- 28 Kasım 2010
- 42.568
- 141.406
- 798
- Konu Sahibi Kahvekokulukitap
-
Terkedilirsin sen .Gercekten mi?
Kavga sirasinda patladim bir anda :/ gercek degildi ki
cok kotu degıl cok cok kotu sen agzından ne cıktıgının farkında degılsın herhalde sadece kendını kontrol etmeye calıs ve ozur dıle madem cocuk hala yanınds kı helal olsun dıyorum bunda sonra daha dıkkatlı konus tamam mı :)Gercekten yaptigim cok mu kotu bir seydi
Dedigim gibi ben ona gore daha alinganim yani o benm kadar takintili ve alingan degilYaşlar kaç?
Bu Nasıl ilişki ?
Hep alttan aldırtmak zorunda değilsiniz sizde alttan almalısınız.
Olaylar bu noktaya geldiğinde kim haklı kim haksız önemi yok.
Yorumlara göz gezdirdim haklı olmak istiyorsunuz ama değilsiniz.
Kendinize sorun o bunu söyledi beni kırdı benim söylediğim onu ne kadar kırdı ?
Cnm bu cok eski bir olay. Sadece dusuncelerinizi merak ettm. Dun yasadigim bir olay degildiTerkedilirsin sen .
Konuşma tarzında kullandığın Kelimelerde ifadelerde bi oturmamislik var.
Olgun bir insan değilsin belli ki .
%100 bitecek ilişkiniz başka ihtimal yok .
Kac yas istersinizAy noolur buyumeden sevgili bulmayin yaa
Sen tartisma esnasinda belki bu kadar ileri gitmeyebilirsin ama kendini eger gercekten frenliyorsan sakinsen bravoİyi de sorun zaten hata yaptığını kabul etmemen. Hala diyorsun ki ben sinirlenmiş olabilirim ama o bana karşı bunu söylememeliydi. Ama hiç bir ilişki böyle yürümez. Ne arkadaşlık ne sevgili. Böyle bir lüksün yok. Canı acısın diye söylemişsin o da canını acıtmak istemiş. Tartışmanın adabı vardır. Ki savunma olarak da kıskanırsın da ayrılmazsın diye söyledim diyor. Sevgilini bu kadar sınama. Sırf ilişkide el üstünde tutulan tarafsın diye egonu böyle tatmin etme. Bu güç gösterisi ve hastalıklı bir durum. Umarım biraz düşünürsün.
12 yas mi ? 23 yasima girecegimi yazmistim bir yorumda. Evet dusunce olarak belki o yaslardaki birinin dusuncesi gibi gormus olabilirsiniz. Ama dedigim gibi hem takimtili hem alingan bir yapim var. Ben de istemiyorum o kadar kotu bir huyki sanki dogustan bana verilmis. O kadsr dua ettimki Allah'ım bu huyumu al diye gercekten isteyerek yapmiyorumKusura bakmayin ama sanki 12 yasinda bir kizla muhattabim gibi geliyor bana...
Neyse... bence kendini degistirmeye bak. Cumku dunyanin en sabirli insani bile olsa. En iyisi bile olsa herkesin sabrinin bir sonu var. (Bu her iki cins icinde gecerli). Kusura bakma ben hakli bir tarafini goremedim bulamadim. Zorla haklilik cikmiyor.
Benim gozumde adam bastan sona hakli.
Verdigin ornek cok komik. Bendr sen uzuntuden ictin sandim. Gor bak iste. Adama sigara bile icirtmissin.
Ayrica buyuk konusmakla ne alaka? Bir kere icmekle birsey olmaz.
Ben bile bir yada 2 kez icmissimdir. Ama kullanmiyorum yani... cocukken icmistim.
Sordum zaten kendisi acikladigim seyi soyledi. Sen oyle diyince ben de kiskanip vszgecersin ayrilmaktan sandim dedi. Hataliyim kabul ediyorumyaptığın büyük terbiyesizlik hem lafı once sen söyle çocuğun damarına bas hemde takıntı yapıp bide çocuğun üstüne oyna başkası olsa o lafı söylediğinde dakkasına ayrılırdı hala üste çıkıp cocuga hesap soruyorsun kalp kırmak bu kadar kolay olmamalı hele ki karşındaki aşık olduğun adam ve seni seven biri yani hepimiz sivri taraflarımızı törpülemeyiz sinirlendim ondan böle patladım die bi açıklama çok boş kafanızda soru işareti varsa oturun konuşun ..
Buyumek yasla olmaz kiKac yas istersiniz
Evli olup ayrilanlar da aldatanlar da tartidanlar da var. Size gore herkes olgunlasamamis mi? herkes hata yapar diye dusunseniz daha farkli bakabilirdiniz.Buyumek yasla olmaz ki
Iliski yurutecek olgunluga sahip olsaniz buyumus sayilirsiniz
ee o zaman ileriye bakacaksın takıntılılık belli biyerden sonra karşındakide bunaltır bi tek sevgilin için geçerli değil bu durum. olmadı bu durumu psikolog ile görüşün faydası olacaktır.Sordum zaten kendisi acikladigim seyi soyledi. Sen oyle diyince ben de kiskanip vszgecersin ayrilmaktan sandim dedi. Hataliyim kabul ediyorum
Gittim bi defa ama ailemde de bu sinirli parlama durumu var ailemden kaynaklanabilecegini soyledi. Doktor da cok gereksiz seyleri taktigimi soylemisti. Ama ilacla belli bir yere kadar unutturuyor ve uyku titreme yapiyordu. Ben de biraktim. Sonucta omur boyu ilaclar bagli kalamam kiee o zaman ileriye bakacaksın takıntılılık belli biyerden sonra karşındakide bunaltır bi tek sevgilin için geçerli değil bu durum. olmadı bu durumu psikolog ile görüşün faydası olacaktır.
Ama sizin yaptiginiz seyle evli olup ayrilanlarin yaptigi sey ayni mi? Kiyasladiginiz konulara da bakilirsa gercekten olgunlasmamissiniz. Siz erkek arkadasinizi eski sevgilinizle kiyaslamissiniz, bu hic olgun bir davranis degil. Hatayi elbette herkes yapar ama sizin yaptiginiz sey hata da degil, erkek arkadasiniza saygisizlik, bos yere trip baska bir sey degil.Evli olup ayrilanlar da aldatanlar da tartidanlar da var. Size gore herkes olgunlasamamis mi? herkes hata yapar diye dusunseniz daha farkli bakabilirdiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?