- 15 Ekim 2015
- 3.098
- 3.249
- 63
- Konu Sahibi Kahvekokulukitap
-
Evet aynen oyle. Iyiki seni dayaklamamis. Cunku boyle bir insana farkindaysan insana diyorum,katlanmak mumkun olmadigi gibi,gercekten dayak atmamak mumkun degil. Bu hareketleri yapan bir erkek olsada fikrim ayni olurdu. Huzur azmani olmayacaksin o zaman.
SeviyorumGülüm kendine zarar verdiğini göremiyor musun?
Ya madem bu kadar kafaya takıyorsun niye hala bu adamla berabersin?
Senin intihar ettiğin kadar vahimse durum niye seni bu duruma sürükleyen biriyle berabersin?
Sana bu durumu hatırlatması sana acı vermiyor mu?
Veriyorsa yani sen acı çekmeye niye devam ediyorsun ?
Psikologun ilişkinin devamına onay mi verdi ?
Bakın siz de yazmışsınız basit bir hoşlanmayı size mi bildirecekti diye. Bana bildirdiğine göre basit değilmiş demekki.Çünkü sevgilisi olmamış? Kendi kendine hoşlanmış bitmiş. Basit bir hoşlanmayı da herhalde size bildirmeyecekti değil mi?
Her neyse burada hiçbirimizin söylediğinin size tesiri olacağımı sanmıyorum. Kendiniz adına çok güzel bir adım atıp psikolojik destek almaya başlamışsınız, umarım yarıda bırakmazsınız da bu takıntılı haliniz geçer, normal değil çünkü; aklınız da hayatınız da rahatlar biraz.
Size terapinizde de, ilişkinizde de, hayatınızda da başarılar dilerim zira benim sinirlerim artık bu boyutta takıntıya laf anlatmayı kaldıramıyor.
Düşünsenize siz erkek arkadaşınızla tartışıyorsunuz ve sıradan bulduğunuz hoşlandığı kişiyi kavgada size öne sürüyor kafa da acaba ondan mı hoşlanıyor acaba benleyken ondan mı hoşlanıyor diye geçmez miydiBakın siz de yazmışsınız basit bir hoşlanmayı size mi bildirecekti diye. Bana bildirdiğine göre basit değilmiş demekki.
Ben takıntılıyım o takıntılı biri değilSizin yaptığınıza 'yavuz hırsızlık' deniyor...
Önce bir kendi dediğiniz lafın çirkinliğini idrak edip, karekterinizdeki o kusuru gidermeye çalışın da sonra sıra başkasının eksiğine fazlasına gelir elbet... Madem takıntılısınız, kendi hatalarınıza takılın önce.
Ayıp!...
Ben takıntılıyım o takıntılı biri değil
Vallahi ben burada çıldıracağım bu kadar çarpık bir mantık karşısında, erkek arkadaşınız bu kadar yıldır nasıl katlanıyor anlamak mümkün değil.Düşünsenize siz erkek arkadaşınızla tartışıyorsunuz ve sıradan bulduğunuz hoşlandığı kişiyi kavgada size öne sürüyor kafa da acaba ondan mı hoşlanıyor acaba benleyken ondan mı hoşlanıyor diye geçmez miydi
Büyük konuşuyorsun yine de dediğin olsunVallahi ben burada çıldıracağım bu kadar çarpık bir mantık karşısında, erkek arkadaşınız bu kadar yıldır nasıl katlanıyor anlamak mümkün değil.
SİZ ESKİ SEVGİLİNİZİ ÖNE SÜRÜYORSUNUZ ÖNCE.
SİZİN AKLINIZ HALA ONDA MI?
SEVGİLİNİZLEYKEN HALA ONU MU SEVİYORSUNUZ?
Hayır değil mi?
SİZİN YAPTIĞINIZI SİZE GERİ YAPMIŞ İŞTE. BU KADAR BASİT.
Ben erkek arkadaşımla tartışırken "keşke onunla olsaydım" diye eski sevgilimden bahsetmeyecek kadar izan, mantık ve sağduyu sahibi olduğum için karşılığında böyle bir şey duymazdım.
Hayır cidden bir atasözü yazacağım da sonra kendimi kiblemem gerekecek.
Son cümle nde beddua mı ettin ne alaka?Erkeğinde kadının da sinirlisi omur torpusu.Bu huylarini yok etmek yerine sanki matah bir ozellikmis gibi kabul edilmesini,normal karşılanmasını bekliyorlar.Ha bir de kendileri sinirliyken ağzına geleni sayacak oburunun bir şey demeye,sinirlenmeye hakkı olmayacak.B aşka bir erkek orada çok kötü kavga çıkarırdı,bitmisti ve Allah bilir nasıl bitmişti.Bir geçmişin olan erkeği araya katacaksın ama asla bu söz konusu olmayacak lakin oburunun hissiyatta kalan durumu konu olacak,cocugun canı yetmemiş iyice sıkilacak.Hanginiz iyiyseniz Allah onun yüzüne baksin.
Kim haklı ne yapması gerekirdi diye sordum beddua et diye değil. Kötü dua sahibinindirSon cümle nde beddua mı ettin ne alaka?
Büyük konuşuyorsun yine de dediğin olsun
Tedavi olmadığımı kim söyledi? Kusura bakmayın da hastalığımı kabul ediyorum zaten. Aşırı büyütüyorum her şeyi takıntı hastasıyım. Yani bunun için bencil demen mi gerekiyordu öneri sunabilrdin sen olsan napardın bu durumdaHayır siz önce 'sinirli', sonra 'alıngan', ardından da 'takıntılı' olduğunuzu öne sürerek canının istediği gibi davranıp konuşan, kendi kusurlarını görmezden gelip başkalarının hatalarını yıllarca didikleyip, kendi ayıbını üste çıkarak örtmeye çalışan bencil bir insansınız.
Takıntılı olmak mazeret değil, psikolojik bir hastalıktır. Buna takıp tedavi olun öyleyse...
Orada dua var.Onu bile beddua olarak algılayacak kadar için kapkara olmuş.Beddua olarak algiladigina gore iyi niyetli olanın karşı taraf olduğunu dusunuyosundur :) Bilemem artık kimin gönlü temizse,iyiyse Allah onun yüzüne baksin.Kim haklı ne yapması gerekirdi diye sordum beddua et diye değil. Kötü dua sahibinindir
Evet pişman oldum aslında ama o bunu affetti o lafımı çünkü onun o tür rahatsızlığı yok pek takmaz unutur ben unutmadım takıntılı biri olduğum için.Anladim ben sizi Önce konusup sonra düsünenlerdensiniz.Erkek arkadasiniz sonuna kadar hakli verdigi tepkide çok normal.
Son cümle nde beddua mı ettin ne alaka?
Senin de aynasından.Orada dua var.Onu bile beddua olarak algılayacak kadar için kapkara olmuş.Beddua olarak algiladigina gore iyi niyetli olanın karşı taraf olduğunu dusunuyosundur :) Bilemem artık kimin gönlü temizse,iyiyse Allah onun yüzüne baksin.
Acaba beni aldatmış mı sayılıyorBeddua olduğunu düşündüğüne göre bu ilişkide kötü, saçmalayan, hoşgörüsüz taraf olduğunun içten içe farkındasın demek ki. Bu da bir adım sayılır.
Tedavine devam et, ilaçlarını düzenli kullan ve terapilerini aksatma. Başka verecek tavsiye kalmadı insanlarda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?