İlıskimle ilgili Yorumlariniza ihtiyacim var. Hangimiz hataliyiz bayanlar :(

Hayatım sen haksizsin...
Sen sebep olansin
Üstelik adamın senden önce çıktığı yok
Niye adamı suclayalim

Ne kadar doğru aynı tepkiyi vermek? Evet yaptığım saçma salakçaydı bunu inkar etmiyorum hatta dilim tutulsaydı da demeseydim kşke ama o niye aynı şeyi bana söylüyor yani benim alıngan biri olduğumu bile bile bunu yapıyor kendi bnm gibi alıngan biri değilkn

O farklı değil..
O da bir insan..
Onun da duyguları var...
O da sinirlenebilir

Mantığınız nasıl işliyor?
Siz hassassınız o taş mı?
Erkek arkadaşınızda hata var, o laftan sonra bırakmak varken devam etmeyi seçmiş.

Editle birlikte haksizsin. Kendini hakli cikartmak icin, sevgilisi olsa soylemesi normal ama hoslandigi kisiyi soylememeliydi diyorsun? Iyi misin? Erkek arkadasin da hatali. Sen boyle bir sey soylediginde sana uymak yerine senden ayrilmaliydi.
Sevdiği içn ayrılmadığını söyledi ama sevseydi benim canımı bu kadar yakmazdı.

O farklı değil..
O da bir insan..
Onun da duyguları var...
O da sinirlenebilir
Sinirlenebilir tabi ama aynı şeyi söylemek ne kadar doğru? Trip atsın küssün konuşmasın ama bana ee ben de x sen hoşlanmıştım ne yapabilirim yani demeseydi nasıl unuturum o kelimeyi bilmiyorum

Sevdiği içn ayrılmadığını söyledi ama sevseydi benim canımı bu kadar yakmazdı.
Egonu bir normal seviyeye indir. Seviyor olsa boyle yapmazsi diyorsun aynisini sen yapiyorsun. Ama ben hassasim sinirliyim diyorsun. Bunlar sana yapma özgurlugu mu veriyor? Madem oyle sen de sevsen degisirdin hala ayni kafadasin baksana. Hayretle okuyorum savunmalarini.

Bence bencilce düşünüyorsun
O da gucenmis, kırılmış olabilir
Ne yani erkek diye herseyi söylediginde alttan mi almali? Onun kalbi yok mu?
Ayrica dua et yine tepkisi bu olmus
Kufredebilirdi, dovebilirdi ya da hakaret edip ayrilabilirdi. Ha onaylamiyorum bu tur davranislari ama hic bir erkek tepkisiz kalmaz
Bana bir erkek eski kiz arkadasinin adini söylese, direkt ayrilir ve git onunla görüş benim midem o kadar genis değil derdim
Ister alinsin ister gucensin, o beni kiriyorsa ben de kirarim net!
Her halükarda haksizsin

Hayatım sen haksizsin...
Sen sebep olansin
Üstelik adamın senden önce çıktığı yok
Niye adamı suclayalim
Evet ben o cümleyi kurmasam o da kurmayacaktı. Ben zaten o kızın adını duyduktan sonra durur muyun açtım baktım facebook undan
Kızın çoğu resimlerini beğenmişti ben de benden önce miydi yoksa benle çıkarken mi hoşlandın diye kafama çok taktım yemin etti sendn önceydi dedi ama ben benden önce hoşlandığı birini bana nasıl adını söyler dedim yani insana kurt düşüyor hala hoşlanıyor mudur hala aklında mıdır sevmese bana bunun adını niye söylesin ki dedim kendince o da o anda seni sinir etmek için bunu söyledim dedi gerçekten hoşlandın mı dedim evet senden önce aklımdan geçmişti seni tanıdıktan sonra kimseyi düşünmedim dedi ben çok kıskanç biriyim benden önce sevgilisi olmasını bırak hoşlandığının olmasına bile dayanamıyorum

Sinirlenebilir tabi ama aynı şeyi söylemek ne kadar doğru? Trip atsın küssün konuşmasın ama bana ee ben de x sen hoşlanmıştım ne yapabilirim yani demeseydi nasıl unuturum o kelimeyi bilmiyorum
O senin laflarını unutsun ama dimi
Olayi baslatan sensin o baslatsa amenna haksiz derdim ama sen sadece kendi dusuncelerini ve duygularini onemsiyorsun empati kurmuyorsun ve BENCE o cocugu onun seni sevdiği kadar sevmiyorsun

Sevgilinde tuhaf.
Keşke eskisiyle olsaydım dediğin an gurur yapıp ayrılmalıydı.
Senden önce birisiyle olmasını neden hazmedemezdin? Senin sevgilin olmuş ondan önce. Bu şeye benzedi, bakir olmayan ama bakire biriyle evlenmek isteyenlerin zihniyetine.
Ve o kızı gözüne sokmaya devam et, yakında aklına da sokarsın onun tekrar ilgisini çeker ve bu sefer sana byby der.

O senin laflarını unutsun ama dimi
Olayi baslatan sensin o baslatsa amenna haksiz derdim ama sen sadece kendi dusuncelerini ve duygularini onemsiyorsun empati kurmuyorsun ve BENCE o cocugu onun seni sevdiği kadar sevmiyorsun
Ben kendimi anlatamıyor muyum acaba ? Alınganım kırılganım hem de aşırı diyorum o ise değil. Evet o bana deseydi ayrılırdım ama o ayrılmadı . Alıngan biri olmadığını ayrılmamasından bile anlayabilirsn

Ya senin sözlerin
O çocukla çıksaydim keşke ne demek
Ve bunun benzeri daha neler neler dedin düşün...
O sessiz diye onun karakteri öyle değil diye istediğini söyleyebilirsin ama o diyemez çünkü sen çok kiskancsin
Sana birsey diyeyim küçük kız. ..
Bu şekilde devam edersen inan onu kaybedersin..
Değer mi boş bir neden için.
Sen bırakınca başka biri olmayacak mı sanıyorsun hayatında ha bugün ha yarın ha 2 yıl sonra...

Bu inadin çok yersiz çok...
Cok zor bir kizsin...
Kendine ve sevdiğine bir iyilik yap...
Bu konuyu hiç açma

Kısasa

kısasa kısas yapmak ne kdr doğru
Bak hala empati yapmıyor kendini düşünüyorsun
O baslatsa sorunu ve eski sevgilisinden hoslandigi kizdan bahsetse hak verirdim
Herkesin bir sabri var, boyle bir lafa kisasa.kisas yapılır
Sen takintiliyim.ya onu düşünüyorsa diyorsun, adam da lafi sen başlattığın icin aynisini düşünebilir
Bu kiz eski sevgilisini unutmamis ki benle olduğuna pisman onu düşünüyor diye kiskanabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…