- 17 Aralık 2015
- 27.315
- 50.310
- 598
Ağlayacak bir şey yok, ögreneceksin kime guvenmen gerektiğini tecrube edeceksin ama kendini korumayida bileceksin.Off ağlayacağım
Ya tabiki bahsediliyor illaki ama evlencez zaten diyerek ilişkiye girmek de isteyebilir ama ondan o hissiyatı almadım ama bu olay çok üzdü beni şu an gerçekten güven veren ve erkeklerin nasıl bi zihniyete sahip onu bşle anlattı banacinsellik de ilişkinin bir parçasıdır, ve kötü bir şey değildir. yaşayıp yaşamamak kişisel tercihinizdir.
eğer sizin hedefiniz uzun soluklu, evliliğe gidecek bir ilişki ise - gelecek planlarınızdan konuşuyor musunuz; sizi ve ailenizi merak ediyor mu, daha fazla bilgi öğrenmeye ve kendi hayatıyla eşleştirmeye çalışıyor mu vs gibi konulara dikkat edin.
size değer veren bir adam bunu süslü mesajlarla değil, hareketleriyle gösterir.
Yanlıslıkla ilişkiye girilmez ablacım o size yanlışlıkla demiştirBenim arkadaşım 1 aylık sevgilisiyle yanlışlıkla ilişkiye girdi çevremden erkek arkadaşlarıyla çok yakınlaşan insanlar var ve hala da devam eden neden böyle oldu Bilmiyprum hatta başta anlattığım evlenecek
Ya işte erkek bir anda şey etmiş ahatta arkadaşım baya kötü hissetmiş ama ilişkileri şu an gayet iyi maşallah bende anlamadımYanlıslıkla ilişkiye girilmez ablacım o size yanlışlıkla demiştir
Vajina öyle istek olmadan gerekli zemin hazirlanmadan şakkadanak birden yanlislikla girilebilecek bir yer değil.
Kızın suçu yok ki cidden yazık ya kızı bu duruma düşüren bu adam valla bilerek açık açık gerçeği yazdım gözü açılsın muhtemelen bu çocuğu gerçekten saf duygularla seviyor mal bi de kamera arayarak aklınca güven vermiş eşek orda gizli kamera olsa sen gözle mi bulursun hadi buldun ömründe kaç çeşit kamera gördün de tanican adam tam piç yani bilmeden götürmemiş benceYazıp yazip sildim daha küçük incinmesin diye ama cidden kimle ne yaptigi belli olmayan her türlü ortamı yaşamış esc lere bile şunu yapamazlar.
kızcagizda yazik ilk erkek arkadaşı guvenmiş belliki idrak edemiyorda ne yaşadığını.
Allahtan iceri girip siz hayirdir dememisler
Kamera araması zaten beni düşündürdü demek ki amacı zaten yakınlaşmakmış değil miKızın suçu yok ki cidden yazık ya kızı bu duruma düşüren bu adam valla bilerek açık açık gerçeği yazdım gözü açılsın muhtemelen bu çocuğu gerçekten saf duygularla seviyor mal bi de kamera arayarak aklınca güven vermiş eşek orda gizli kamera olsa sen gözle mi bulursun hadi buldun ömründe kaç çeşit kamera gördün de tanican adam tam piç yani bilmeden götürmemiş bence
Kız evet evet bilerek götürmüş seni iyi niyet yokKamera araması zaten beni düşündürdü demek ki amacı zaten yakınlaşmakmış değil mi
Umarım üzerim açık değildi soyunmadım ama illaki yakınlaştıkodalı sinema ne yahu
gitme evladım öyle yerlere günlük ev gibi o ne öyle günlük oda resmen.
o film o perdeye vahiy yoluyla mı aksediyor inşallah seyretmemiştir makinist sizi.
