İlıskimle ilgili Yorumlariniza ihtiyacim var. Hangimiz hataliyiz bayanlar :(

Ben bir erkek olsam,sevgilim olan kız bana HER NE SEBEPLE OLURSA OLSUN eski sevgilim olsaydı ....gibi bir cümle sarfedecek kadar küçülseydi ardımı döner giderdim.Sen kalkmış hala,yon ben kaç yıl çıktım,o sadece hoşlanmıştı gibi bir savunmayla suçunu bastırmaya çalışıyorsun.Senin bu kendini tutamaman frenleyememenin sebebi ne biliyor musun?Sevgilinin sakin olması alttan alması.Sevgilin sana bir restini çekse bak nasıl frenliyorsun kendini.Kimse kimseyi böyle çekmez söyleyim sana.Bi yerde biter gider.

Konuyu eylülde açınca 4 aylık diye düşündüm. 4 yıllık mıymıs ilişki?

Biliyorum doktora gittim bu takıntı için. Okb var bende sanırım her şeyi aşırı büyütme

4 yıllık bir ilişki için konu açıp yorum mu yaptık şimdi biz ???
Hala bu insanla beraber misin ?
Berabersen bu işin sırrı ne ?
Yok değilsen niye hala uzatiyorsun?

Olay eski. Konuyu eylülde açmış, şimdi yine güncellemiş.

Kardeş sen o çocuğun ayaklarına kapan. Senin gibi bir kadını dört yıl çekmek her babayiğidin harcı değil. Peygamber sabrı var resmen adamda.

4 yıl önceki olay. Çıkıyoruz

Evet aslında doğru söylüyorsun o alttan alıyor sürekli nazımı çekiyor yıkıcı değil yapıcı taraf belkide bu yüzden onun hiçbir şeye tepki vermemesini bekliyorum bu yüzden çok şaşırdım yani onun bana ben de şu insandan hoşlanmıştım ne yapabilirim yani değil de otur sakinleş böyle şeyler deme gibi şeyler demesini bekledim

Yani ben bu olay için intihara bile kalkışcktm herkes nasıl bu kadar basit görüyor anlamıyorum?
Çünkü basit.
Çünkü 4 sene kafaya takacak, intihara kalkışılacak bir şey değil.
Allah aşkına bu yüzden ilaç bile başlamışsınız hala basit olduğunu kabul edemiyor musunuz? Basit olmasa bir psikolog tedaviye başlar mıydı sizce?

Ya Allah aşkına neden o zaman sevgilim hiç olmadı dedi madem hoşlandığı oldu biz sevgiliyken yüzüme söylemesi nasıl doğru ki. Ben eski hayatında kimse yok nasılsa diyorum o bana şundan hoşlanmıştım diyor

Yani ben bu olay için intihara bile kalkışcktm herkes nasıl bu kadar basit görüyor anlamıyorum?
Gülüm kendine zarar verdiğini göremiyor musun?
Ya madem bu kadar kafaya takıyorsun niye hala bu adamla berabersin?
Senin intihar ettiğin kadar vahimse durum niye seni bu duruma sürükleyen biriyle berabersin?
Sana bu durumu hatırlatması sana acı vermiyor mu?
Veriyorsa yani sen acı çekmeye niye devam ediyorsun ?
Psikologun ilişkinin devamına onay mi verdi ?

Çünkü sevgilisi olmamış? Kendi kendine hoşlanmış bitmiş. Basit bir hoşlanmayı da herhalde size bildirmeyecekti değil mi?

Her neyse burada hiçbirimizin söylediğinin size tesiri olacağımı sanmıyorum. Kendiniz adına çok güzel bir adım atıp psikolojik destek almaya başlamışsınız, umarım yarıda bırakmazsınız da bu takıntılı haliniz geçer, normal değil çünkü; aklınız da hayatınız da rahatlar biraz.

Size terapinizde de, ilişkinizde de, hayatınızda da başarılar dilerim zira benim sinirlerim artık bu boyutta takıntıya laf anlatmayı kaldıramıyor.

21. yy Turk kadininin dusuncesi buysa:

Iyi seni dayaklamamis.

erkeklerden ne bekleriz ki.
Evet aynen oyle. Iyiki seni dayaklamamis. Cunku boyle bir insana farkindaysan insana diyorum,katlanmak mumkun olmadigi gibi,gercekten dayak atmamak mumkun degil. Bu hareketleri yapan bir erkek olsada fikrim ayni olurdu. Huzur azmani olmayacaksin o zaman.

Tamamen o hakli.tartismalarda söylediklerine dikkat etmelisin bence.soyledigin şey cok yanlış resmen ayrılma sebebi.o da sana karşılığında bunu söylemiş eskiden çıktığı biri olsa onu söylerdi o da karşılık olarak bunu bulmuş.sen de kafaya takmissin.hic yoktan sen söylettin bunu kendine.yanlis şeyler söylersen onun da sana yanlış şeyler söylemesine sebep olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…