- 2 Temmuz 2013
- 16.466
- 12.870
- 498
- Konu Sahibi Kahvekokulukitap
-
Siz olsanız napardınız hemşire hanım?Eylülden beri bir sürü kişi yazmış hala neyin yorumunu bekliyorsun. inanılır gibi değilsin
o çocuğa bir iyilik yap peşini bırak sonrada git şu takıntılarından kurtul lütfen 3aydır sen hala aynı yerde misin?Siz olsanız napardınız hemşire hanım?
Yaş kaç bacım ya? Bir erkeğe eski sevgilinden bahsetmek ve bir de keşke senle değil onla çıksaydım ne demek yaaa, neyin kafası? Erkeklik gururunu çiğnemek resmen. Aynısını erkek yapınca da fena. Çoluk çocuk muhabbeti gibi, ayrılcaaam ben, eski sefgilimi seçseydim keşkaaa... Resmen çocuğun damarına damarına basmışsın.
Ayrıca çocuğun yaptığı etkiye tepsi, sen saçmalayınca o da saçmalamana cevap vermiş. Ve evet yüzde yüz suçlu sensin, çocuk sana az bile demiş, ben olsam ayrılırdım git eski sevgiline hadi naşşş derdim.
Beraber. Olay 4 sene önce yaşandı sizlere sormak istedimSiz ayrimisiniz hala berabermi?
Beraber. Olay 4 sene önce yaşandı sizlere sormak istedim
Ama şu açıdan bakmak gerekmez mi ben damarına basmasam o kızı bilmeyecektim belki de
Beraber. Olay 4 sene önce yaşandı sizlere sormak istedim
Bana ilk sevgilim sensin dediBurada senin amacın önemli, amacın adamı üzmek, kırmak, gururunu incitmekti, laf koyayım da o da dökülsün değil. Adamı sınama amaçlı yapsaydın, şüphelendiğin bir şey olsaydı (mesela hayatında başkası var mı gibisinden) bi nebze haklı olabilirdin ama sen durduk yere adama hiç olmayacak ve bir ilişkiyi bitirecek bir şey demişsin, keşke eski sevgilimle olsaydım. Yani gerçekten çok çirkin bir cümle kurmuşsun, adam bu cümleyle senden ayrılmamış ya, o da gurursuzmuş yani.
Ayrıca herkesin geçmişte hoşlandığı biri olur, adam gözünü senle açacak değildi ya. Buna cidden şaşırmış olamazsın, kendini ilk sanıyor olamazsın.
Yok artık 2 saattir 4 sene önce yaşanan bir olay için mi yorum yapıyoruz. Şaka gibi, 4 senedir unutulmayan olaya bak.
Biliyorum doktora gittim bu takıntı için. Okb var bende sanırım her şeyi aşırı büyütme4 sene önce olan bir şey için aylardır hala yorum istiyor olmanız, yorum yapan herkes sizi haksız bulurken hala kendinizi haklı bulmanız ve haklı olduğunuzu duymak için aylardır bu konuyu bırakmamanız gerçekten hiç sağlıklı değil farkında mısınız?
Bana ilk sevgilim sensin dedi
Ne yaptınız peki terapi falan mı başladı?Biliyorum doktora gittim bu takıntı için. Okb var bende sanırım her şeyi aşırı büyütme
Sen de bi öylesine bi böylesin demin ne diyordun şimdi 360 derece dönüyorsunUffff yalan söylemiş, ömrümde böyle yalan duymadım, bence bırak çocuğu, sen haklısın, o çok pis haksız, Allah aşkına git ve bırak o çocuğu.
Evet antidepresan yazdıNe yaptınız peki terapi falan mı başladı?
Bence forumda daha fazla bu konuyu konuşmadan ilacınızu kullanıp terapinize devam edin. Forumda bu konu her güncellendiğinde yine aklınıza gelecek, yine takacaksınız çünkü.Evet antidepresan yazdı
Sen de bi öylesine bi böylesin demin ne diyordun şimdi 360 derece dönüyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?