Yarın konuşmaya keseceğim ama bahane bunu sunmayacağım belki bunu kullanmak isteyebilir allahım neler düşünüyorumKız evet evet bilerek götürmüş seni iyi niyet yok
Bahaneye gerek yok engelle geç kocan mı neyin yaYarın konuşmaya keseceğim ama bahane bunu sunmayacağım belki bunu kullanmak isteyebilir allahım neler düşünüyorum
22 ve daha önce 18 yaşında ilişkisi olmuşErkek arkadasın kaç yaşında
Tabi canım daha önce oralara gitmeyen adam öyle direkt iceri girip kamera bakayim bilmem ne ayagi cekemez.Kızın suçu yok ki cidden yazık ya kızı bu duruma düşüren bu adam valla bilerek açık açık gerçeği yazdım gözü açılsın muhtemelen bu çocuğu gerçekten saf duygularla seviyor mal bi de kamera arayarak aklınca güven vermiş eşek orda gizli kamera olsa sen gözle mi bulursun hadi buldun ömründe kaç çeşit kamera gördün de tanican adam tam piç yani bilmeden götürmemiş bence
Bahaneye gerek yok davranışlarindan hoşlanmadim bana kendimi kötü hissettirdin diyeceksin.Yarın konuşmaya keseceğim ama bahane bunu sunmayacağım belki bunu kullanmak isteyebilir allahım neler düşünüyorum
İyi insan falan değil gerçekten seni düşünse böyle uluorta insanların dan diye gireceği bir yerde size bu tarz yaklaşımda bulunmazdı.Merhabalar öncelikle 19 yaşındayım ve bu zamana kadar hiç sevgilim olmadı hep sanal üzerinden oldu son 1.5 aydır erkek arkadaşım var sanal değil erkek arkadaşımın kötü bir insan olduğunu düşünmüyorum ama bazı şeyler hakkında endişelerim var biz 6. Buluşmamızda sinemaya gidelim dedi ben ilk istemedim sonradan istedim neyse sinemaya gittik ama sinema odalı sinemalardan yani anlayacağınız yalnız kalabileceğimiz bir oda, odaya girdiğimizde önce kamera var mı diye baktı normal bakabilir neyse daha sonra film izlerken yakınlaştık biraz fazla ileri gittik ilişkiye girmedik tabiki de ama fazla yakınlaştık anladınız siz bende saat ilerlediği için dur aşkım tamam dedim sonra oradan çıktığımızda bana sürekli duruyum demi ben falan dedi saçama sapan bir trip attı neyse ben kendimi kötü hissettim garip geldi çünkü ilişkiye girmesek de öhle bir ortamda yakınlaşmak kötü hissettirdi ona da söyledim o da ben duracağım yeri bilirim kb vb şeyler dedi neyse birkaç gün geçti kötü hissetmem geçti ya tabiki arzu istek olabilir ama anlıyorsunuz değil mi kötü hissettim ilk defa bu kadar yakınlaştım bir insanla
bir amacı mı var ya konuşmaları çok olfun düşünceli ve sevgisini hissettiren bir insan ama kameraya falan bakması bir amaç için mi geldik acaba diye hissettirdi düşüncelerimizi paylaşır mısınız…
TamamBahaneye gerek yok davranışlarindan hoşlanmadim bana kendimi kötü hissettirdin diyeceksin.
Ha kullanmaya kalkarsada sevişmek suç degil aama bunu tehdite dökmek suç mesajlarinla birlikte polise gidiyorum derdini onlara anlatirsin dersin sakin korkma geri adim atma.
Kapıyı kilitledi hatta ya işte cinsellik muhabbeti canımı sıktı daha dün akiam tartıştık ayrılma düşüncesi uzak bana dedim ama düşündükçe çıkamıyorumİyi insan falan değil gerçekten seni düşünse böyle uluorta insanların dan diye gireceği bir yerde size bu tarz yaklaşımda bulunmazdı.
Yanlışlıkla mı? O nasıl oluyor ki?Benim arkadaşım 1 aylık sevgilisiyle yanlışlıkla ilişkiye girdi çevremden erkek arkadaşlarıyla çok yakınlaşan insanlar var ve hala da devam eden neden böyle oldu Bilmiyprum hatta başta anlattığım evlenecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?