İlıskimle ilgili Yorumlariniza ihtiyacim var. Hangimiz hataliyiz bayanlar :(

Tam diyecektim ki bütün yazdiklarını okudum yaş 15 mi bu nasıl bir düşünce yapısıdır 'ewt' yazarak ergenliğini kanıtlamış oldun.
Ya kızlar bence dalga geçiyor arkadaş ilgi çekmeye çalısıyor verdiği cevaplar öyle komik ki

Bişey soyleyeyim mi ya sen tam benim erkek arkadaşımı tarif ettin isminin baş harfi nedir ben bi şüphelendim

Neden ilgi cekeyim ki ? Niye yani? Ergen yazanlari ergen oldugunu dusuncem artik

Bişey soyleyeyim mi ya sen tam benim erkek arkadaşımı tarif ettin isminin baş harfi nedir ben bi şüphelendim
Nasil yani? Benim erkek arkadasimi tarif ettin derken? Hangi yonlerden benziyor? Ismimin bas harfini neden soruyorsun? Biz suan hala cikiyoruz onunla senin erkek arkadasin olma ihtimali yok ki

Huyları birebir aynı yani hiç sinirlenmez herşeyi alttan alır. Benimki doğulu birden çok benzettim

Kavgada söylenmez diycem ama .....

Siz söylemişsiniz o da karşılık vermiş. İkinizin yaptığı da yanlış. Birbirinizden özür dileyin ve bir daha yapmayın. Siz başlattığınız için ilk özrü siz dileyin ve senden de bekliyorum deyin ona.

Kusura bakmayın ama tam kezbanlık örneği sergilemişsiniz. Sizin gibi kızlar sert kayaya çarpınca durulurlar. O adamın çıktığı olmamış ve sakin birisi diye beni terk etmez düşüncesiyle sabrını zorluyorsunuz ama benden size tavsiye, sessiz atın çiftesi pek olur derler. Sessiz insanlar sildi mi siliyor ve bir daha geri kazanamazsınız. Neyse yaşadıkça tecrübe edinirsiniz.

O haklı.

Bana biri böyle dese tutar kapının önüne koyarım.İlk adı ortaya atarsan kısasa kısas yapar tabi sinirle

Onun haksiz oldugu benm hakli oldugum yer yok mu?

pek yok çünkü asıl sinirlenip ağza alınmayacak şeyler söyleyen sensin. keşke onunla çıksaydım ne yaa.. başka biri olsa anında git onunla çık derdi bence senin sevgilin daha acemi olduğu için böyle bir şey demek aklına gelmemiş. bide gidip onun dediğine takıyorsun kendine bakmadan. ki onun söylediği seninki kadar ağır bile değil

Tartışırken sinirlendirmek bile olsa amaç ,karşınızdakine neden eski sevgilinizi öne sürme gereği duydunuz ki ?
Ne saçma şey ozaman sizde arkadaşınızın ağzından çıkanlara alınmayında sorgulamayında ...

Mokunu çıkarmak böyle bir şey, sopanız eksik.
Aslinda benim burada sormak istedigim kavga esnasinda, eskiden hoslanilan birinin adinin soylenmesi ne kadar dogru olabilir. Sevgilisi olmus olsa isim vermesi olabilirdi belki ama hoslanmakla sevgili olmak ayni sey degil. Herkes birinden hoslanmistir illa ki. Kimse bn hoslanmadim demez. Ama hoslanmak adi ustunde birini begenmek o an etkilenmek. Sevse teklif ederdi etmemis sadece dusundum olur mu diye dedi. Demek istedigim bnm ismini verdigim yillarca konustugum biriyken onunki kisa sureli olan bir etkilenme. Bunu demek istiyorum

Aslinda benim burada sormak istedigim kavga esnasinda, eskiden hoslanilan birinin adinin soylenmesi ne kadar dogru olabilir. Sevgilisi olmus olsa isim vermesi olabilirdi belki ama hoslanmakla sevgili olmak ayni sey degil. Herkes birinden hoslanmistir illa ki. Kimse bn hoslanmadim demez. Ama hoslanmak adi ustunde birini begenmek o an etkilenmek. Sevse teklif ederdi etmemis sadece dusundum olur mu diye dedi. Demek istedigim bnm ismini verdigim yillarca konustugum biriyken onunki kisa sureli olan bir etkilenme. Bunu demek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…