- 30 Haziran 2015
- 255
- 78
- 18
- Konu Sahibi Kahvekokulukitap
-
Aslinda benim burada sormak istedigim kavga esnasinda, eskiden hoslanilan birinin adinin soylenmesi ne kadar dogru olabilir. Sevgilisi olmus olsa isim vermesi olabilirdi belki ama hoslanmakla sevgili olmak ayni sey degil. Herkes birinden hoslanmistir illa ki. Kimse bn hoslanmadim demez. Ama hoslanmak adi ustunde birini begenmek o an etkilenmek. Sevse teklif ederdi etmemis sadece dusundum olur mu diye dedi. Demek istedigim bnm ismini verdigim yillarca konustugum biriyken onunki kisa sureli olan bir etkilenme. Bunu demek istiyorumAdam daha once iliski yasamamis normali bu saniyor. Bilse ki durum cok anormal arkasina bakmadan kacar.
Aslinda benim burada sormak istedigim kavga esnasinda, eskiden hoslanilan birinin adinin soylenmesi ne kadar dogru olabilir. Sevgilisi olmus olsa isim vermesi olabilirdi belki ama hoslanmakla sevgili olmak ayni sey degil. Herkes birinden hoslanmistir illa ki. Kimse bn hoslanmadim demez. Ama hoslanmak adi ustunde birini begenmek o an etkilenmek. Sevse teklif ederdi etmemis sadece dusundum olur mu diye dedi. Demek istedigim bnm ismini verdigim yillarca konustugum biriyken onunki kisa sureli olan bir etkilenme. Bunu demek istiyorumO haklı ama ilişkinizde kabak tadı vermiş bu kadar yüz göz olmak hoş değil
Aslinda benim burada sormak istedigim kavga esnasinda, eskiden hoslanilan birinin adinin soylenmesi ne kadar dogru olabilir. Sevgilisi olmus olsa isim vermesi olabilirdi belki ama hoslanmakla sevgili olmak ayni sey degil. Herkes birinden hoslanmistir illa ki. Kimse bn hoslanmadim demez. Ama hoslanmak adi ustunde birini begenmek o an etkilenmek. Sevse teklif ederdi etmemis sadece dusundum olur mu diye dedi. Demek istedigim bnm ismini verdigim yillarca konustugum biriyken onunki kisa sureli olan bir etkilenme. Bunu demek istiyorumpek yok çünkü asıl sinirlenip ağza alınmayacak şeyler söyleyen sensin. keşke onunla çıksaydım ne yaa.. başka biri olsa anında git onunla çık derdi bence senin sevgilin daha acemi olduğu için böyle bir şey demek aklına gelmemiş. bide gidip onun dediğine takıyorsun kendine bakmadan. ki onun söylediği seninki kadar ağır bile değil
Aslinda benim burada sormak istedigim kavga esnasinda, eskiden hoslanilan birinin adinin soylenmesi ne kadar dogru olabilir. Sevgilisi olmus olsa isim vermesi olabilirdi belki ama hoslanmakla sevgili olmak ayni sey degil. Herkes birinden hoslanmistir illa ki. Kimse bn hoslanmadim demez. Ama hoslanmak adi ustunde birini begenmek o an etkilenmek. Sevse teklif ederdi etmemis sadece dusundum olur mu diye dedi. Demek istedigim bnm ismini verdigim yillarca konustugum biriyken onunki kisa sureli olan bir etkilenme. Bunu demek istiyorumKusura bakmayın ama tam kezbanlık örneği sergilemişsiniz. Sizin gibi kızlar sert kayaya çarpınca durulurlar. O adamın çıktığı olmamış ve sakin birisi diye beni terk etmez düşüncesiyle sabrını zorluyorsunuz ama benden size tavsiye, sessiz atın çiftesi pek olur derler. Sessiz insanlar sildi mi siliyor ve bir daha geri kazanamazsınız. Neyse yaşadıkça tecrübe edinirsiniz.
