İlıskimle ilgili Yorumlariniza ihtiyacim var. Hangimiz hataliyiz bayanlar :(

yani sen sevgilinin adını verdiğin için suçlu değilsin o sadece hoşlandığı birini söylediği için suçlu öyle mi. ilginç bi bakış açısı. kendini haklı çıkarmak için bu kadar değişik bir yöntem bulmanı takdir ediyorum

Olea cok guzel bir analizdi.Aynen tecrubesiz erkekleri bulan kiymetini bilsin.Dis biletmesin kadinlara.Sonrakine yazik.Kiymet bilmemek baska sey degil.

Aynı hatayı kendisi de yapmış olmadı mı

Bir erkeği kızdırmak için kullanabileceğin son kozunu kullanmışsın çocuk haklı yani damarına basmak öyle olmaz böyle olur demiş sana . anlaşılan yaptığın blöf geri tepmiş canım sonuçlarına katlanıcan artık

As
Bu konu hala erkek arakdaşınızla aranızda bir sorun mu?
Bu kadar uzatmayın bence.
aslında değil ama nedense ben bunu kendime kötü bir şey olarak hatırlatıp ona karşı sen neden bana bunu dedindiyorum belki de bu onun bu kadar ileri hiç gitmediğinden bu kadar kafama takıldı. Yani daha önce hiç bana bu vb şeyler hiç demedi o olaydan sonra da demedi. Belki de beklemediğim için bu kadar taktım

Yani kendinizi hakli gostermek adina birde editlemissiniz ama yok yani haksizsiniz.
Ben olsam o an ayrilirdim sizin gibi birinden. Bence bu kadar degerli gormeyin kendinizi sizden sonraki kiz arkadasina yazik yani yapmayin

Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Kafama takıyordum ayrılalım dedim hayır ayrılmak istemiyorum ben dedi defalarca. Yani aşırı takıntılı biriyim

Yani kendinizi hakli gostermek adina birde editlemissiniz ama yok yani haksizsiniz.
Ben olsam o an ayrilirdim sizin gibi birinden. Bence bu kadar degerli gormeyin kendinizi sizden sonraki kiz arkadasina yazik yani yapmayin
Değerli görmek ile ilgisi yok her şeyi kafama takan bir insanım

Editleme de var ama benxe yine haksizsin
Hem fevri davranıyorsun, agzina geleni sayiyorsun; karsi taraftan da aynı tepkiyi görmen cok.dogal
Benim.dusuncem ; ofkeni kontrol.edemiyorsan kendini torpulemeyi ogreneceksin
Ofke aninda da saygı sınırları asilmamali

O hakli. Sen bir iliski yasarken eski erkek arkadasindan bahsetmissin. Kafanda hala o var gibi. Olmasa da bahsetmen hata. Aynisini o da sana yapip eskiden hoskandigi kizdan bahsetmis. Onun ne hissettigini anla diye.
Ofkeni torpulemeyi ogrenmelisin. Karsi taraftaki de bir insan sonucta. Sorunlarini konusarak cozmelisin bagirarak degil. Birgun nazini cekmeyebilir. Herkesin de bir dayanma eşiği var cunku.

Benim ne yapmam gerekli ne yapmalıyım bu konuyu aklımdan çıkarmak istiyorum kafamı çok uğraştırıyor bu mevzu benim. Evet kabul ediyorum hata yaptım ama aynı hatayı onun da tekrarlaması neden yanlış değil?

"Oooo çok eski konu bu tartışmayı 18- 19 yaşlarında yaptık "diyorsun su anda yaşin kaç bilmiyorum hala bu tartışmada kim haklıydı diyorsun,erkek arkadaşına sabir ve mutluluk diliyorum isi zor

O da yaptı ama !

"Oooo çok eski konu bu tartışmayı 18- 19 yaşlarında yaptık "diyorsun su anda yaşin kaç bilmiyorum hala bu tartışmada kim haklıydı diyorsun,erkek arkadaşına sabir ve mutluluk diliyorum isi zor
:) evet dün de açtım konuyu çünkü kafamı çok meşgul eden bir konu. Yani bana bunu dememeliydi diyorum kndime çünkü öyle biri değildi yani ben öyle bir insan olarak davranmamıştı bana ama ben o şekilde davranmıştım . Ben olduğum gibi sinirli davrandım ama o olduğundan farklıydı

Editle birlikte haksizsin. Kendini hakli cikartmak icin, sevgilisi olsa soylemesi normal ama hoslandigi kisiyi soylememeliydi diyorsun? Iyi misin? Erkek arkadasin da hatali. Sen boyle bir sey soylediginde sana uymak yerine senden ayrilmaliydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…