İliskim

Ne kadar zamandır berabersiniz? Çünkü daha bir kaç hafta önce hayallerinizdeki erkeği hayatınıza çekmek için olumlamalar yapıyormuşsunuz eğer erkek arkadaşınızla beraberken bunun hayalini kuruyorsanız zaten ayrılın. Kimse sizin daha iyisini bulana kadar oyalandığınız oyuncağınız değil. Daha iyisi de tip olarak yani, şaka gibi

Bence başkasının fikri etkiliyorsa evlenme demişler ama insan bir duyunca acaba haklılar mı diye aklı ona kayabiliyor. aşık olmadığını sadece sevdiğini düşünüyorsun ama ayrılınca da kafaya dank edebiliyor, şimdi yanında ya kayıtsız şartsız seni sevdiğini, sana bağlı olduğunu sanıyorsun, belki de kıymete binecek sonradan .

Kendin düşünüp karar vermelisin, bu düşüncelerin geçmeyecekse, kendini üstün görmeye devam edeceksen adama yazık olur.

Biz iyi a

Benim işim gücüm yerinde memur olmasam da hem her bayan çalışacak diye bir durum yok. İstersen çalışırım istemezsen çalışmam bu benim değerimi belirlemez
Sana göre belirlemez ama belki onun çevresine göre belirler...halam ilkokul mezunu ,kocası pilot..valla nasıl pilot adamı bulmuş diyorum...bir arkadaş vardı annesi ilkokul mezunu ,babası doktordu.. eşimin arkadaşı avukat ,karisi ilkokul mezunu..sizinde bu adam doktor sen ozel sektörde ortalama bir pozisyonda çalışan kişi.. valla eminim onun çevresi de olumsuz konusiyordur

Hala yapıyorum henüz doğru insan mı bilmiyorum benim hayatımda 2 yıl önce girdi mesafeden ayrıldım sonra tekrar döndü.

Üniversite mezunuyum. Mesleğim var herkes üst düzey mi olmalı. Bende mühendisim. Üstelik erkek arkadaşım hiç egolu değil.

Üniversite mezunuyum. Mesleğim var herkes üst düzey mi olmalı. Bende mühendisim. Üstelik erkek arkadaşım hiç egolu değil.
Sorun çevrenin ne düşündüğü..cevreyide düşünen sizsiniz..küsur bulmak isteyen her türlü buluyor.sizin çevreniz onda kusur buldu ise onun çevresi sizde de kusur bulur..sevmiyorsanız ayrilin

Hala yapıyorum henüz doğru insan mı bilmiyorum benim hayatımda 2 yıl önce girdi mesafeden ayrıldım sonra tekrar döndü.
Güzelll bayan madem bu kadar güzelsiniz neden yakışıklı erkekler için saçma ritüeller uyguluyorsunuz demek ki standartsınız bence doktor size fazla Bu arada bayan değil kadın olucak şunuda öğrenin

birisine cekim hissetmek yakisikli olmasiyla alakali degil bence, tamamen aranizdaki sevgiye ve uyuma bagli. yani problem adamin yakisikli olmasi degil, bence sizin cekim duymamaniz. cekim duymadiginiz kisiyle nasil seviseceksiniz? ayrica insanlarin dediklerine de bakmayin, ben esimle tanistigimda bazi kisiler yakismiyorsunuz demisti, bazi kisiler de illa yakisikli diye evlenmene gerek yok, diger seylerine de bakman gerekiyor demisti :))

Özel sektorde çalışan güzel bakımlı bir bayanım

Kendinizi tanımlama şekliniz çok ilginç.

bana karşı çok iyi. Sürekli iltifat eder. Evlenmek istiyor. Beni seviyor. Ben sevgi duyuyorum bana iyi davrandığı için. Ama öyle yoğun hislerim yok.

Karşınızdaki insana , kendisine karşı ne hissettiğinizi açıkça söylediniz mi ?

Yoksa kendisiyle başbaşayken "Mış gibi" mi yapıyorsunuz ? Seviyormuş gibi , aşıkmış gibi mi davranıyorsunuz ?

Herkes bu sana gitmiyor yakismiyorsunuz diyor.

Erkek arkadaşınız gözünüzde bir kıyafet veya aksesuarla eşdeğer yani. Adamı sevmediğiniz gibi saygı da duymuyorsunuz. Arkadaşlarınızın bu şekilde konuşmasına nasıl göz yumuyor , izin veriyorsunuz ?

