- 26 Mayıs 2016
- 1.733
- 2.967
- 48
- Konu Sahibi Cahil Filozof
-
Acaba mı diye hiç düşünme canım oda merakından bakmıştır altında başka bir iş olsa ilişkiniz bu raddeye zaten gelmezdi çıkar aklından geçmişe takılı kalırsan önüne bakamazsınbaktım ama ben gerçekten merak duygusu ile baktığımı bildiğim için. onda görünce acaba mı diyorum ister istemez..
baktıgını gördükten sonra hep onla kıyaslayıp kendime güvenim kırıldı. haklısınız kendime güvenmeliyim öncelikle.Ayrılma tabiki.
Bende eski sevgilim profine bakıyorum.
Ama zerre sevdiğimden mi, tabiki hayır sadece merak!
Hemen aklına onu unutamadı ondan bakıyor falan gibi şeyler getirmemelisin,
Sen bence sevgilini kıskanıyorsun ve bu yüzden acaba onu unutmadımı diye kompleks yapmışsn bence biraz rahat ol ve sevgiline güvenn ama öncelikle kendine güven.
Bir insanın kendine güveni olması en az karşıdakine güvenmesi kadar önemli.
Kesinlkle ayrılma için ferah olsun.
çok teşekkür ederimAcaba mı diye hiç düşünme canım oda merakından bakmıştır altında başka bir iş olsa ilişkiniz bu raddeye zaten gelmezdi çıkar aklından geçmişe takılı kalırsan önüne bakamazsın
bitirmek istemiyorum ama eften püften meseleye çok takılıyorum..
sevgilime bu konudan bahsetsem çok mu saçma olur sizce?Yapma yazık etme. Cok takıldıysan bu konuya bence bir yardım alabilrisin. Mis gibi iliskiye bitirecek kadar zorluyorsa seni bu durum bence yardim almalısn.
sevgilime bu konudan bahsetsem çok mu saçma olur sizce?
sevgilime bu konudan bahsetsem çok mu saçma olur sizce?
evet, hatta sürpriz hazırlamıştı benim için. ama takılıyorum yine de..Bilmiyorum konusmustunuz sanırım bu konuyu?
çok teşekkür ederim yorumunuz için, bunları duymak iyi hissettirdi
Valla ben gıcık oldugum bırı var eskı sevgılım sureklı bakıyorum.can sıkıntısından:)en ufak hıssım yokEski sevgilime bende baktım, ne yapmış ne etmiş evlenmiş mi felan diye.. Ama sevdiğim için değil, merek ettiğim için. Eşim de bakmıştır muhtemelen bunda sorun edilecek bir şey yok.
evet, hatta sürpriz hazırlamıştı benim için. ama takılıyorum yine de..
Valla ben gıcık oldugum bırı var eskı sevgılım sureklı bakıyorum.can sıkıntısından:)en ufak hıssım yok
baktıgını gördükten sonra hep onla kıyaslayıp kendime güvenim kırıldı. haklısınız kendime güvenmeliyim öncelikle.
dediğiniz gibi çokça da kıskanıyorum..
ben annemın eskı sevgılısıne bıle bakıyorum:)) yaa sonuçta hep pc ıle çalışıyoruz elımızın altında o pek kımse ıle gorusemıyoruz.tamamen can sıkıtıntsı.Cok hoslandıgım bırı vardı eskıden ona hıc bakmıyorum mesela unutmak ıcınBakmayan kişi yoktur diye düşünüyorum, bende bakarken hissiz bi şekilde baktım hatta hahaytt bende sonra düzen bile kuramamış kendine dedim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?