Aslinda benim burada sormak istedigim kavga esnasinda, eskiden hoslanilan birinin adinin soylenmesi ne kadar dogru olabilir. Sevgilisi olmus olsa isim vermesi olabilirdi belki ama hoslanmakla sevgili olmak ayni sey degil. Herkes birinden hoslanmistir illa ki. Kimse bn hoslanmadim demez. Ama hoslanmak adi ustunde birini begenmek o an etkilenmek. Sevse teklif ederdi etmemis sadece dusundum olur mu diye dedi. Demek istedigim bnm ismini verdigim yillarca konustugum biriyken onunki kisa sureli olan bir etkilenme. Bunu demek istiyorumSiz söylemişsiniz o da karşılık vermiş. İkinizin yaptığı da yanlış. Birbirinizden özür dileyin ve bir daha yapmayın. Siz başlattığınız için ilk özrü siz dileyin ve senden de bekliyorum deyin ona.
Aslinda benim burada sormak istedigim kavga esnasinda, eskiden hoslanilan birinin adinin soylenmesi ne kadar dogru olabilir. Sevgilisi olmus olsa isim vermesi olabilirdi belki ama hoslanmakla sevgili olmak ayni sey degil. Herkes birinden hoslanmistir illa ki. Kimse bn hoslanmadim demez. Ama hoslanmak adi ustunde birini begenmek o an etkilenmek. Sevse teklif ederdi etmemis sadece dusundum olur mu diye dedi. Demek istedigim bnm ismini verdigim yillarca konustugum biriyken onunki kisa sureli olan bir etkilenme. Bunu demek istiyorumTartışırken sinirlendirmek bile olsa amaç ,karşınızdakine neden eski sevgilinizi öne sürme gereği duydunuz ki ?
Ne saçma şey ozaman sizde arkadaşınızın ağzından çıkanlara alınmayında sorgulamayında ...
Aslinda benim burada sormak istedigim kavga esnasinda, eskiden hoslanilan birinin adinin soylenmesi ne kadar dogru olabilir. Sevgilisi olmus olsa isim vermesi olabilirdi belki ama hoslanmakla sevgili olmak ayni sey degil. Herkes birinden hoslanmistir illa ki. Kimse bn hoslanmadim demez. Ama hoslanmak adi ustunde birini begenmek o an etkilenmek. Sevse teklif ederdi etmemis sadece dusundum olur mu diye dedi. Demek istedigim bnm ismini verdigim yillarca konustugum biriyken onunki kisa sureli olan bir etkilenme. Bunu demek istiyorumAdam daha once iliski yasamamis normali bu saniyor. Bilse ki durum cok anormal arkasina bakmadan kacar.
Anlıyorum ama hani derler ya kavgada bile söylenmez diye o tarz bir cümler sarfetmişsiniz doğal olarak karşı tarafta taarruza geçmiş kaldı ki bu lafı söyleyecekseniz arkasından ayrılmanız lazım o derece kırıcı tamiri zor bana göre ama belirtiyorum BANA GÖRE yoksa herkes ilişkisini farklı yaşar bana uyan sana uymaz sana uyan banaAslinda benim burada sormak istedigim kavga esnasinda, eskiden hoslanilan birinin adinin soylenmesi ne kadar dogru olabilir. Sevgilisi olmus olsa isim vermesi olabilirdi belki ama hoslanmakla sevgili olmak ayni sey degil. Herkes birinden hoslanmistir illa ki. Kimse bn hoslanmadim demez. Ama hoslanmak adi ustunde birini begenmek o an etkilenmek. Sevse teklif ederdi etmemis sadece dusundum olur mu diye dedi. Demek istedigim bnm ismini verdigim yillarca konustugum biriyken onunki kisa sureli olan bir etkilenme. Bunu demek istiyorum
Aslinda benim burada sormak istedigim kavga esnasinda, eskiden hoslanilan birinin adinin soylenmesi ne kadar dogru olabilir. Sevgilisi olmus olsa isim vermesi olabilirdi belki ama hoslanmakla sevgili olmak ayni sey degil. Herkes birinden hoslanmistir illa ki. Kimse bn hoslanmadim demez. Ama hoslanmak adi ustunde birini begenmek o an etkilenmek. Sevse teklif ederdi etmemis sadece dusundum olur mu diye dedi. Demek istedigim bnm ismini verdigim yillarca konustugum biriyken onunki kisa sureli olan bir etkilenme. Bunu demek istiyorumyaptığın büyük terbiyesizlik hem lafı once sen söyle çocuğun damarına bas hemde takıntı yapıp bide çocuğun üstüne oyna başkası olsa o lafı söylediğinde dakkasına ayrılırdı hala üste çıkıp cocuga hesap soruyorsun kalp kırmak bu kadar kolay olmamalı hele ki karşındaki aşık olduğun adam ve seni seven biri yani hepimiz sivri taraflarımızı törpülemeyiz sinirlendim ondan böle patladım die bi açıklama çok boş kafanızda soru işareti varsa oturun konuşun ..
