- 4 Temmuz 2013
- 7.360
- 6.944
- 248
- Konu Sahibi Kahvekokulukitap
-
Ben bir erkek olsam,sevgilim olan kız bana HER NE SEBEPLE OLURSA OLSUN eski sevgilim olsaydı ....gibi bir cümle sarfedecek kadar küçülseydi ardımı döner giderdim.Sen kalkmış hala,yon ben kaç yıl çıktım,o sadece hoşlanmıştı gibi bir savunmayla suçunu bastırmaya çalışıyorsun.Senin bu kendini tutamaman frenleyememenin sebebi ne biliyor musun?Sevgilinin sakin olması alttan alması.Sevgilin sana bir restini çekse bak nasıl frenliyorsun kendini.Kimse kimseyi böyle çekmez söyleyim sana.Bi yerde biter gider.Arkadaslar hepimizin zaman zaman yasadigi sikintilari vardir. Benim erkek arkadasimla ilgili bir sorum var sizlere
Erkek arkadasimla bir konu hakkinda tartisiyorduk. Ben tartisirken aniden sinirlenen bir kizim yani birden parlarim evet dogru degil ama o an kendimi frenleyemiyorum durduramiyorum. Yani agzima ne gelirse soyleyesim geliyorama sonradan sinirim geciyor uzuluyorum yaptigima. erkek arkadasim benim tam tersim. Kolay kolay sinirlenmez hatta cogu zaman beni sakinlestirmeye alttan almaya calisir. Neyse ben yine her zamanki gibi sinirlerime hakim olamadim tartisirken. Konu uzadikca ben sakinlesmeyi degil sacmalamayi sectim. Erkek arkadasima eski konustugum cocugun adini vererek keske onunla ciksaymisim onla kavga etmezdim gibi seyler dedim (demez olsaydim ) o da hoslandigi kizin adini vererek e ben de x kisiden hoslanmisdim ne yapabilirim yani dedi. Bu arada ben cok takintili biriyim. Kendi soyledigime degil onun soyledigine taktim hep. Daha sonralari ben bu konuyu tekrar actim sen bana x kisiyi soylemistin diye. Sen bana o kisiyi soyledigin icin sinirlendim soyledim dedi. Peki hoslaniyr msn dedm senden once hoslandigim biriydi senden sonra kimseyi dusunmedm dedi. Neden kavga ederken soyledn peki dedim. (Erkek arkadasimin daha once hic ciktigi olmadi) ben daha once kimseyle cikmadim bir kizin ne tepki verecegini olcemem sen o an cok sinirliydin ayrilicam diye tutturmustun ben de belki kiskanip vazgecersin diye dedim dedi. O an ayrilicam demistim evet ama siz olsaniz ne dusunursunuz o mu hakli ben mi ? Lutfen kirmadan aciklamali bir sekilde yazar misiniz
Edit:Aslinda benim burada sormak istedigim kavga esnasinda, eskiden hoslanilan birinin adinin soylenmesi ne kadar dogru olabilir. Sevgilisi olmus olsa isim vermesi olabilirdi belki ama hoslanmakla sevgili olmak ayni sey degil. Herkes birinden hoslanmistir illa ki. Kimse bn hoslanmadim demez. Ama hoslanmak adi ustunde birini begenmek o an etkilenmek. Sevse teklif ederdi etmemis sadece dusundum olur mu diye dedi. Demek istedigim bnm ismini verdigim yillarca konustugum biriyken onunki kisa sureli olan bir etkilenme. Bunu demek istiyorum
4 sene önce olan bir şey için aylardır hala yorum istiyor olmanız, yorum yapan herkes sizi haksız bulurken hala kendinizi haklı bulmanız ve haklı olduğunuzu duymak için aylardır bu konuyu bırakmamanız gerçekten hiç sağlıklı değil farkında mısınız?
Biliyorum doktora gittim bu takıntı için. Okb var bende sanırım her şeyi aşırı büyütme
Olay eski. Konuyu eylülde açmış, şimdi yine güncellemiş.Konuyu eylülde açınca 4 aylık diye düşündüm. 4 yıllık mıymıs ilişki?
4 yıllık bir ilişki için konu açıp yorum mu yaptık şimdi biz ???
Hala bu insanla beraber misin ?
Berabersen bu işin sırrı ne ?
Yok değilsen niye hala uzatiyorsun?