30 yaşında sözde yetişkin! bir insansınız. Erkek arkadaşınızın duygularıyla daha fazla oynamayın ve zamanını çalmayın.

Umarım erkek arkadaşınız gözünü açar ve kendisini gerçekten seven ; sevip sevilebileceği bir insanla tanışır.

1. Kimseye sevgiliniz (belki ileride eşiniz olacak) bir adam için ‘bu sana yakışmıyor’ şeklinde bir yorum yapacak yüzü vermeyin. Siz sormadan kimsenin ‘aaa bu da hiç Sana yakışmıyor’ şeklinde yorum yapmalarını doğru bulmuyorum. Herkesin güzellik anlayışı aynı olsaydı hepimiz aynı kişiye aşık olurduk
2. Bazı kadınlarda malesef kıskançlık gibi durumlar olabiliyor. ‘Doktor biriyle evlenecek olmak’ sığ bakış açısında kıskanç bir kadın için huzursuzluk yaratmış olabilir
3. Siz adama aşık değilseniz. Öyle olsaydı milletin ne dediğini hiç önemsemezdiniz size çok yakışıklı gelirdi.
4.kendinize arkadaş değil eş yarıyorsunuz bu sebeple ne kadar iyi bir insan olduğu, sevgi, saygı elzem olsa da aşık olmadığınız biriyle bir ömür aynı yatağı paylaşmak size işkence gelir bu sebeple ayrılın.

Biz iyi a

Benim işim gücüm yerinde memur olmasam da hem her bayan çalışacak diye bir durum yok. İstersen çalışırım istemezsen çalışmam bu benim değerimi belirlemez

Adamın evlenince onun gelirine güvenerek işi bırakmayı düşündüğünüzden haberi var mı ?

E adamın değerini doktor olması belirlemiş , sizin çalışma durumunuz neden değer belirlemede kullanılmasın ?

Dış görünüş olarak yanılıyor olabilirsiniz, çünkü çok yakışıklı, çook kariyerli, çokkk zengin adamları olumlama yapmadan kendinize çekiyor olurdunuz eğer söylediğiniz gibi çookkk güzel olsaydınız. Benim statüm değerimi mi belirliyor deyip, adamın statüsünün değerini belirliyor olması da ilginç. Yani sanırım şöyle diyorsunuz, ben güzelim değerimi bu belirliyor, adam statülü değerini o belirliyor, eee o zaman işiniz zor. Adamı statüsü yıllar geçtikçe muhtemelen artacak olmasına rağmen, sizin değerinizi belirleyen olgu gün geçtikçe azalma durumunda. Sonrasında adam sizin algınızla daha değerli bir metayla değiştirebilir sizi. Sonuçta onun ederi artacak.

Adam sırf doktor diye berabermişsiniz gibi anlaşılıyor yazdıklarınızdan. Güzel ve bakımlı bir bayanım diye belirtiyorsunuz ama hem yakışıklı hem de doktor birini bulamamışsınız işte. Üstelik mühendis olmanıza rağmen. Statünüz o kadar düşük değil yani. Güzel bir mühendis kadın olarak hem tipini beğendiğiniz hem de statüsü yüksek bir erkeği kolaylıkla bulabilmeniz lazımdı.

Güzellik biraz göreceli, belki başkasına göre güzel değilsinizdir ya da erkek arkadaşınızı ben görsem yakışıklı diyeceğim. Ben güzelim o çirkin gibi keskin ayrımlar yapmanız çok itici.

Aman cherry , sence bunun bulduğu adam farklı mıdır? Bu karakterde ve zekada bir kadın genç bakımlı olmasa karakterine bakar miydi Dr.Beyimiz? Kadının adam açısından tek pozitif yeri genç ve diri olması muhtemelen. Adamın da kadına yanıp tutuştuğunu sanmıyorum , yaşım geldi eve bı kadın koyayım kafası. Bulmuşlar bence birbirlerini

Ayy şimdiki aklım olsa aşka mı bakardım, aşkla kör olan gözlere evlenecekseniz az biraz hissiniz varsa mantıkla hareket edin her şeyi konuşun ölçün biçin. Denk olmak uyumlu olmak önemli. Kafa yapınız hayat felsefesiniz uyuyor mu anlaşabilir misiniz gelecek hedefleri hayalleriniz bence esas bunlara bakın. Evlenince ne fizik ne aşk kalıyor çünkü başka sorunlar unutturuyor bunları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…