Ya arkadasim afedersin de kendini nasil bu kadar hakli gorebiliyosun?Aslinda benim burada sormak istedigim kavga esnasinda, eskiden hoslanilan birinin adinin soylenmesi ne kadar dogru olabilir. Sevgilisi olmus olsa isim vermesi olabilirdi belki ama hoslanmakla sevgili olmak ayni sey degil. Herkes birinden hoslanmistir illa ki. Kimse bn hoslanmadim demez. Ama hoslanmak adi ustunde birini begenmek o an etkilenmek. Sevse teklif ederdi etmemis sadece dusundum olur mu diye dedi. Demek istedigim bnm ismini verdigim yillarca konustugum biriyken onunki kisa sureli olan bir etkilenme. Bunu demek istiyorum
Aslinda benim burada sormak istedigim kavga esnasinda, eskiden hoslanilan birinin adinin soylenmesi ne kadar dogru olabilir. Sevgilisi olmus olsa isim vermesi olabilirdi belki ama hoslanmakla sevgili olmak ayni sey degil. Herkes birinden hoslanmistir illa ki. Kimse bn hoslanmadim demez. Ama hoslanmak adi ustunde birini begenmek o an etkilenmek. Sevse teklif ederdi etmemis sadece dusundum olur mu diye dedi. Demek istedigim bnm ismini verdigim yillarca konustugum biriyken onunki kisa sureli olan bir etkilenme. Bunu demek istiyorumO çocuk napsın ilk sen söylemişsin resmen aklımda başkası var demişsin. Gelecek tepkiye razı olmalısın.
Sonsuza kadar haksızsınız.
Ayrılmadığına şükredin ona git o zaman dememiş helal olsun.
Aslinda benim burada sormak istedigim kavga esnasinda, eskiden hoslanilan birinin adinin soylenmesi ne kadar dogru olabilir. Sevgilisi olmus olsa isim vermesi olabilirdi belki ama hoslanmakla sevgili olmak ayni sey degil. Herkes birinden hoslanmistir illa ki. Kimse bn hoslanmadim demez. Ama hoslanmak adi ustunde birini begenmek o an etkilenmek. Sevse teklif ederdi etmemis sadece dusundum olur mu diye dedi. Demek istedigim bnm ismini verdigim yillarca konustugum biriyken onunki kisa sureli olan bir etkilenme. Bunu demek istiyorumKendinizi frenlemekten baska çareniz yok. Tabiki sevgilin haklı ayrılmaya çalısıyodun kıskandırmak için söylüyorum demiş belli ki kaybetme korkusu olan biri ve yaptığın oldukça yersiz,gereksiz
Aslinda benim burada sormak istedigim kavga esnasinda, eskiden hoslanilan birinin adinin soylenmesi ne kadar dogru olabilir. Sevgilisi olmus olsa isim vermesi olabilirdi belki ama hoslanmakla sevgili olmak ayni sey degil. Herkes birinden hoslanmistir illa ki. Kimse bn hoslanmadim demez. Ama hoslanmak adi ustunde birini begenmek o an etkilenmek. Sevse teklif ederdi etmemis sadece dusundum olur mu diye dedi. Demek istedigim bnm ismini verdigim yillarca konustugum biriyken onunki kisa sureli olan bir etkilenme. Bunu demek istiyorumDedim ya saygısızsın.
