- Konu Sahibi Kahvekokulukitap
-
Madem alingansin o zaman kendine yapılmasını istemediğin seyi bir baskasina yapmayacaksin, empati kurmayi öğrenBen kendimi anlatamıyor muyum acaba ? Alınganım kırılganım hem de aşırı diyorum o ise değil. Evet o bana deseydi ayrılırdım ama o ayrılmadı . Alıngan biri olmadığını ayrılmamasından bile anlayabilirsn
Haklısın yazdıklarında ama zihnime hakim olamıyorum o konuyu açmak istiyorum niyeyse. Yani aklımla değil duygularımla hareket ediyorum tamamen. Duygularım çok önüme geçiyor sana o cümleyi kurmasına neden izin verdin ayrılsana diyor içimden bir ses devamlı ayrılmak isteyince o kabul etmiyor başkası için hayatımızı mahvetme diyor dese de yine bir gün açadım geliyor psikolojim alt üst oldu bu olay yüzündenSevgilinde tuhaf.
Keşke eskisiyle olsaydım dediğin an gurur yapıp ayrılmalıydı.
Senden önce birisiyle olmasını neden hazmedemezdin? Senin sevgilin olmuş ondan önce. Bu şeye benzedi, bakir olmayan ama bakire biriyle evlenmek isteyenlerin zihniyetine.
Ve o kızı gözüne sokmaya devam et, yakında aklına da sokarsın onun tekrar ilgisini çeker ve bu sefer sana byby der.
Madem alingansin o zaman kendine yapılmasını istemediğin seyi bir baskasina yapmayacaksin, empati kurmayi öğren
Istedigin kadar dil dok, haksizsin[/QUOTE
Ya ben haksızım evet de o sütten çıkmış ak kaşık gibi davranıyorsunuz sen boşuna kavga ediyorsn der gibi
Ayrıl. İkinizinde ruh sağlığı açısından.Haklısın yazdıklarında ama zihnime hakim olamıyorum o konuyu açmak istiyorum niyeyse. Yani aklımla değil duygularımla hareket ediyorum tamamen. Duygularım çok önüme geçiyor sana o cümleyi kurmasına neden izin verdin ayrılsana diyor içimden bir ses devamlı ayrılmak isteyince o kabul etmiyor başkası için hayatımızı mahvetme diyor dese de yine bir gün açadım geliyor psikolojim alt üst oldu bu olay yüzünden
Keşke yapabilsem. Nasıl canımın açıldığını bir bilsen be kadar ağlatın üzüldüğümü... Elimde olsa beynimden o lafı silmek çıkarmak reset atmak isterdimYa senin sözlerin
O çocukla çıksaydim keşke ne demek
Ve bunun benzeri daha neler neler dedin düşün...
O sessiz diye onun karakteri öyle değil diye istediğini söyleyebilirsin ama o diyemez çünkü sen çok kiskancsin
Sana birsey diyeyim küçük kız. ..
Bu şekilde devam edersen inan onu kaybedersin..
Değer mi boş bir neden için.
Sen bırakınca başka biri olmayacak mı sanıyorsun hayatında ha bugün ha yarın ha 2 yıl sonra...
Bu inadin çok yersiz çok...
Cok zor bir kizsin...
Kendine ve sevdiğine bir iyilik yap...
Bu konuyu hiç açma
Ayrıl demek en kolay seçenek değil mi daha düzgün cümleler söylesen? Bu lafı nasıl unuturum Allah rızası için yardım edinAyrıl. İkinizinde ruh sağlığı açısından.
Psikolog ilaçlarına bağımlı olmak istemiyorumEvet bosuna takinti yapıyorsun bosuna kavgaya donusturuyorsun
Istese o kiza acilirdi birinden hoslanmis ama birlikte olmamislar platonik bir hoslanmadan ibaret olan seyi kiskaniyorsun o seni kiskanamaz mi, kirilamaz mi?
O da sana baski yapsin kavga cikarsin hakkidir yani
Halbuki cocuk seni sevdiği icin konuyu kapatma derdinde, sen cok sorunlu ve takıntılı birisin
Su an sorun erkek arkadssin degil, senin duygularini kontrol.edememen ve bunun sevgilinle alakasi yok
Asamiyorsan git psikologa tedavi ol
Psikolog ilac yazmaz, terapi yaparPsikolog ilaçlarına bağımlı olmak istemiyorum
Değerli görmek ile ilgisi yok her şeyi kafama takan bir insanım
Çok utanıyorum bu olayı nasıl anlatırım psikologa. Böyle bir sevgilim olduğunu söylemek bile istememPsikolog ilac yazmaz, terapi yapar
Ilac yazan tıp doktoru, psikiyatri ihtisasi yapmis uzmandir
Gayet düzgün konuşuyorum tatlım.Ayrıl demek en kolay seçenek değil mi daha düzgün cümleler söylesen? Bu lafı nasıl unuturum Allah rızası için yardım edin
Neden utanasin? Boyle dedi diyr kotu olmaz sen bu konuyu açtığın icin zatem hatalisin hata sendeÇok utanıyorum bu olayı nasıl anlatırım psikologa. Böyle bir sevgilim olduğunu söylemek bile istemem
Ben niye HatalıyımNeden utanasin? Boyle dedi diyr kotu olmaz sen bu konuyu açtığın icin zatem hatalisin hata sende
Ayrıca psikolog seni yargilamadan dinler ve farkındalık kazanman icin yol gosterir
1-sinir aninda ağzına geleni söylüyorsun lafin nereye gidecegini hesap etmedenBen niye Hatalıyım
Lily nolur kendini yorma, bu konu 90 sayfayı da aşsa konu sahibinden gelecek cevap " ben niye hatalıyım" olacak.1-sinir aninda ağzına geleni söylüyorsun lafin nereye gidecegini hesap etmeden
agzindan cikani kulağın duyacak
2- sinirini alamayip eski sevgilinden laf aciyorsun
3- karsi taraf da ayni sekilde davraninca uste cikip onu suclu ilan ediyorsun ki hakli bir tepki bana gore
4- ben alinganim modundasin da alinganlik.senin duygun, bunu dizginlemesi gereken sensin. Baskasi aciklama yapip seni tatmin etmek zorunda değil
5- takintilisin yani biri seni üzerse O suçlu ama sen istedigini söyleyebilirim bencilligindesin
6- empati ne ogrenememissin ogren de gel
Unutamıyorum ama...Çocuk hakli.bunu bize soracagina kendine sorsana öncelikle.
Sen hangi duyguya binaen sinirlenince eski sevgilinin ismini verdiysen o da o yuzden vermistir..empati duygun cok az bence yaptigin cok buyuk bi hata.iyi cocuk bunu kaldirabilmis..o sana aklin hala onda mi diye sorsa surekli adamin hakki..soylencek soz var soylenmeyecek soz var..senin bu dedgin kavgada dahi soylenmez denilenlerden..bence ofke kontrolu konusunda yardm al.saglikli bi tepki degil verdigin.sorunla ilgili olarak dedgim gbi sen hangi nedenle verdiysen o da sana karsi o ismi vermistir.buyutulcek bisey degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?