Açıktan okuyorum iş bakıyorum bşraz sıkıntılı durum ama ben yıllardır bu siteyi kullanıyorum ilk defa açtım bu konuyu teşekkürler yienedebu yasta olmaman gereken yerlerdesın. 19 yasındasın ya dershanede ya unıde olmalısın. Karsına cok ıyılerı cıkacak. Ilerıde adını dahı hatırlamayacagın ınsanlardan hasar alma.
Gıt derslerıne calıs
erkekler tum sulaleyle tanistirip hatta parmagina yuzuk takip aldatadabiliyorlar. cok kucuksun ya. kekini sen ye o bok yesin eline saglikAnnesine falan da bahsetti kek yapmıştım annesine attı bak bana yapmış diye amacaının asadece cincellik olduğunu düşünmüyorum ama isteği de var gibi devame tyirecek mi onu merak ediyorum
Fazla merak iyi değildir. Ne anneler gördüm benimki erkek , kızın adı çıkar o düşünsün bana ne diyen. Çok anlam yuklemeyin herşeye.Annesine falan da bahsetti kek yapmıştım annesine attı bak bana yapmış diye amacaının asadece cincellik olduğunu düşünmüyorum ama isteği de var gibi devame tyirecek mi onu merak ediyorum
Ayerkekler tum sulaleyle tanistirip hatta parmagina yuzuk takip aldatadabiliyorlar. cok kucuksun ya. kekini sen ye o bok yesin eline saglik
gerçekten kötü bis his almadım o kişiden güven veren bi insan ama hani önceliği cinsellik mi onu anlamaya çalışıyorum her erkeğin amacı cinselliktir ama önceliği olmayabilirsenin bu ilişkiden ne beklediğin ve ne yaşamak istediğin önemli
Tabii ki o amaç için gittiniz ve tabii ki kamera var siz bulamadınız sadece kamerasız bir şekilde kimseye biletli açık şekilde böyle oda temin edemezler onun adı başka bir şey oluyor iğrenç ötesi bi adam seni arzulayabilir sende onu bir şeyler de yaşayabilirsiniz de bunun bi tık ucuzu arabada sıkıştırmak kusura bakma da esc ye bile otel vs tutuyor bu erkekler ya bu kadar düşmeyinMerhabalar öncelikle 19 yaşındayım ve bu zamana kadar hiç sevgilim olmadı hep sanal üzerinden oldu son 1.5 aydır erkek arkadaşım var sanal değil erkek arkadaşımın kötü bir insan olduğunu düşünmüyorum ama bazı şeyler hakkında endişelerim var biz 6. Buluşmamızda sinemaya gidelim dedi ben ilk istemedim sonradan istedim neyse sinemaya gittik ama sinema odalı sinemalardan yani anlayacağınız yalnız kalabileceğimiz bir oda, odaya girdiğimizde önce kamera var mı diye baktı normal bakabilir neyse daha sonra film izlerken yakınlaştık biraz fazla ileri gittik ilişkiye girmedik tabiki de ama fazla yakınlaştık anladınız siz bende saat ilerlediği için dur aşkım tamam dedim sonra oradan çıktığımızda bana sürekli duruyum demi ben falan dedi saçama sapan bir trip attı neyse ben kendimi kötü hissettim garip geldi çünkü ilişkiye girmesek de öhle bir ortamda yakınlaşmak kötü hissettirdi ona da söyledim o da ben duracağım yeri bilirim kb vb şeyler dedi neyse birkaç gün geçti kötü hissetmem geçti ya tabiki arzu istek olabilir ama anlıyorsunuz değil mi kötü hissettim ilk defa bu kadar yakınlaştım bir insanla
bir amacı mı var ya konuşmaları çok olfun düşünceli ve sevgisini hissettiren bir insan ama kameraya falan bakması bir amaç için mi geldik acaba diye hissettirdi düşüncelerimizi paylaşır mısınız…
Yani büyük konuşmayım ama ilişkiye girmek çok büyük bir şey benim içim hele böyle olayda bile bu kadar düşünmek kötğ hissetmek o olay beni aşar gibiDaha yaşın çok genç ve böyle yerler bu isler için çok tehlikeli.
Video kaydı alirlar, resim çekerler haberin bile olmaz o yüzden sevişeceksen de güvenli alanlar lütfen.
Ayrıca korunmayıda unutma, hpv aşını yaptır bu sevgilinden de bir cacik olmaz.
İnsan sevdiği sakındigi insani kamera varmi diye kontrol edebilecegi kadar guvensiz ortamlara götürmez çünkü.
