- Konu Sahibi sHimaRiq_pErY
-
sende bana benziyosun bende küçücük olayda bile bitti artık görüşmek istemiyorum ayrılallım diyodum.en sonunda bi patladı çocuk oyunumu bu hergün ayrılalım diyosun dedi o gün bugündür aramızda ayrılık,bitti kelimeleri geçmiyor.onun yerine koy kendini en ufak bişeyde ayrılalım dese hoşuna gidermiydi?
ama bu salak demesini,hakaret etmesini gerektirmez tabiki
sakin kafayla kıonuşup eski alışkanlıklarınızdan vazgeçin derim ben,ilişkinizin kaliteside artar emin olun
Neden bu lafı kendine yedirdinki ? ben olsam gitmek yerine bağırır çağırır kırar dökerdim haklıyken haksız duruma düşmüssün arkadasım , düzelmeniz umuduyla:80:
Evet hatta her seferinde kendime diyorum gitme bidaha diee ama elimde deill çok agresifleşiorum
Vee aradım aradım aradım nihayet ulaştımmmyani sonunda açtı neden cevap yazmıyorsun dedim seni seviyorum sana bunları sorucam dedi akşam bize yemeğe geliooooo
Ay sevinçten ağladım yaaaİnş. bidaha olmaz
Hepinize teşekkür ederim derdime ortak oldunuz
cok sevindim canım
sende ona salak demesinin yanlıs oldugunu soyle seni bırakmam hataydı de...aslında bende boyle etrafına bakınca kızıyorum gecen bende yaptım aynısını:26: gerci benimki herkese bakar kadın erkek ayırmaz alıskanlık heralde...baktım gozleri biyerlerde bi baktım iki kız geciyo onlara bakıyo dedim bak bak devam et istersen cekiliyim rahat gorkızarım boyle seylere valla sonra yok ben herkese bakıyorum ozellikle kızlara degil falan dedi ben sevmem boyle seyleri dedim hakkattende nefret ediyom ya
bna kalırsa o sçlu ne arıo etrafa bkarak??? yanında kız varken hemde brz sabrett cnm kndı halıne bırak
bende cıldırırdımen iyisi hic kıskanclık yapmamak aslında kendimizi strese sokuyoruz ya...
Ya kızlarr :95: mesaj attım yemek yicekmiş afiyet olsun aşkımmmm die
o:tşk ederimm :) yazmış pehhhhhhhhhhhh üstüne düşmiceksin bunların odunnnnnnnnnnnnn
Kızlar merhaba destansı ilişkimiz galiba bitmek üzereama benim elimden bişey gelmiyor :S yada benim aklıma gelmiyor Dün geceden beri gözyaşlarım durmak bilmedi :84:
Şimdi olay şöyle oldu; Dün akşam tramvay ile giderken bu sürekli etrafına bakıyor 1 deil 2 deil 3bende biraz yüksek sesle ne yapıyosun sen dedim herkes bize bakmış farkında deilim neyse indik yolda gidioruz bu bana sen salak mısın dedi :S salaksın falan filan dedi yolda :S bende bastım bindim minibuse eve gittim aslında çok saçma bi sebep bu ama ben daha önceleride bırakıp gidiyordum en son bu son demişti bidaha gidersen biter oturup çözelim gitmenin hiç bi faydası yok diyordu aslında haklıda :2: e ben özür falanda dilemedim akşam işte bana yaşattıkların için teşekkür ederim falan dedi aradı açmadım çok mutsuzumm ne yapmam lazımmmm özür dilesem dilerimde geç mi oldu acaba :S offfff offfffffff (((((
dip not: sözlenme arefesindeydik 2 hafta içinde sözlenecektik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?