İlıskimle ilgili Yorumlariniza ihtiyacim var. Hangimiz hataliyiz bayanlar :(

"Dayaklamak" ne demek? Hayatimda duydugum en cirkin sozlerden biri.

Siz alenen siddeti savunuyorsunuz, hem de bir kadina karsi, oyle mi? Bunu normallestiriyorsunuz?
Turkiye'de her gun siddetten kan kusan kadin varken?!!! Inanmiyorum!

Nasil bir toplum olmusuz haberimiz yok.

Seviyorum

Bakın siz de yazmışsınız basit bir hoşlanmayı size mi bildirecekti diye. Bana bildirdiğine göre basit değilmiş demekki.

Sizin yaptığınıza 'yavuz hırsızlık' deniyor...
Önce bir kendi dediğiniz lafın çirkinliğini idrak edip, karakterinizdeki o kusuru gidermeye çalışın da sonra sıra başkasının eksiğine fazlasına gelir elbet... Madem takıntılısınız, kendi hatalarınıza takılın önce.
Ayıp!...

Bakın siz de yazmışsınız basit bir hoşlanmayı size mi bildirecekti diye. Bana bildirdiğine göre basit değilmiş demekki.
Düşünsenize siz erkek arkadaşınızla tartışıyorsunuz ve sıradan bulduğunuz hoşlandığı kişiyi kavgada size öne sürüyor kafa da acaba ondan mı hoşlanıyor acaba benleyken ondan mı hoşlanıyor diye geçmez miydi

Ben takıntılıyım o takıntılı biri değil

Ben takıntılıyım o takıntılı biri değil

Hayır siz önce 'sinirli', sonra 'alıngan', ardından da 'takıntılı' olduğunuzu öne sürerek canının istediği gibi davranıp konuşan, kendi kusurlarını görmezden gelip başkalarının hatalarını yıllarca didikleyip, kendi ayıbını üste çıkarak örtmeye çalışan bencil bir insansınız.

Takıntılı olmak mazeret değil, psikolojik bir hastalıktır. Buna takıp tedavi olun öyleyse...

Vallahi ben burada çıldıracağım bu kadar çarpık bir mantık karşısında, erkek arkadaşınız bu kadar yıldır nasıl katlanıyor anlamak mümkün değil.

SİZ ESKİ SEVGİLİNİZİ ÖNE SÜRÜYORSUNUZ ÖNCE.
SİZİN AKLINIZ HALA ONDA MI?
SEVGİLİNİZLEYKEN HALA ONU MU SEVİYORSUNUZ?

Hayır değil mi?
SİZİN YAPTIĞINIZI SİZE GERİ YAPMIŞ İŞTE. BU KADAR BASİT.

Ben erkek arkadaşımla tartışırken "keşke onunla olsaydım" diye eski sevgilimden bahsetmeyecek kadar izan, mantık ve sağduyu sahibi olduğum için karşılığında böyle bir şey duymazdım.

Hayır cidden bir atasözü yazacağım da sonra kendimi kiblemem gerekecek.

Erkeğinde kadının da sinirlisi omur torpusu.Bu huylarini yok etmek yerine sanki matah bir ozellikmis gibi kabul edilmesini,normal karşılanmasını bekliyorlar.Ha bir de kendileri sinirliyken ağzına geleni sayacak oburunun bir şey demeye,sinirlenmeye hakkı olmayacak.B aşka bir erkek orada çok kötü kavga çıkarırdı,bitmisti ve Allah bilir nasıl bitmişti.Bir geçmişin olan erkeği araya katacaksın ama asla bu söz konusu olmayacak lakin oburunun hissiyatta kalan durumu konu olacak,cocugun canı yetmemiş iyice sıkilacak.Hanginiz iyiyseniz Allah onun yüzüne baksin.

Büyük konuşuyorsun yine de dediğin olsun

Son cümle nde beddua mı ettin ne alaka?

Büyük konuşuyorsun yine de dediğin olsun

Büyük konuşmuyorum. Akıllı, mantıklı her insanın söyleyeceği şeyi söylüyorum. Şu forumda sorun bakalım kaç kadın sevgilisiyle tartışırken "keşke onunla olsaydım" diye eski sevgilisinden bahseder?

Ha öyle bir halt yiyorsam da alacağım cevabı alır, keser sesimi otururum. Yediğim halt karşısında adam ne dese hak etmişimdir çünkü.

Tedavi olmadığımı kim söyledi? Kusura bakmayın da hastalığımı kabul ediyorum zaten. Aşırı büyütüyorum her şeyi takıntı hastasıyım. Yani bunun için bencil demen mi gerekiyordu öneri sunabilrdin sen olsan napardın bu durumda

Kim haklı ne yapması gerekirdi diye sordum beddua et diye değil. Kötü dua sahibinindir
Orada dua var.Onu bile beddua olarak algılayacak kadar için kapkara olmuş.Beddua olarak algiladigina gore iyi niyetli olanın karşı taraf olduğunu dusunuyosundur :) Bilemem artık kimin gönlü temizse,iyiyse Allah onun yüzüne baksin.

Anladim ben sizi Önce konusup sonra düsünenlerdensiniz.Erkek arkadasiniz sonuna kadar hakli verdigi tepkide çok normal.
Evet pişman oldum aslında ama o bunu affetti o lafımı çünkü onun o tür rahatsızlığı yok pek takmaz unutur ben unutmadım takıntılı biri olduğum için.

Son cümle nde beddua mı ettin ne alaka?

Beddua olduğunu düşündüğüne göre bu ilişkide kötü, saçmalayan, hoşgörüsüz taraf olduğunun içten içe farkındasın demek ki. Bu da bir adım sayılır.

Tedavine devam et, ilaçlarını düzenli kullan ve terapilerini aksatma. Başka verecek tavsiye kalmadı insanlarda.

Acaba beni aldatmış mı sayılıyor kafayı yicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…