İlişkimiz hakkında düşüncelerinize ihtiyacım var

Ya tabiki bahsediliyor illaki ama evlencez zaten diyerek ilişkiye girmek de isteyebilir ama ondan o hissiyatı almadım ama bu olay çok üzdü beni şu an gerçekten güven veren ve erkeklerin nasıl bi zihniyete sahip onu bşle anlattı bana

Yanlıslıkla ilişkiye girilmez ablacım o size yanlışlıkla demiştir
Vajina öyle istek olmadan gerekli zemin hazirlanmadan şakkadanak birden yanlislikla girilebilecek bir yer değil.

Yanlıslıkla ilişkiye girilmez ablacım o size yanlışlıkla demiştir
Vajina öyle istek olmadan gerekli zemin hazirlanmadan şakkadanak birden yanlislikla girilebilecek bir yer değil.
Ya işte erkek bir anda şey etmiş ahatta arkadaşım baya kötü hissetmiş ama ilişkileri şu an gayet iyi maşallah bende anlamadım

Kızın suçu yok ki cidden yazık ya kızı bu duruma düşüren bu adam valla bilerek açık açık gerçeği yazdım gözü açılsın muhtemelen bu çocuğu gerçekten saf duygularla seviyor mal bi de kamera arayarak aklınca güven vermiş eşek orda gizli kamera olsa sen gözle mi bulursun hadi buldun ömründe kaç çeşit kamera gördün de tanican adam tam piç yani bilmeden götürmemiş bence

Kamera araması zaten beni düşündürdü demek ki amacı zaten yakınlaşmakmış değil mi

odalı sinema ne yahu
gitme evladım öyle yerlere günlük ev gibi o ne öyle günlük oda resmen.
o film o perdeye vahiy yoluyla mı aksediyor inşallah seyretmemiştir makinist sizi.
Umarım üzerim açık değildi soyunmadım ama illaki yakınlaştık

Çok affedersiniz ama çüş demek istiyorum! Sinema köşelerinde, bu kadar yakınlaşmaya çalışmak bana iğrenç geliyo ya. Azıcık kendine ve sana saygısı olsun.

Ayrıca kenarda köşe de, illa ki kamera vardır, geçmiş olsun.

Tabi canım daha önce oralara gitmeyen adam öyle direkt iceri girip kamera bakayim bilmem ne ayagi cekemez.
Muhtemelen yasida buyuk yani kizdan ben oyle tahmin ediyorum.
Birde evlilik falan konuşuluyormuş aaah aahhh.

Yarın konuşmaya keseceğim ama bahane bunu sunmayacağım belki bunu kullanmak isteyebilir allahım neler düşünüyorum
Bahaneye gerek yok davranışlarindan hoşlanmadim bana kendimi kötü hissettirdin diyeceksin.
Ha kullanmaya kalkarsada sevişmek suç degil aama bunu tehdite dökmek suç mesajlarinla birlikte polise gidiyorum derdini onlara anlatirsin dersin sakin korkma geri adim atma.

İyi insan falan değil gerçekten seni düşünse böyle uluorta insanların dan diye gireceği bir yerde size bu tarz yaklaşımda bulunmazdı.

Tamam

İyi insan falan değil gerçekten seni düşünse böyle uluorta insanların dan diye gireceği bir yerde size bu tarz yaklaşımda bulunmazdı.
Kapıyı kilitledi hatta ya işte cinsellik muhabbeti canımı sıktı daha dün akiam tartıştık ayrılma düşüncesi uzak bana dedim ama düşündükçe çıkamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…