İlıskimle ilgili Yorumlariniza ihtiyacim var. Hangimiz hataliyiz bayanlar :(

Eylülden beri bir sürü kişi yazmış hala neyin yorumunu bekliyorsun. inanılır gibi değilsin

Yaş kaç bacım ya? Bir erkeğe eski sevgilinden bahsetmek ve bir de keşke senle değil onla çıksaydım ne demek yaaa, neyin kafası? Erkeklik gururunu çiğnemek resmen. Aynısını erkek yapınca da fena. Çoluk çocuk muhabbeti gibi, ayrılcaaam ben, eski sefgilimi seçseydim keşkaaa... Resmen çocuğun damarına damarına basmışsın.

Ayrıca çocuğun yaptığı etkiye tepsi, sen saçmalayınca o da saçmalamana cevap vermiş. Ve evet yüzde yüz suçlu sensin, çocuk sana az bile demiş, ben olsam ayrılırdım git eski sevgiline hadi naşşş derdim.

Ama şu açıdan bakmak gerekmez mi ben damarına basmasam o kızı bilmeyecektim belki de

Ama şu açıdan bakmak gerekmez mi ben damarına basmasam o kızı bilmeyecektim belki de

Burada senin amacın önemli, amacın adamı üzmek, kırmak, gururunu incitmekti, laf koyayım da o da dökülsün değil. Adamı sınama amaçlı yapsaydın, şüphelendiğin bir şey olsaydı (mesela hayatında başkası var mı gibisinden) bi nebze haklı olabilirdin ama sen durduk yere adama hiç olmayacak ve bir ilişkiyi bitirecek bir şey demişsin, keşke eski sevgilimle olsaydım. Yani gerçekten çok çirkin bir cümle kurmuşsun, adam bu cümleyle senden ayrılmamış ya, o da gurursuzmuş yani.

Ayrıca herkesin geçmişte hoşlandığı biri olur, adam gözünü senle açacak değildi ya. Buna cidden şaşırmış olamazsın, kendini ilk sanıyor olamazsın.

Beraber. Olay 4 sene önce yaşandı sizlere sormak istedim

Yok artık 2 saattir 4 sene önce yaşanan bir olay için mi yorum yapıyoruz. Şaka gibi, 4 senedir unutulmayan olaya bak.

Bana ilk sevgilim sensin dedi

Biliyorum doktora gittim bu takıntı için. Okb var bende sanırım her şeyi aşırı büyütme

Valla iyi dayanıyormuş size. Şimdi siz neden onu suçluyorsunuz ki. Resmen gururunu kırmışsınız eski çıktığım olsa kavga etmezdik diye. Ben olsam sevgilinin yerinde iyi o zaman ona dön der çeker giderdim. O da başka çıktığı olmadığı için siz öyle deyince benimde hoşlandığım vardı ne olmuş yani demiş. Yani senin eski çıktığın varsa benimde vardı demeye getirmiş ki, hadi o sadece uzaktan hoşlandığı biri için demiş ona dönme şansı yok açılmamış bile kıza, ama siz ilişki yaşadığınız birinden söz ediyorsunuz ve sizinki daha ağır. Bir de yüzsüzce kavgada neden öyle dedin demişsiniz ilk siz demişsiniz ama. Bence bu iş yürümez karşınızdaki sürekli aşağılayacağımız çocuk değil. Şımarmışsınız biraz.

Evet antidepresan yazdı
Bence forumda daha fazla bu konuyu konuşmadan ilacınızu kullanıp terapinize devam edin. Forumda bu konu her güncellendiğinde yine aklınıza gelecek, yine takacaksınız çünkü.

28 sayfa boyunca haksızsın denmesi hala yetmiyor size, 58 sayfa daha aynı şey yazılsa tatmin olmayacaksınız. O yüzden psikologunuzla devam etmeniz bence en iyisi olur.

Sen de bi öylesine bi böylesin demin ne diyordun şimdi 360 derece dönüyorsun

Ben hep sevgilini düşünerek yorum yaptım, tutarsızlık yok, ayrıl işte de çocuk yoluna baksın. Sen haksızsın desek anlamıyorsun, sen haklısın o yüzden ayrıl diyelim de çocuğa iyilik olsun bari.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…