- 30 Kasım 2010
- 9.731
- 19.660
- 448
- Konu Sahibi Kahvekokulukitap
-
Hayatım sen haksizsin...Benim ne yapmam gerekli ne yapmalıyım bu konuyu aklımdan çıkarmak istiyorum kafamı çok uğraştırıyor bu mevzu benim. Evet kabul ediyorum hata yaptım ama aynı hatayı onun da tekrarlaması neden yanlış değil?
Ne kadar doğru aynı tepkiyi vermek? Evet yaptığım saçma salakçaydı bunu inkar etmiyorum hatta dilim tutulsaydı da demeseydim kşke ama o niye aynı şeyi bana söylüyor yani benim alıngan biri olduğumu bile bile bunu yapıyor kendi bnm gibi alıngan biri değilknEtkiye tepki!
O farklı değil..:) evet dün de açtım konuyu çünkü kafamı çok meşgul eden bir konu. Yani bana bunu dememeliydi diyorum kndime çünkü öyle biri değildi yani ben öyle bir insan olarak davranmamıştı bana ama ben o şekilde davranmıştım . Ben olduğum gibi sinirli davrandım ama o olduğundan farklıydı
Mantığınız nasıl işliyor?Ne kadar doğru aynı tepkiyi vermek? Evet yaptığım saçma salakçaydı bunu inkar etmiyorum hatta dilim tutulsaydı da demeseydim kşke ama o niye aynı şeyi bana söylüyor yani benim alıngan biri olduğumu bile bile bunu yapıyor kendi bnm gibi alıngan biri değilkn
Sevdiği içn ayrılmadığını söyledi ama sevseydi benim canımı bu kadar yakmazdı.Editle birlikte haksizsin. Kendini hakli cikartmak icin, sevgilisi olsa soylemesi normal ama hoslandigi kisiyi soylememeliydi diyorsun? Iyi misin? Erkek arkadasin da hatali. Sen boyle bir sey soylediginde sana uymak yerine senden ayrilmaliydi.
Sinirlenebilir tabi ama aynı şeyi söylemek ne kadar doğru? Trip atsın küssün konuşmasın ama bana ee ben de x sen hoşlanmıştım ne yapabilirim yani demeseydiO farklı değil..
O da bir insan..
Onun da duyguları var...
O da sinirlenebilir
Siz onun canını ne kadar yakmış olduğunuzu hiç düşündünüz mü, eskilerle ilgili ilk konuşan sizsiniz. Bence gerçekten sizi çok fazla seviyor yoksa size katlanmazdıSevdiği içn ayrılmadığını söyledi ama sevseydi benim canımı bu kadar yakmazdı.
Egonu bir normal seviyeye indir. Seviyor olsa boyle yapmazsi diyorsun aynisini sen yapiyorsun. Ama ben hassasim sinirliyim diyorsun. Bunlar sana yapma özgurlugu mu veriyor? Madem oyle sen de sevsen degisirdin hala ayni kafadasin baksana. Hayretle okuyorum savunmalarini.Sevdiği içn ayrılmadığını söyledi ama sevseydi benim canımı bu kadar yakmazdı.
Bence bencilce düşünüyorsunNe kadar doğru aynı tepkiyi vermek? Evet yaptığım saçma salakçaydı bunu inkar etmiyorum hatta dilim tutulsaydı da demeseydim kşke ama o niye aynı şeyi bana söylüyor yani benim alıngan biri olduğumu bile bile bunu yapıyor kendi bnm gibi alıngan biri değilkn
Evet ben o cümleyi kurmasam o da kurmayacaktı. Ben zaten o kızın adını duyduktan sonra durur muyun açtım baktım facebook undanHayatım sen haksizsin...
Sen sebep olansin
Üstelik adamın senden önce çıktığı yok
Niye adamı suclayalim
O erdemli davranip ayrilmamis, sevgisinden emin olabilirsinSevdiği içn ayrılmadığını söyledi ama sevseydi benim canımı bu kadar yakmazdı.
Saygısız ilişki derknBu saygısız iliski hala devam mi ediyor?
O senin laflarını unutsun ama dimiSinirlenebilir tabi ama aynı şeyi söylemek ne kadar doğru? Trip atsın küssün konuşmasın ama bana ee ben de x sen hoşlanmıştım ne yapabilirim yani demeseydinasıl unuturum o kelimeyi bilmiyorum
kısasa kısas yapmak ne kdr doğruo haklı hatalı olan sensin kısasa kısas yapmış
Ben kendimi anlatamıyor muyum acaba ? Alınganım kırılganım hem de aşırı diyorum o ise değil. Evet o bana deseydi ayrılırdım ama o ayrılmadı . Alıngan biri olmadığını ayrılmamasından bile anlayabilirsnO senin laflarını unutsun ama dimi
Olayi baslatan sensin o baslatsa amenna haksiz derdim ama sen sadece kendi dusuncelerini ve duygularini onemsiyorsun empati kurmuyorsun ve BENCE o cocugu onun seni sevdiği kadar sevmiyorsun
Bak hala empati yapmıyor kendini düşünüyorsunKısasa
kısasa kısas yapmak ne kdr doğru
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?