Ooo yani sende tam sacmaliyosun. Adam gercekten pisman bence. Iyi seni dayaklamamis.
Neden yahuKardeş sen o çocuğun ayaklarına kapan. Senin gibi bir kadını dört yıl çekmek her babayiğidin harcı değil. Peygamber sabrı var resmen adamda.
4 yıl önceki olay. ÇıkıyoruzKonuyu eylülde açınca 4 aylık diye düşündüm. 4 yıllık mıymıs ilişki?
4 yıllık bir ilişki için konu açıp yorum mu yaptık şimdi biz ???
Hala bu insanla beraber misin ?
Berabersen bu işin sırrı ne ?
Yok değilsen niye hala uzatiyorsun?
Neden yahu
Evet aslında doğru söylüyorsun o alttan alıyor sürekli nazımı çekiyor yıkıcı değil yapıcı taraf belkide bu yüzden onun hiçbir şeye tepki vermemesini bekliyorum bu yüzden çok şaşırdım yani onun bana ben de şu insandan hoşlanmıştım ne yapabilirim yani değil de otur sakinleş böyle şeyler deme gibi şeyler demesini bekledimBen bir erkek olsam,sevgilim olan kız bana HER NE SEBEPLE OLURSA OLSUN eski sevgilim olsaydı ....gibi bir cümle sarfedecek kadar küçülseydi ardımı döner giderdim.Sen kalkmış hala,yon ben kaç yıl çıktım,o sadece hoşlanmıştı gibi bir savunmayla suçunu bastırmaya çalışıyorsun.Senin bu kendini tutamaman frenleyememenin sebebi ne biliyor musun?Sevgilinin sakin olması alttan alması.Sevgilin sana bir restini çekse bak nasıl frenliyorsun kendini.Kimse kimseyi böyle çekmez söyleyim sana.Bi yerde biter gider.
Peki hala bu konuyu mu dert ediyorsun4 yıl önceki olay. Çıkıyoruz
Yani ben bu olay için intihara bile kalkışcktm herkes nasıl bu kadar basit görüyor anlamıyorum?Peki hala bu konuyu mu dert ediyorsun
Hala kim haklı kim haksız derdinde misin
Çünkü basit.Yani ben bu olay için intihara bile kalkışcktm herkes nasıl bu kadar basit görüyor anlamıyorum?
Ya Allah aşkına neden o zaman sevgilim hiç olmadı dedi madem hoşlandığı oldu biz sevgiliyken yüzüme söylemesi nasıl doğru ki. Ben eski hayatında kimse yok nasılsa diyorum o bana şundan hoşlanmıştım diyorÇünkü basit.
Çünkü 4 sene kafaya takacak, intihara kalkışılacak bir şey değil.
Allah aşkına bu yüzden ilaç bile başlamışsınız hala basit olduğunu kabul edemiyor musunuz? Basit olmasa bir psikolog tedaviye başlar mıydı sizce?
Ya Allah aşkına neden o zaman sevgilim hiç olmadı dedi madem hoşlandığı oldu biz sevgiliyken yüzüme söylemesi nasıl doğru ki. Ben eski hayatında kimse yok nasılsa diyorum o bana şundan hoşlanmıştım diyor
Gülüm kendine zarar verdiğini göremiyor musun?Yani ben bu olay için intihara bile kalkışcktm herkes nasıl bu kadar basit görüyor anlamıyorum?
Çünkü sevgilisi olmamış? Kendi kendine hoşlanmış bitmiş. Basit bir hoşlanmayı da herhalde size bildirmeyecekti değil mi?Ya Allah aşkına neden o zaman sevgilim hiç olmadı dedi madem hoşlandığı oldu biz sevgiliyken yüzüme söylemesi nasıl doğru ki. Ben eski hayatında kimse yok nasılsa diyorum o bana şundan hoşlanmıştım diyor
Evet aynen oyle. Iyiki seni dayaklamamis. Cunku boyle bir insana farkindaysan insana diyorum,katlanmak mumkun olmadigi gibi,gercekten dayak atmamak mumkun degil. Bu hareketleri yapan bir erkek olsada fikrim ayni olurdu. Huzur azmani olmayacaksin o zaman.21. yy Turk kadininin dusuncesi buysa:
Iyi seni dayaklamamis.
erkeklerden ne bekleriz ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?