mesleği doktor. İnançlı karakterli iyi biri. Konuşkan bir erkek. Ben sessiz sakin az konuşan biriyim bana karşı çok iyi. Sürekli iltifat eder. Evlenmek istiyor. Beni seviyor. Ben sevgi duyuyorum bana iyi davrandığı için. Ama öyle yoğun hislerim yok. Herkes bu sana gitmiyor yakismiyorsunuz diyor. Buda beni üzüyor. Görüntüsü gözüme gelmiyor. Bana iyi davrandığı için. Bana değer veriyor. Ama yarın bir gün değişirse ben onu sevmezsen diye korkuyorum. Çünkü çok aşık değilim sadece sevgi duyuyorum. Biraz fikir verin evlilik istiyoruz
Özel sektorde çalışan güzel bakımlı bir bayanım
bana karşı çok iyi. Sürekli iltifat eder. Evlenmek istiyor. Beni seviyor. Ben sevgi duyuyorum bana iyi davrandığı için. Ama öyle yoğun hislerim yok.
Herkes bu sana gitmiyor yakismiyorsunuz diyor.
Biz iyi a
Benim işim gücüm yerinde memur olmasam da hem her bayan çalışacak diye bir durum yok. İstersen çalışırım istemezsen çalışmam bu benim değerimi belirlemez
Ama sizde ki ego bütün Türkiye'ye bedelÜniversite mezunuyum. Mesleğim var herkes üst düzey mi olmalı. Bende mühendisim. Üstelik erkek arkadaşım hiç egolu değil.
Aman cherry , sence bunun bulduğu adam farklı mıdır? Bu karakterde ve zekada bir kadın genç bakımlı olmasa karakterine bakar miydi Dr.Beyimiz? Kadının adam açısından tek pozitif yeri genç ve diri olması muhtemelen. Adamın da kadına yanıp tutuştuğunu sanmıyorum , yaşım geldi eve bı kadın koyayım kafası. Bulmuşlar bence birbirleriniBu karakterde bir adam doktor olmasa bakar mıydın canım ablacım?Adamın senin açından tek pozitif yeri doktor olması sanırsam kalan hiçbir şeyini beğenmiyorsun çünkü Son cümle zaten abes evlilik istiyoruz yazmışsın da adamı net sevmiyorsun beğenmiyorsun ne evliliği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?