- 3 Şubat 2018
- 25.853
- 111.228
- 598
- Konu Sahibi Zorlumacera
Ilk 6 ayin sonunda evlenme teklifi etti. Seneye evlendik. Esimin kardeşleri ile istemeden önce tanışmışdim, ama annesini babasını ilk istemede gördüm. Stressiz evlendik diyebilirim :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Önce beni ailesiyle tanıştırdı sanırım 2014 kışı idi. Ben onu 2015 yazı ailemle tanıstırdım. 2015 sonbaharı aileler tanıştı. İsteme olacaktı ki ananem vefat etti 52sini bekledik. İsteme oldu nişan 2015 kasım, düğün 2016 nisan. Öncesinde de eşimle Eylül 2013te tanıştık 4 Aralık 2013te sevgili olmuştuk. Yani Eylül41213 de böyle olduErkek arkadaşımla uzun zamandır birlikteyiz . Evlilik düşünüyoruz . Ama bir adım atmadık henüz. Sizlerde bu süreç nasıl ilerledi ? ( aileyle tanışma, konuyu acma, söz, nişan, düğün )
Aynen ben de onun ailesini tanimak isterim hatta önden kendim tanışmayı düşünüyorumTanissalar iyi olur tabi. Hem hiçbir baba arastirmadigi insana kız vermek istemez benimkide araştırmış sonradan söyledihem onun için de vakit olur. Sende onun tarafını tanırsın. Mesela aile içinde nasıl davranıyor sana diğerlerine bunlar da önemli
Vav super2 senedir arkadaştık. Bir gün bir yerde otururken neden biz evlenmiyoruz dedikEylül ayında İsteme nişan aynı anda oldu. Ekim ayında evlendik
bir sene sonra hamile kaldım. 5 senedir evliyim.
![]()
Herkes cok hizli ya bir biz geri kalmışızBiz ilk görüştük, sordu ne düşünüyorsun kafanda bisey oluştu mu dedi hayır dedim peki ya senin, dedi ki evlencem senle. Tam 1 ay sonra nişan, 1 ay sonra resmi nikah ve 6 sonra da düğün oldu![]()
10 yıl sevgili, 6 ay nişanlılık dönemi geçirdikErkek arkadaşımla uzun zamandır birlikteyiz . Evlilik düşünüyoruz . Ama bir adım atmadık henüz. Sizlerde bu süreç nasıl ilerledi ? ( aileyle tanışma, konuyu acma, söz, nişan, düğün )
Bizimki gibi bizim de uzadi ama sizin kadar değil10 yıl sevgili, 6 ay nişanlılık dönemi geçirdik
Üniversite işe atılma derken bu kadar uzadı.
Bu kadar uzun süreli bir ilişkide ailelerle hiçbir şekilde tanışılmadı. Benim babamın tavrından dolayı. Ama iyiki de öyle olmuş
Bir akşam anne babamı aldım karşıma " benim misafirim gelip sizle tanışmak istiyor." dedim ikisi de sanki haberleri varmış gibi "buyursunlar gelsinler" dediler onların yerine ben şok oldum![]()
Aynen o da istiyor lafini ediyor hep ama kalıyor gibi. Ben de istiyorum ailesini tanimayi bakalimBence evlenmek istiyorsanız adımı siz atıverin. Bunun seni beni yok. Önce karsinizdakinin ailesiyle tanışmayı teklif edin. Bakın bakalım iyi insanlar mı e#iniz onların yanında size nasıl davranıyor vs.. İcinize yatarsa da kendi ailenize anlatırsınız gerisi gelir zaten
10 yıl sevgili, 6 ay nişanlılık dönemi geçirdiklise askımdı kocam bey
Üniversite işe atılma derken bu kadar uzadı.
Bu kadar uzun süreli bir ilişkide ailelerle hiçbir şekilde tanışılmadı. Benim babamın tavrından dolayı. Ama iyiki de öyle olmuş
Bir akşam anne babamı aldım karşıma " benim misafirim gelip sizle tanışmak istiyor." dedim ikisi de sanki haberleri varmış gibi "buyursunlar gelsinler" dediler onların yerine ben şok oldum![]()
Plan yapın o zaman arasın yaninizda atiyorum cumartesi günü gelsinler tanışın veya siz gidinAynen o da istiyor lafini ediyor hep ama kalıyor gibi. Ben de istiyorum ailesini tanimayi bakalim
Tanismayi bilerek mi istemediniz ? Aileniz nasil karsiladi bu durumu?Bizimde 8.yılımız bu yıl kasımda düğün olcak diye karar verdik , daha yeni ailelerimizle konuştuk herşeyi. tanışma bile olmıcak haziranda isteme bir hafta sonrada nişan olcak öyle hızlı gelişcek herşey hatta bu süre zarfında ailesiyle bile tanışmadım istemede görcekler diyebilirim . Adım atınca devamı geliyo bir şekilde :)
belirtmeyi unuttum 2 sene arkadaştık derken normal arkadaş. Flört vs değil :) teşekkür ederiz darısı sizlereVav super1 ay arayla söz_evlilik cok ıyiymis ben de oyle isterim . Mutluluklar diliyorum hayırlı olsun
![]()
Ben ilk ailemle degil kendim onun ailesiyle tanismak istiyorum o da tek gelip ailemle tanissin gibiPlan yapın o zaman arasın yaninizda atiyorum cumartesi günü gelsinler tanışın veya siz gidin