İlişkinizi nasıl evliliğe taşıdınız ?

Uzak mesafe iliskisi seneler süren.Milyon kez küs milyon kez barış.Evlenesi yoktu.En son tamamen resti cektim.Koptuk 4- 5 ay hic gorusmedik.Sonra birden evlilik aşkıyla yanip tutuştu sans istedi.6 ay sonra nişan sonraki 6.ayda da evlendik.

Peki anneniz onceden biliyor muydu ? Benim sadece annem biliyor babaya istemeden hemen once mi söylediniz ?
Annemi küçük yaşta kaybettim malesef, tek çocuğum ama öz ablam gibi gördüğüm bir kuzenim var ona daha önceden söyleyip tanıştırmıştım. Babama da kendim söyledim tanışmalarını istediğim zaman, tanışmadan sonra da aileler adını koyalim dedi biz de istiyorduk zaten öyle nişanlandık.

Evlenmeye niyeti olan biri olarak tanıştım eşimle ben de zaten tanımak istediğim kişinin niyeti ciddiyse o yola girerim zihniyetindeydim artık 1 yıl içinde iyice ölçtüm tarttim onu ve evlendik :)

Tanıştıktan 2 ay sonra evlilik teklifi etti ,15 gün sonra söz yaptık sonra ,1 sene içindede geri kalanları, yani nışan ve düğünü . Evlenmeden birtek ablası ve kız kardeşiyle tanıştım .. annesi annemi aradı ama annem zaten biliyordu . Babalarımızda birbirini uzaktan tanıyolardı .🥰 Net başlamıştık zaten ilk hafta yazdığında evlenicem ben seninle demişti .

başladıktan sonra herşey çorap söküğü gibi gelir .🥰♥️ Aama iki ailenin arasında kalıp birbirnizi germeyin . Annem şukadar altın dedi babam şunu dedi olaylarına girmesseniz yıpranmassınız bu süreçte

Son düzenleme:
Tanıştıktan 2 ay sonra evlilik teklifi etti ,15 gün sonra söz yaptık sonra ,1 sene içindede geri kalanları, yani nışan ve düğünü . Evlenmeden birtek ablası ve kız kardeşiyle tanıştım .. annesi annemi aradı ama annem zaten biliyordu . Babalarımızda birbirini uzaktan tanıyolardı .🥰 Net başlamıştık zaten ilk hafta yazdığında evlenicem ben seninle demişti .

başladıktan sonra herşey çorap söküğü gibi gelir .🥰♥️ Aama iki ailenin arasında kalıp birbirnizi germeyin . Annem şukadar altın dedi babam şunu dedi olaylarına girmesseniz yıpranmassınız bu süreçte
İkimiz de öyle insanlar değiliz ama aileler girince bilemem nasıl olur umarım kazasız belasız atlatırız 😀

Back
X