ilişkimi bitirmeli miyim?

baktım ama ben gerçekten merak duygusu ile baktığımı bildiğim için. onda görünce acaba mı diyorum ister istemez..
Acaba mı diye hiç düşünme canım oda merakından bakmıştır altında başka bir iş olsa ilişkiniz bu raddeye zaten gelmezdi çıkar aklından geçmişe takılı kalırsan önüne bakamazsın

baktıgını gördükten sonra hep onla kıyaslayıp kendime güvenim kırıldı. haklısınız kendime güvenmeliyim öncelikle.
dediğiniz gibi çokça da kıskanıyorum..

Ben ayrılmak veya karalar bağlamak için bir sebep göremedim. Eşimin eskiden gerçekten sayıca çok fazla sevgilisi olmuş ama hiçbirinin adını bile hatırlamaz. Biz bu konuda çok makara yaparız. Ben derim mesela aratalım merak ediyorum diye. Aman tiplerini bile unutmuşum der yani ne bileyim. Bizde makara konusudur bu. Belki de gizlisi saklısı olmadığı için bu kadar rahatım. Tamamen güvenle alakalı bence sorun...

anlamsız bir şekilde eski sevgilime bende baktım, ama bu eşimi sevmediğim ya da çoook öncelerde kalmış birini özlediğim anlamına gelmiyor.Bir güdü, bir merak.Kötü olması da sevindirmez aslında beni, iyi olması da.Hala bilmem neden baktım.Ama benim için sıradan birine bakmak kadar normaldi..Bunu takıntı haline getirmeyin bence, saplantılı bir şekilde düşünmenin anlamı yok.Sizinle evlenmeyi düşünüyor sonuçta.

Eski sevgilime bende baktım, ne yapmış ne etmiş evlenmiş mi felan diye.. Ama sevdiğim için değil, merek ettiğim için. Eşim de bakmıştır muhtemelen bunda sorun edilecek bir şey yok.
Valla ben gıcık oldugum bırı var eskı sevgılım sureklı bakıyorum.can sıkıntısından:)en ufak hıssım yok

baktıgını gördükten sonra hep onla kıyaslayıp kendime güvenim kırıldı. haklısınız kendime güvenmeliyim öncelikle.
dediğiniz gibi çokça da kıskanıyorum..

seven insan kıskanır:))
bende olsam kıskanırdım ama ayrılmayı düşünme zaten cogu kişiden sana ayrılma diye yazms :)

Bakmayan kişi yoktur diye düşünüyorum, bende bakarken hissiz bi şekilde baktım hatta hahaytt bende sonra düzen bile kuramamış kendine dedim :)
ben annemın eskı sevgılısıne bıle bakıyorum:)) yaa sonuçta hep pc ıle çalışıyoruz elımızın altında o pek kımse ıle gorusemıyoruz.tamamen can sıkıtıntsı.Cok hoslandıgım bırı vardı eskıden ona hıc bakmıyorum mesela unutmak ıcın

yorumlarınız için tek tek teşekkür ediyorum.
haklısınız ben de bakıyorum ama onun ilk kız arkadaşı oldugundan ve arkadaşken bana bahsettiğinden dolayı hassas davranıp kafama takıyorum.
kimseye bahsedemediğim içn sadece buraya yazıyorum.. rahatlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…