İlıskimle ilgili Yorumlariniza ihtiyacim var. Hangimiz hataliyiz bayanlar :(

Yaptigi yapilmis. Haksizmiyim diye soruyor iste.. ksiasa kisas. Haksizlik bir durum yok adam acisindan.

Empati kurmamis kurdurtmus resmen adam. Az bile yapmis evli olsalardi boyle birsey demis olsaydı adam bence kiyaslamakla kalmazdi bile.

kendinizin farkındasınız en azından bi araştırma yapın değişmek sizin elinizde kişisel gelişim kitapları okuyun kendinizi yenileyin.. benimde yapım sinirli ama kızınca inadına konuşmam dikkatimi dağıtcak şeyler yaparım hava alırım yada selavat cekerim kavga etsemde kırmamaya gayret gösteriyorum konuşarak saygılı seviyeli tartışılabilir

Dedigim gibi ben ona gore daha alinganim yani o benm kadar takintili ve alingan degil
Ama bu sizin ona ağzınıza her geleni söylemeniz anlamına gelmiyor.
İlişkinizi laçkalaştırmayın böyle hep alttan alanlar birgün bıkıp gidiyor biriktirip biriktirip patlıyor yarın birgün herşey yolundaydı şimdi beni istemiyor nedenini anlamıyorum diye konu açmak zorunda kalırsınız.

Dedigim gibi ben ona gore daha alinganim yani o benm kadar takintili ve alingan degil
O kadar çarpık bir bakış açınız var ki ben gerçekten burada yazılanların size bir faydası olacağını düşünmüyorum.

Şimdi ben burada "ay canım ben sinirlendiğimde gözüm dönüyor" diye size ana avrat sövsem, "canım ben böyleyim işte dilimin kemiği yok, alttan alıver" desem olur mu sizce?
Olmaz, değil mi?
Benim böyle olmam her şey yapmamı haklı kılmıyor.
Sizin için de öyle. Sevgilinizin sizin kadar alıngan olmaması, ona her istediğinizi yapabileceğiniz anlamına gelmiyor.

Bu sadece bu sevgiliniz için geçerli değil. Hayatınız boyunca bu tutumunuzu sürdürürseniz, çok ağır ve farklı tepkiler alırsınız.

İş hayatında mesela, tartışmaya girdiğinizde lafınızı sözünüzü bilmezseniz kimse "sinirlenmiş yha kıyamam" demez, koyarlar kapının önüne.

Yani bu, üzgünüm ama, "o da böyleymiş napak" diye kabul edilecek bir şey değil. Şu anda başınıza iş açmadığı için şımarık bir tavırla bunu kabullenmiş ve herkesin kabullenmesini bekliyorsunuz ama kimse sizin fevriliğinizi, lafınızın nereye gittiğini bilmemenizi kabul etmek zorunda değil.

Nasıl ki tartışma esnasında bir başkasının size ileri geri konuşmasını kabul etmezsiniz, insanlar sizi niye kabul etsin?

Yaşınız kaç bilmiyorum ama ben on beş yaşındayken bile bu tarz şeyler yapmadım... Sinirli olmanızın arkasına sığınmayın lütfen bir de soruyorsunuz o mu haklı ben mi? ilişkide sen haklısın sen haksızsın diye bir şey yok ama sizin durumunuzda sonuna kadar haksızsınız.. aklınızın hala x kişisinde olduğunu düşünürdüm erkek arkadaşınızın yerinde olsam.. hatta kusura bakmayın ama utancımdan yerin dibine girerdim haklı haksız aramaya fırsatım kalmazdı...

Yaptigi yapilmis. Haksizmiyim diye soruyor iste.. ksiasa kisas. Haksizlik bir durum yok adam acisindan.

Empati kurmamis kurdurtmus resmen adam. Az bile yapmis evli olsalardi boyle birsey demis olsaydı adam bence kiyaslamakla kalmazdi bile.
Burada onu mu savundun beni mi anlamadim :)

Anladim sizi de bu simariklik degilki kac defa yazacagim buraya genetik olan bir durum elimde degil. Simariklik bilerek isteyerek yapilir bunun nesi simariklik? Hatali oldugumi kabul ettim de simarik falan degilim. Ani Sinirlilik ile simarikligi ayirt edecek yastasindir sanirim

Nasıl tahammül edebilmiş size
Sonuna kadar haksızsın
Kendin yapıp sen nasıl yaparsın diye ona kızmak ne demektir

Genetik mi yok artık yani böyle bir sıyrılma,bahane de görmemiştim enteresan

Sizden büyüğüm merak etmeyin.

Ani sinirlilik yapı meselesidir ama "ben böyleyim napayım" deyip sıyrılmak, "ben böyleyim o alttan alsın" demek şımarıklıktır.

Karşınızda sizden daha sinirli biri olsa, size bir dünya saydırıp "canım kusura bakma benim yapım böyle, alttan alıver" dese napardınız mesela?

Neyse, bu konuda karşılıklı anlaşabileceğimizi sanmıyorum. O nedenle size sevgilinizle mutluluklar, hayatta başarılar dileyip çekiliyorum :)

Kendinden soğutuyorsun, böylesi saçmalıklar ile sinir sadece sende yok,1gün gelirde bıkarlar senden ve artık idare etmezler çizmeyi aşarsan inanki bu huyunuzla kaybeden sadece sen olacaksın unutma yazdıklarımı. ..

Bakin siz beni yine yanlis anliyorsunuz. Eger "ben boyleyim o beni alltan alsin "dusuncesinde olsam buraya bu konuyu acip sizlere soru sormazdim. Ama gordugun gibi hatali hatasiz yonleri sordum. Senin dedigin gibi yapmis olsaydim polemige bile girmezdim. Seni suclamiyorum evet dediklerine katiliyorum. Akil akildan ustundur. Tavsiyeleriniz benm icin cok degerli. Ama senin yasin kac ergen misin demek cok kirici. Karakter yapi meselesiyle ergenligi niye kiyasliyorsunuz anlamis degilim. Ergenlik yasimi coktan gectim. Evet bu huyumdan nefret ediyorum ama su sekilde davransan daha saglikli bir iliskin olur denmek yerine sen ergen misin yas kac sorularini dogru bulmuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…