HaklısınızTabii ki o amaç için gittiniz ve tabii ki kamera var siz bulamadınız sadece kamerasız bir şekilde kimseye biletli açık şekilde böyle oda temin edemezler onun adı başka bir şey oluyor iğrenç ötesi bi adam seni arzulayabilir sende onu bir şeyler de yaşayabilirsiniz de bunun bi tık ucuzu arabada sıkıştırmak kusura bakma da esc ye bile otel vs tutuyor bu erkekler ya bu kadar düşmeyin
o iş öyle değil işte, cinsellik erkekler icin her zaman en ön plandır :) Neyine güvendin bunun?gerçekten kötü bis his almadım o kişiden güven veren bi insan ama hani önceliği cinsellik mi onu anlamaya çalışıyorum her erkeğin amacı cinselliktir ama önceliği olmayabilir
Doğru söylüyorsunuz bunu ona nasıl izah edebilirimo iş öyle değil işte, cinsellik erkekler icin her zaman en ön plandır :) Neyine güvendin bunun?
Seni halka açık tehlikeli bir ortama sirf sevişmek için götürmüş afedersin ama dötünde don yok kiz avlama çalışıyor.
sinemada sevismeye goturmek ne yahu tecavuzcu coşkun mujde ar filmlerinden kalma sahneler
Yazıp yazip sildim daha küçük incinmesin diye ama cidden kimle ne yaptigi belli olmayan her türlü ortamı yaşamış esc lere bile şunu yapamazlar.Tabii ki o amaç için gittiniz ve tabii ki kamera var siz bulamadınız sadece kamerasız bir şekilde kimseye biletli açık şekilde böyle oda temin edemezler onun adı başka bir şey oluyor iğrenç ötesi bi adam seni arzulayabilir sende onu bir şeyler de yaşayabilirsiniz de bunun bi tık ucuzu arabada sıkıştırmak kusura bakma da esc ye bile otel vs tutuyor bu erkekler ya bu kadar düşmeyin
Aslında kafede oturduk bunun canı sıkkındı ben hatta masadan kalkacaktım neyse sonra barıştık sinemaya gidelim mi dedi yok dedim zamanım yok dedim o da Nolacak falan dedi sonra gittik işteYazıp yazip sildim daha küçük incinmesin diye ama cidden kimle ne yaptigi belli olmayan her türlü ortamı yaşamış esc lere bile şunu yapamazlar.
kızcagizda yazik ilk erkek arkadaşı guvenmiş belliki idrak edemiyorda ne yaşadığını.
Allahtan iceri girip siz hayirdir dememisler
izah etme ayrıl, bu adama birde bir seyler aciklamaya calisma olurmu.Doğru söylüyorsunuz bunu ona nasıl izah edebilirim
Canı sıkkın degilmiş uçkurunu zapt edemiyormuş o.Aslında kafede oturduk bunun canı sıkkındı ben hatta masadan kalkacaktım neyse sonra barıştık sinemaya gidelim mi dedi yok dedim zamanım yok dedim o da Nolacak falan dedi sonra gittik işte
Doğru dediniz içim daha da kötğ olduizah etme ayrıl, bu adama birde bir seyler aciklamaya calisma olurmu.
Bak 40 yasimdayim erken evlensem seninle yasit cocugum olurdu abla nasihatimi dersin anne nasihatimi dersin bilmem.
Kendinizi o guzel duygularinizi boyle ne yaptigindan bir haber olan uçkurundan başka hic bir seyi dusunmeyen size sadece bir cinsel objeymişsiniz gibi davranan hirbolara harcatmayın.
Böyle seyler gercekten sevdigin guvendigin insanla yaşanır, senin kendini kötü hissetmen onun oyle kendini sana trip atabilecek mertebede girmesi bile bir şeylerin ters gittiginin belirtisi aslinda.
Yoksa insanin sevdigi insanla bir seyler yasiyor olmasi boylesi rahatsizlik vermez.
Off ağlayacağımCanı sıkkın degilmiş uçkurunu zapt edemiyormuş o.
Sen daha çook toysun erkeklerin istediklerini almak icin hangi yollara basvurabilecegini burda sana anlatsak hayattan sogursun
cinsellik de ilişkinin bir parçasıdır, ve kötü bir şey değildir. yaşayıp yaşamamak kişisel tercihinizdir.gerçekten kötü bis his almadım o kişiden güven veren bi insan ama hani önceliği cinsellik mi onu anlamaya çalışıyorum her erkeğin amacı cinselliktir ama önceliği olmayabilir
Benim arkadaşım 1 aylık sevgilisiyle yanlışlıkla ilişkiye girdi çevremden erkek arkadaşlarıyla çok yakınlaşan insanlar var ve hala da devam eden neden böyle oldu Bilmiyprum hatta başta anlattığım evlenecekCanı sıkkın degilmiş uçkurunu zapt edemiyormuş o.
Sen daha çook toysun erkeklerin istediklerini almak icin hangi yollara basvurabilecegini burda sana anlatsak hayattan sogursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?