Hiç hoşlanmam fevri insanlardan.
Hele ki tartışma sırasında sakinleşmenin yollarını aramak yerine gerginliği artıran kişilerden kaçarak uzaklaşırım.
Sakin bir hayat seviyorum.
Aslinda benim burada sormak istedigim kavga esnasinda, eskiden hoslanilan birinin adinin soylenmesi ne kadar dogru olabilir. Sevgilisi olmus olsa isim vermesi olabilirdi belki ama hoslanmakla sevgili olmak ayni sey degil. Herkes birinden hoslanmistir illa ki. Kimse bn hoslanmadim demez. Ama hoslanmak adi ustunde birini begenmek o an etkilenmek. Sevse teklif ederdi etmemis sadece dusundum olur mu diye dedi. Demek istedigim bnm ismini verdigim yillarca konustugum biriyken onunki kisa sureli olan bir etkilenme. Bunu demek istiyorumSen tecrübesiz adamı bulmuşsun. Hep alttan almış. Deneyimi olmadığı için çözümleyemiyor. o sinir anında kendimi tutamıyorumlar falan , nasılsa söyleyebiliyorum yaptırım görmüyorum o zaman vuriyim kırbacından başka bir şey değil. Zaman geçtikçe bu tavırların hiç etkilememeye başlayacak, huzursuzluktan bıkacak. Sana diş göstermeye başlayınca alttan alacaksın ama her şey laçkalaşmış olacak. Bir an önce kendini bu kadar önemsemeyi bırakıp kontrollü olmalısın. Harcama adamı.
Aslinda benim burada sormak istedigim kavga esnasinda, eskiden hoslanilan birinin adinin soylenmesi ne kadar dogru olabilir. Sevgilisi olmus olsa isim vermesi olabilirdi belki ama hoslanmakla sevgili olmak ayni sey degil. Herkes birinden hoslanmistir illa ki. Kimse bn hoslanmadim demez. Ama hoslanmak adi ustunde birini begenmek o an etkilenmek. Sevse teklif ederdi etmemis sadece dusundum olur mu diye dedi. Demek istedigim bnm ismini verdigim yillarca konustugum biriyken onunki kisa sureli olan bir etkilenme. Bunu demek istiyorumyok siz başlatmışsınız..
bizler ulvi insanlar değiliz dur döneyim de diğer yanağımada vur diyecek kadar...
nasıl muamele gördüyse aynı şekilde karşılık vermiş..
Aslinda benim burada sormak istedigim kavga esnasinda, eskiden hoslanilan birinin adinin soylenmesi ne kadar dogru olabilir. Sevgilisi olmus olsa isim vermesi olabilirdi belki ama hoslanmakla sevgili olmak ayni sey degil. Herkes birinden hoslanmistir illa ki. Kimse bn hoslanmadim demez. Ama hoslanmak adi ustunde birini begenmek o an etkilenmek. Sevse teklif ederdi etmemis sadece dusundum olur mu diye dedi. Demek istedigim bnm ismini verdigim yillarca konustugum biriyken onunki kisa sureli olan bir etkilenme. Bunu demek istiyorum:) bence bi hata yok.
Sen sormussun benmi hataliyim o mu diye...
Yine sen hatalisin. Ben olsam daha beterini yapardım. Inan sevgilim deseki kizginlikla bile keske senle degil x kisi ile ciksaydim. Bitmisti. Acik ve net...
Demekki yillarca konustugu kimse olmamis.Aslinda benim burada sormak istedigim kavga esnasinda, eskiden hoslanilan birinin adinin soylenmesi ne kadar dogru olabilir. Sevgilisi olmus olsa isim vermesi olabilirdi belki ama hoslanmakla sevgili olmak ayni sey degil. Herkes birinden hoslanmistir illa ki. Kimse bn hoslanmadim demez. Ama hoslanmak adi ustunde birini begenmek o an etkilenmek. Sevse teklif ederdi etmemis sadece dusundum olur mu diye dedi. Demek istedigim bnm ismini verdigim yillarca konustugum biriyken onunki kisa sureli olan bir etkilenme. Bunu demek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?