Iliskiye ara verelim diyen sevgilinin amacı

Adamı reelde görmedin
Nasıl aşık olabilirsin ya
O kadar saçma ki
28 yaşında adam atlayıp gelemedi mi yanıns
Nerden tutsam elimde kalıyor

Olur da ilerde evlenirseniz, nikahi da memuru goruntulu arayarak mi kiyacaksiniz? Insanlar bu kadar surede evleniyor ama siz bir kere bile gorusmemissiniz ve en onemlisi sen asiksin ona

Doğum günümde gelecekti 4 gun kala ayrıldı parasıda var ama gelmedi hiç şimdi konuşmuyoruz onun yazmasinimi beklesem 1 ay oldu

Hayatım forumdaki kızları keklemeyi bırak bence artık. Sayfalarca cevaba rağmen hala onun yazmasını mı beklesem demen senin pek ciddi olmadığını ya da ciddi sorunların olduğunu gösteriyor.

Yerinde olsam hemen yarin arar net bi şekilde ilişkiye son verdiğimi söyler bundan sonraki hayatinda mutluluklar dilerim.
Kız anacım ortada ilişki mi var ki arayıp son verdiğini söylesin. Onu adam zaten söylemiş. Normal insanın yapacağı şey hiç aramamak ola ki dönüp dolaşıp beyfendi aradığında da okkalısından bir s...tir çekmek olur.

10 aydır görüşmemek ne? 28 yaşındaki bi adam istese sizi görmeye hergün gelirdi tabi özel sebepleriniz olabilir bişey diyemem. Ama her zaman şunu savunurum bu aşk sevgi falan değil. Daha elini bile tutup o heycanı yaşamamışsın onun kokusunu bile bilmiyosun. Kendine yazık etme

10 aylik bi iliskim var uzaktan diyor, adam ara verelim demis kiz da kabul etmiş, kizcagz özledim yazıcam gururumdan yazamıyorum diyor. Bu sekilde bekledikce ya yumusayacak ya fikri degisecek kendi aramazsa acaba ne zaman arayacak diye bekleyip duracak. Fikrimce kendisi arayip saglam bi nokta koymali.

Son düzenleme:
konu sahibi olmammi gerek dusuncemi belirtmem icin pardon
Buraya uye olan hic kimsenin kime neye ne kadar yorum yaptigi sizi hic hic ilgilendirmez kimseye cok cevap yaziyorsun diyemezsiniz ki kimseye seviyesizce yorum yapmiyorum..
Üslupsuz bi yorum yaptiysam buna başta konu sahibi cevap verir Mune abla icabına bakar.
Size ne oluyor da siradan bi yorumuma "cok cevap yaziyorsun" diye cevap yazabiliyorsunuz ?

yav adamın sevgilisi var sizi de heyecan olsun diye denemiş işte. kızlarımız neden bu kadar saflar anlamıyorum ben hala benim hatalarım diyorsun : )

Sakin lütfen, üsluplara dikkat ettiğiniz, polemiğe girmediğiniz, konuda geyik yapmadığınız müddetçe yorum sınırlamanız yok ama lütfen sinirlenmeyin rica ediyorum

Son düzenleme:
Hata mı yaptıgını düşünüyorsun senden soğumus hayatında biri var. Ona o kişi daha hoş zevkli geliyo ki seni geri plana atmıs. Neymiş efendim arkadas gibi konusacakmıs cok saçma hiç görmediğin bi adam için pek normal değilsin bu ilişki bi daha başlmaz

Adamı reelde görmedin
Nasıl aşık olabilirsin ya
O kadar saçma ki
28 yaşında adam atlayıp gelemedi mi yanıns
Nerden tutsam elimde kalıyor
Okulu olduğu için gelmiyor ama bu bahane değil tabiki istese gelirdi. Birgün belki buluşuruz diye bekledim hep . Onada dedim buluşalım birbirimizi daha iyi tanırız diye ama umrunda değildim demekki ciddiye almadı . Bu ara verdiğimiz sürede ondan uzaklaşmaya başladım iyice sizce yazmasınımı bekleyim ilişki bitecek kesin bende yol vercem o döndüğünde

Farkettim zaten son zamanlarda bi değişikti belkide o konuştuğu kız sevgilisiydi bana yalan söyledi serefsizz belki reale geçeriz diye umut ettim ama herşey yalanmış sanaldan sevgili olmazmış anladim

işsizlikten onu kendinize iş edinmiş gibi göründünüz bana kendinize başka meşgale bulun, vakit nakittir demişler böyle boş ilişkilere harcamayın.
Aynen işlerimi bırakıp sırf onunla ilgileniyordum ne saçmaymış şimdi onu unutmaya çalışıyorum biliyorum o döndüğünde herşey bitmiş olacak yol vercem bende sessiz kalıyorum

Ben olsam muhattab olmam
Tamam 2-3 ay beklerdim ama 10 aydır gelmeyen adamla da işim olmazdı

yav adamın sevgilisi var sizi de heyecan olsun diye denemiş işte. kızlarımız neden bu kadar saflar anlamıyorum ben hala benim hatalarım diyorsun : )
Sevgilisi varsa o kızıda aldatmış oluyor benimle aynı şey . Ondan beklemiyodum ya evden bile çıkmazdı okul dışında. Demekki beni kullanmak istedi baktı benden birsey koparamiyo olmuyor yapamiyoruz diyip kestirdi

Kaçkere çağırdım gelmedi doğum günümde gelecekti işte 4 gün kala ayrıldık
Gerçekten sevseydi görmek için yaşadığın şehre gelmez miydi?
Ara verelim yaağni "ben sıkıldım, sen şöyle kenarda dur, ben başka gemileri alayım limana, duruma göre boşta kalırsam sana beeelki dönerim" dir

Biz çıktıktan 2 ay sonra evine çağırdı yalnız yaşıyor. Güvenmediğim için gitmedim sevişmek istiyordu
He umduğunu alamadı senden.
öyle de be yavrum. Bize bunlarla gel. Şimdi araya ayrılık lafı sokuyorki srn onu kaybetmekten kork (ki sendede o hava var . 1 kere buluşup skypeta konuştuğun adamla çıktığını sanıyorsun) kork ve sana döndüğünde buluşalım diyecek, özledim diyecek, seni yatağa atacak. Sonrasında araki bulaki.
İnanma e yavrim seni s....k

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…