İlıskimle ilgili Yorumlariniza ihtiyacim var. Hangimiz hataliyiz bayanlar :(

Madem alingansin o zaman kendine yapılmasını istemediğin seyi bir baskasina yapmayacaksin, empati kurmayi öğren
Istedigin kadar dil dok, haksizsin

Haklısın yazdıklarında ama zihnime hakim olamıyorum o konuyu açmak istiyorum niyeyse. Yani aklımla değil duygularımla hareket ediyorum tamamen. Duygularım çok önüme geçiyor sana o cümleyi kurmasına neden izin verdin ayrılsana diyor içimden bir ses devamlı ayrılmak isteyince o kabul etmiyor başkası için hayatımızı mahvetme diyor dese de yine bir gün açadım geliyor psikolojim alt üst oldu bu olay yüzünden

Ya bem

Ayrıl. İkinizinde ruh sağlığı açısından.

Keşke yapabilsem. Nasıl canımın açıldığını bir bilsen be kadar ağlatın üzüldüğümü... Elimde olsa beynimden o lafı silmek çıkarmak reset atmak isterdim

Evet bosuna takinti yapıyorsun bosuna kavgaya donusturuyorsun
Istese o kiza acilirdi birinden hoslanmis ama birlikte olmamislar platonik bir hoslanmadan ibaret olan seyi kiskaniyorsun o seni kiskanamaz mi, kirilamaz mi?
O da sana baski yapsin kavga cikarsin hakkidir yani
Halbuki cocuk seni sevdiği icin konuyu kapatma derdinde, sen cok sorunlu ve takıntılı birisin
Su an sorun erkek arkadssin degil, senin duygularini kontrol.edememen ve bunun sevgilinle alakasi yok
Asamiyorsan git psikologa tedavi ol

Psikolog ilaçlarına bağımlı olmak istemiyorum

Ayrıl demek en kolay seçenek değil mi daha düzgün cümleler söylesen? Bu lafı nasıl unuturum Allah rızası için yardım edin
Gayet düzgün konuşuyorum tatlım.
Sen piremses edalarındasın bana nasıl söyler ne cürret vs vs.
Çok şımarmışsın, sevgilin fazla saf ki seni terketmemiş.
Senin hoşuna gidecek yorum ise;
Nasıl söyler o kızın adını nasıl? Ne haddine ya. Ayağına ip bağla sürükle o bile az. Haketmiş.

Çok utanıyorum bu olayı nasıl anlatırım psikologa. Böyle bir sevgilim olduğunu söylemek bile istemem
Neden utanasin? Boyle dedi diyr kotu olmaz sen bu konuyu açtığın icin zatem hatalisin hata sende
Ayrıca psikolog seni yargilamadan dinler ve farkındalık kazanman icin yol gosterir

Ben niye Hatalıyım
1-sinir aninda ağzına geleni söylüyorsun lafin nereye gidecegini hesap etmeden
agzindan cikani kulağın duyacak
2- sinirini alamayip eski sevgilinden laf aciyorsun
3- karsi taraf da ayni sekilde davraninca uste cikip onu suclu ilan ediyorsun ki hakli bir tepki bana gore
4- ben alinganim modundasin da alinganlik.senin duygun, bunu dizginlemesi gereken sensin. Baskasi aciklama yapip seni tatmin etmek zorunda değil
5- takintilisin yani biri seni üzerse O suçlu ama sen istedigini söyleyebilirim bencilligindesin
6- empati ne ogrenememissin ogren de gel

Lily nolur kendini yorma, bu konu 90 sayfayı da aşsa konu sahibinden gelecek cevap " ben niye hatalıyım" olacak.

Çocuk hakli.bunu bize soracagina kendine sorsana öncelikle.
Sen hangi duyguya binaen sinirlenince eski sevgilinin ismini verdiysen o da o yuzden vermistir..empati duygun cok az bence yaptigin cok buyuk bi hata.iyi cocuk bunu kaldirabilmis..o sana aklin hala onda mi diye sorsa surekli adamin hakki..soylencek soz var soylenmeyecek soz var..senin bu dedgin kavgada dahi soylenmez denilenlerden..bence ofke kontrolu konusunda yardm al.saglikli bi tepki degil verdigin.sorunla ilgili olarak dedgim gbi sen hangi nedenle verdiysen o da sana karsi o ismi vermistir.buyutulcek bisey degil

Unutamıyorum ama...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…